Моето скорпионче направо си ме избра и открадна, от тогава все по - надълбоко влиза в сърцето ми. Много го обичам, не мога да му се сърдя дълго. На 25 год. е, аз съм на 22. Стрелец съм, на границата със скорпион и с асцендент скорпион. Дразня се, когато му хващам номерата, защото и аз ги правя същите
Наистина е манипулативен, факт, майстор на обратната психология. Само, че аз това го виждам и не ми е приятно. Отдавна не го прилагам, обичам честната игра. Има дълбока душевност, но все пак е единствения човек, който за мен не е ,,прочетена книга", трудно ми е да разбера какво му се върти в главичката и душата. Разкрива се изключително бавно и по - малко, пък аз - нося сърцето си в ръкава. На скоро писах в темата, но го изтрих, че бях ядосана и се чудих що за наказание е тази връзка
Не е лесно, но пък и аз не обичам лесното. И двамата правим компромиси, не мога да преценя кой - повече, кой по - малко. Заедно сме от 4 месеца. Преобърнахме си световете. Изключително страстна, бурна връзка, с моменти на затишие. Не знам какъв ще е края, не искаме да се пуснем, въпреки, че сме изправени пред редица трудности. Някак си, и двамата силно вярваме в дълбоката и истинска обич, а между нас се усеща. Тя просто се случи. Съдбата нареди случайности, че да се срещнем. Та, така де. Все водата ме влече, че да ме гаси. Предишното гадже, пак водна зодия 4 години - рак.. Пфу, не ми се говори там. Имам и един много добър приятел скорпион. Верен на приятелите си, готов да помогне, винаги, когато може, страхотни разговори се получават с него. Та, това е от мен
Препоръчани теми