Мъж Скорпион - 4

• 56 813
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Да те обичат сигурното и едва тогава се отпускат това съм забелязала, но смея да твърдя, че не само у скорпиона е това чувство, донякъде и телеца и козирога са така.

# 286
Мнение за мъж близнак и жена скорпион имате ли ?

# 287
  • Street of Dreams
Бягай.

# 288
Здравейте!
Отдавна следя темата за Скорпионите, изчела съм и четирите по няколко пъти... Нямах намерение да пиша, защото никога не съм го правила, но реших да попитам тези от Вас, които живеят с мъж Скорпион: Как се справят Вашите мъже със загубата на близък човек? Мъжът, с който живея минава през такъв етап, но е много променен и като държание към мен. И не знам как да го разбирам, все се успокоявам, но вече ми липсват прегръдките и целувките му много Cry

# 289
  • Варна
Преживява го вътрешно, ние скорпитата рядко показваме слабост. Така мисля аз.

# 290
Здравей!
Според мен жена скорпион и мъж близнаци не са особено добра двойка.
Жената скорпион е ревнива,избухлива,страстна.
Мъжът близнаци е чиляк-той е въздух нужна му е свобода.

# 291
  • Street of Dreams
Здравей!

Ще има топка, ще има детски празник където ще подскача нашият шегаджия и никой няма да успее да проследи всички движения на мъжа Близнаци. Срещайки случайно, по време на своето стремително движение, жената Скорпион, той ще предпочете бързо да се изпари. Много загадъчната и магнетична жена Скорпион плаши открития, но далеч не глупав мъж Близнаци със своите окултни шегички. Той трябва да й обръща по-малко внимание, защото започва да потъва в нейните чувствени очи. И в състояние на тази еротична хипноза остатъкът от неговото съзнание спасително му нашепва: „ще те превърне в крастава жаба и ще седиш обездвижен в някое блато“. Тази мисъл бързо отрезвява Близнаци и той вежливо усмихвайки се, се устремява към изхода. Много рядък съюз, макар че жената Скорпион може да бъде заинтригувана от този пъргав младеж без възраст, като източник на енергия и трансформация за нея. Тя може да увлече Близнаци в разговори, обещания да му покаже нещо, никому неизвестно до сега и любопитството побеждава. Само ловкостта и разума ще помогнат на мъжа Близнаци да се освободи от пленничеството на Скорпиона. Деловото сътрудничество при тези значи е много мощна сила. Пробивните способности на координатора Близнаци, допълнени от умението да манипулира съзнанието на хората на Скорпион е страхотен тандем. Тази двойка може да уговори който и да било за каквото и да било.

Joy

# 292
Здравей!

Зависи от твърде много неща- възраст, образование, социо-икономически статус, емоционална осъзнатост, зрялост....и т.н. и т.н.
Не всички са на по 20, не всички са на по 40. Когато се усетят, че им тиктака биологичния часовник се кротват, но е късно вече, майно льо.  Mr. Green

В миналото точно Близнак ме задушаваше (аз съм Скорпион). А на Скорпионката сякаш не и трябва свобода и въздух.  LaughingКъде съм, с кого съм, контрол до дупка, особено като усети, че се изплъзвам. Краят беше гаден, но се очакваше. Но бяхме много млади и двамата.
Искаше да се оженим- отказах, и заминах на другия край на света, защото имах планове, а той не.
Прехваленият "Близнак с пъргав ум" тогава нямаше шанс да просъществува в чуждестранно учебно заведение.

"Пъргав младеж без възраст"? Другия път.  Mr. Green

Но е вярно, че един представител на зодията ме гледа с полу-хипнотозиран, леко разфокусиран поглед, и ме пита какво, за бога, да прави. Та частта за потъването май е вярна.

Аз ли да знам какво да прави? Къде му е пъргавият ум, ако досега не е разбрал какво да прави, а е на 39 и е бездетен. Аз имам 3. Стигат ми.  Аз съм свободна жена вече-пей сърце!
Той да се оправя както може. Mr. Green

# 293
И аз да се включа Grinning Моето скорпионче направо си ме избра и открадна, от тогава все по - надълбоко влиза в сърцето ми. Много го обичам, не мога да му се сърдя дълго. На 25 год. е, аз съм на 22. Стрелец съм, на границата със скорпион и с асцендент скорпион. Дразня се, когато му хващам номерата, защото и аз ги правя същите Grinning Наистина е манипулативен, факт, майстор на обратната психология. Само, че аз това го виждам и не ми е приятно. Отдавна не го прилагам, обичам честната игра. Има дълбока душевност, но все пак е единствения човек, който за мен не е ,,прочетена книга", трудно ми е да разбера какво му се върти в главичката и душата. Разкрива се изключително бавно и по - малко, пък аз - нося сърцето си в ръкава. На скоро писах в темата, но го изтрих, че бях ядосана и се чудих що за наказание е тази връзка Grinning Не е лесно, но пък и аз не обичам лесното. И двамата правим компромиси, не мога да преценя кой - повече, кой по - малко. Заедно сме от 4 месеца. Преобърнахме си световете. Изключително страстна, бурна връзка, с моменти на затишие. Не знам какъв ще е края, не искаме да се пуснем, въпреки, че сме изправени пред редица трудности. Някак си, и двамата силно вярваме в дълбоката и истинска обич, а между нас се усеща. Тя просто се случи. Съдбата нареди случайности, че да се срещнем. Та, така де. Все водата ме влече, че да ме гаси. Предишното гадже, пак водна зодия 4 години - рак.. Пфу, не ми се говори там. Имам и един много добър приятел скорпион. Верен на приятелите си, готов да помогне, винаги, когато може, страхотни разговори се получават с него. Та, това е от мен Simple Smile

# 294
Ние сме обратният вариант - жена близнаци и мъж скорпион. Какво да ви кажа, минахме много дълъг път, с много криволици, събирания  и раздели, накрая повярвахме един в друг. Истината е, че никога не можеш да скучаеш със скорпиона, все те хвърля в някакъв екшън - къде реален, къде въображаем.

# 295
Ние сме обратният вариант - жена близнаци и мъж скорпион. Какво да ви кажа, минахме много дълъг път, с много криволици, събирания  и раздели, накрая повярвахме един в друг. Истината е, че никога не можеш да скучаеш със скорпиона, все те хвърля в някакъв екшън - къде реален, къде въображаем.

Леле това наистина е трудна комбинация, но винаги има хора които въпреки това се разбират отлично, не всичко е до зодия. Много интересно ми стана :Д

# 296
Когато двама души имат влечение един към друг, макар и сложно нещата се наместват

# 297
  • Street of Dreams
А като намалее влечението - какво става?

# 298
Да какво ви е задържало въпреки, че спомена раздяла.

П.С. Извинявай ако ти се меся в личното пространство

# 299
Да какво ви е задържало въпреки, че спомена раздяла.

Жестовете един към друг. Помощта. Доверието. Това да си зад гърба на другия каквото и да става. Но не се постига лесно. Скорпиона поначало е недоверчив, доказването е стъпка по стъпка. Умее да отговаря на жеста.

П.С. Извинявай ако ти се меся в личното пространство
А като намалее влечението - какво става?

Заедно сме много години. Влечението е да ти е интересно и да се чувстваш добре с този човек, да ти е уютно.

Общи условия

Активация на акаунт