Мъж Скорпион - 4

• 56 767
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Тра-ла-ла
Зодията си е зодия. Но и правете разлика между поведение на мъж и на жена Wink 

# 196
Зодията си е зодия. Но и правете разлика между поведение на мъж и на жена Wink  

Тука конкретно говорим за мъж скорпион.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 19:36 от FBID147536712294949

# 197
Да ти обясня и аз ситуацията като един скорпион Simple Smile

Това ти го казва защото не си спечелила доверието му на 100%.
Ето и аз съм така,има  момиче което харесам много,  но няма как да се получат нещата,по-простата причина,че не може да ми спечели доверието.
И как се печели доверие, ако си вечно мнителен и не даваш шансове?! И се пристискваш да се покажеш що за човек си, а в същото време разчиташ другите да се напъват?! Ами, ако момичето очаква някакви постъпки от теб и тогава да реши да се раздава и доказва?! В чисто човешки план....ако видиш, че отсрещния се държи резервирано и двузначно - за чий ще се хвърлиш да му засвидетелстваш любов, доверие и т.н

Доверие се печели с държание.Вечно мнителен човек е станал,не защото така е искал а защото прекалено много се е доверявал.НЕ знам вие как преживявате разделите но аз ги преживявам изключително трудно (макар и на 30),точно затова съм станал мнителен.
И искам да съм сигурен,че човека на който ще се доверя ще бъде точния човек.
Просто анализирам по-дълго време.И най-малките неща ми правят впечатление,а повярвай ми,направи ли ми нещо негативно впечатление от човек който съм допуснал малко по-близо до мен,нещата  се променят изключително бързо.
Да наистина няма да го крия на мен гордостта и ината ми са в пъти повече отколкото трябва,но какво да направя, природа характер и т.н
Simple Smile

Споделям вашето мнение, защото и аз по същия начин се държа. И при мене гордостта и ината са в пъти повече. Много бързо паля и се развихрям, ако някой ме ядоса. Така че всичко това, което сте написали, като че ли аз съм го написала. Какво да се прави! От зодия Скорпион сме. Simple Smile Вече дойде нашият период на Скорпионите.
  Категорично

# 198
  • България
Скрит текст:
А редно ли е да те занимава, и да те манипулира емоционално? Който го е страх от мечки, да не ходи в гората. За какво те разпитва? Дали има други мъже около теб?
Спомени му мимоходом за конкуренцията, и виж дали това ще го стресне. Излизай с други, живей си живота, ако този Скорп ти харесва чак толкова, дръж го резерва.
Няма ли плам, жар в кандидата още в началото, можеш да си представиш какъв ще е после.

Има мъже които ги е страх да не изтърват нещо по-добро, ако са във връзка. Все очакват да срещнат някоя заблудена богиня с грандиозна заплата, която да ги издържа. Нещо като кифла в мъжки вариант.

О, чакай. Този е дресьора. Сега погледнах назад.
Държи те на стенд бай, ако не му се върже бившата, или някоя нова. Класика в жанра. Той държи тебе в резерва. Ама че гад! Бягай!

А има и жени които просто не разбират мъжете скорпиони.
 Simple Smile
  А има и мъже Скорпиони, които не държат да разбират жените.
Избират цял живот и накрая умират до най-неподходящата. Изтормозени и полудели от безкраен тормоз.
Като баща ми, например.
Не мога да го съжаля и не се извинявам, за което.

# 199
Скрит текст:
А редно ли е да те занимава, и да те манипулира емоционално? Който го е страх от мечки, да не ходи в гората. За какво те разпитва? Дали има други мъже около теб?
Спомени му мимоходом за конкуренцията, и виж дали това ще го стресне. Излизай с други, живей си живота, ако този Скорп ти харесва чак толкова, дръж го резерва.
Няма ли плам, жар в кандидата още в началото, можеш да си представиш какъв ще е после.

Има мъже които ги е страх да не изтърват нещо по-добро, ако са във връзка. Все очакват да срещнат някоя заблудена богиня с грандиозна заплата, която да ги издържа. Нещо като кифла в мъжки вариант.

Държи те на стенд бай, ако не му се върже бившата, или някоя нова. Класика в жанра. Той държи тебе в резерва. Ама че гад! Бягай!

Simple Smile
[/quote]

Коментирам едниствено описаната ситуация. Не мъжете изцяло, или мъжете Скорпион.
Нормално е човек да бъде предпазлив, но тук нещата стоят по друг начин. Те вече са били заедно.
Щом и няма доверие, какви са тези разговори когато му изнася. Нямам ли доверие, не звъня, и не проверявам какво правят. Той разиграва драматични постановки. Това е проблема. Кара я да му се доказва.

Всеки нормален човек, който се е ангажирал емоционално (това да го подчертая), преживява разделите тежко. Но няма да спре да живее заради това.  Peace

# 200
Скрит текст:

Simple Smile

Коментирам едниствено описаната ситуация. Не мъжете изцяло, или мъжете Скорпион.
Нормално е човек да бъде предпазлив, но тук нещата стоят по друг начин. Те вече са били заедно.
Щом и няма доверие, какви са тези разговори когато му изнася. Нямам ли доверие, не звъня, и не проверявам какво правят. Той разиграва драматични постановки. Това е проблема. Кара я да му се доказва.

Всеки нормален човек, който се е ангажирал емоционално (това да го подчертая), преживява разделите тежко. Но няма да спре да живее заради това.  Peace

[/quote] Момичета,някои работи никога няма да ги разберете,просто защото не сте скорпиони.
Нали знаете лафа, на глупавия акъл не може да  му се дава.
Хубава вечер. Simple Smile

# 201
  • Тра-ла-ла
Момичета,някои работи никога няма да ги разберете,просто защото не сте скорпиони.
Значи си намираш мома Скорпионка и работата заспива....или пък взаимно ще си играете на мнителност и ще си прилагате безброй тестове? Laughing

Имаш предвид, че няма смисъл да ти пишем, нали?!  Mr. Green

# 202
Към авторката - : Той иначе какво ти каза, след отговора ти, че не искаш да се чувате повече дори и по телефона?

# 203
Момичета,някои работи никога няма да ги разберете,просто защото не сте скорпиони.
Значи си намираш мома Скорпионка и работата заспива....или пък взаимно ще си играете на мнителност и ще си прилагате безброй тестове? Laughing

Имаш предвид, че няма смисъл да ти пишем, нали?!  Mr. Green

Да,виж колко си компетентна Simple Smile

# 204
Скрит текст:

Simple Smile

Всеки нормален човек, който се е ангажирал емоционално (това да го подчертая), преживява разделите тежко. Но няма да спре да живее заради това.  Peace

Нали знаете лафа, на глупавия акъл не може да  му се дава.
Хубава вечер. Simple Smile
[/quote]

И защо се тръшна така сега? Какво те обиди? Защото си бил наранен? Или защото се позна в кифлата или в дресьора? Всеки е бил нараняван, но продължава нататък. Peace Гледай по-разумно на нещата.

Ти така и не каза какво виждаш в гореспоменатата ситуация. Но ако искаш да се заяждаш на дребно, аз няма да играя. Не ми е интересно.

Едит: Забравих да кажа, че съм Скорпион. Усетя ли страх от нараняване в мъж, или плахост, удрям спирачка веднага. Винаги съм била такава.

Така че поне от стратегическа гледна точка, не показвай страх, ще бъдеш дисквалифициран. Но има и жени които ги харесват плахи, за да им играят хоро на главата, и да ги манипулират до откат.......За всеки влак си има пътници.
Какво толкова се изисква да имаш на някой доверие, за да се опознавате постепенно? Доверие се гради стъпка по стъпка, ако не допуснеш да се виждате, как ще стане?

Конкуренция ще има винаги. Винаги. Но не можеш да позволиш това да те смачка. Peace

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 11:33 от Deziderata

# 205
  • София
Странни птици са мъжете Скорпиони.
Чета и 1 към 1 намирам ситуации и обяснение, като с мойто Скорпи.
Даже ме сърбят ръцете да пиша на някой"потърпевши" на лични.
Да не излизаме с един и същи...Скорпион....ако е така заслужават голямо шоу...в което да се почистват...смачкани и с настъпено жило☺Представям си го визуално....

# 206
  • Street of Dreams
Да не излизаме с един и същи...Скорпион....ако е така заслужават голямо шоу...в което да се почистват...смачкани и с настъпено жило☺Представям си го визуално....
Стига дее, на лични ще им пишеш! Ще изтървем сеира! Joy

# 207
  • варна
Мъжът скорпион. Поне моя.
Крайно противоречив. От много хладен и сдържан,до много топъл и любвеобилен. Естествено очаква аз да му демонстрирам първа нежност,за да отвърне със същото.
Много чувствителен,но прикрит. Лесно се впечатлява,взима си поука от забележки.
Силно сексуално присъствие.
Оплаква се много когато му е лошо. Настоятелен,настъпателен и постояннп в някакви схеми за вадене на пари. Приказлив,критичвн,властен.
Не много ревнив.
Друго не се сещам.

# 208
  • София
Стига дее, на лични ще им пишеш! Ще изтървем сеира! Joy
Споко, ако има съвпадение...😀😀😀😀
Ще Ви ....информираме....даже и снимков материал, ще сложа....
Скорпион, със ....откъснато жило..😁😁😁
Лъвица съм..., и на моменти ми идва...да го ликвидирам, ама....този техен...Скорпионски....магнетизъм....

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 20:48 от bob_99

# 209
Мъжът скорпион. Поне моя.
Крайно противоречив. От много хладен и сдържан,до много топъл и любвеобилен. Естествено очаква аз да му демонстрирам първа нежност,за да отвърне със същото.
Много чувствителен,но прикрит. Лесно се впечатлява,взима си поука от забележки.
Силно сексуално присъствие.
Оплаква се много когато му е лошо. Настоятелен,настъпателен и постояннп в някакви схеми за вадене на пари. Приказлив,критичвн,властен.
Не много ревнив.
Друго не се сещам.

Мога да твърдя, че същият характер и аз вадя, нищо че аз съм жена от тази зодия. Да допълня само, че ние обичаме и да се заяждаме и да стават драми. Един съвет: никога не дразнете и наранявайте един човек от зодия Скорпион, защото гневът му е унищожителен и опустошителен.

Общи условия

Активация на акаунт