Мъж Скорпион - 4

• 56 829
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
И аз го потвърждавам като заклет боец на скорпионският фронт. Никога не знаеш как ще се изтълкува всяка една дума. А, в повечето случаи съм сигурна, че изобщо не се обижда, но го играе, за да има повод да ме дъвче.

# 316
Честита нова година! Успех на жилещия фронт!

Ново 20 при мен. Скорпион ми пише по нощите, лошо ми се пише.
Той е инициатора. Ще се правя на мъртва риба, да видим. Ще надвия!

# 317
Здравейте,момичета. Идвам аз малко да си изплача тук мъката..
Имам връзка с мъж скорпион , с асцедент риби... аз съм рак. До тук връзката ни вървеше супер, живеем заедно, говорили сме за семейство и всякакви подобни неаща. Той винаги ми е казвал,че ме обича, много е влюбен и всякакви прекрасни неща.. Но..тук идва голямото НО...вчера изведнъж от нищото влезе в някаква параноя,ама жестока..като с плач, разстройване, объркване, не знае кво да прави, не знае какво чувства - чудо. Кво се оказа? Някога,преди години,ходил на нумероложка и тя му казала,че ще срещне жена си между 2015ста и 2019ста година (в този период се запознахме), ще се запознаят по интернет (така стана при нас), НО името й започвало с Р....еми, моето не започва с Р.. И той се е филмирал заради това и НЕ Е СИГУРЕН,че съм аз човекът му...гризало го отвътре, стягало го за гърлото и такам...Някакви страхове го гонят, че ще го нараня, че няма да се справи с връзката и отговорностите, че няма да достигне очакванията ми, че не е достатъчно добър..Съответно почва да се съмнява в мен..Обичал ме бил,ама видите ли, нумероложката казала Р.... И честно - нямам идея кво да го правя сега...Бих се радвала на всякакъв съвет от ваша страна

# 318
  • Street of Dreams
Deziderata, научи го да ти пише през деня, не е прилично да се пише посред нощ и да си му на разположение, да не говорим че е малко съмнително. Абе не му го прави лесно.

Флейм, твоята история вече е много съмнителна. Как баш сега се сети какво му е казала някаква гледачка( нумероложките не изпадат в подробности за букви и подобни) преди години, че и да му е толкова важно изведнъж, че да плаче. Според мен разбери какво кара приятелят ти да плаче - там се крие истината. Възможно е никак да не е красива. Или го хваща страх от обвързване, или смята, че не си ти Жената, или умът му е някъде другаде вече.

# 319
OnDiNe_, той от началото ми е казвал за тази нумероложка. Аз знаех нещата, освен това с буквата.. Много помни тоя разговор, защото му е и казала,че не го вижда..питала го е "кой си ти, защото аз не те виждам кой си" и такам - бая афект. Просто вчера ми каза и това с буквата, защото му тежало, че го премълчавал,а искал да е напълно откровен. Аз знам,че има той самият много несигурности и страхове - продиктувани от предишни връзки и семейство..Той постоянно си се съмнява в себе си и има нужда да от презастраховки - че неем, няма да го оставя..Че няма да му тегля майна,ако нещо не успее да направи, че ми харесва с него, че го обичам..Няма хич високо самочувствие. Има и страх от обвързване, но той се изразява в това, че смята, че ще го наранят пак, че досега никога не му се е получавало с връзките...в същото време не иска да е сам, иска семейсто. Обаче се страхува, че няма да е добър баща.. Изведнъж вчера ми изпадна в една такава параноя и ми ги заговори тия неща..започна от нумероложката и аз останах потресена..

# 320
А трябва и да добавя, че си вкарва филми. Буквално. Като вчера ми сподели къде ни вижда да живеем с децата, ама какво щяло да стане, ако се провали като баща.. Ми ако не се справи... Нероден Петко.. Много емоционален, много чувствителен.. Истината е, че го питах дали иска да се разделим - не искал. Бил ме обичал, искал да е с мен,още повече сълзи последваха

# 321
  • Street of Dreams
Оф, не ти е лесно. Аз бих му казала да се стегне и да решава на кого да вярва - на нумероложката, дето не го виждала кой е или в мен, в чувствата си и в интуицията си. Ти нямаш ли право на някого, в когото си сигурна? Как да бъдеш сигурна в някого, който ти параноясва така и сам не е сигурен нито в себе си, нито в теб, защото "името ти не е с Р". Стига си го играла разбираща майка ами седни и си помисли, дали наистина е способен да ти даде всичко. Ако ли не - да ходи да си хване някоя с Р.

# 322
Питала съм го..Мисли ли,че можем да имаме семейство и бъдеще - "да,мисля го" . Питала съм го в прав текст може ли според него да ми даде каквото имам нужда аз (като съм била много конкретна какво ми се иска) - да. Можел, искал го.. И както всичко си върви и ми подарява всяка седмица по цветле и полага много грижи и е прекрасен, така все едно прищраква и някакви луди паранои,паники и съмнения..обикновено са свързани с живота му - че нищо не е постигнал, нищо не е направил, не знаел кой е "ето даже нумероложката ми каза,че не може да види кой съм" и така нататък. Но тоя път засегна и мен и тая пуста му буква..И в същото време като му казвам да се разделим в такъв случай - не. Искал с мен, обичал ме..

# 323
Ако роден в първата декада на скорпион  / до 04.10 / след ок. 3 години ще му мине това състояние.

# 324
Ако роден в първата декада на скорпион  / до 04.10 / след ок. 3 години ще му мине това състояние.

Мне..на 19/11 е ..

# 325
В момента транзитната Венера  минава през Слънцето му и мисля,че нещо го гложди съвестта по проблемите на любовта и партньорствата - това е от астрологична гледна точка.

# 326
  • Street of Dreams
Проблемът е, че той не се вижда кой е, не някоя си там нумероложка. Не си прочела внимателно поста ми - не него да питаш, а ти да прецениш дали той е стабилен и може.

Аз съм в първата декада - може ли малко разяснение за сегашното положение и за след 3 години, Титания?

# 327
Проблемът е, че той не се вижда кой е, не някоя си там нумероложка. Не си прочела внимателно поста ми - не него да питаш, а ти да прецениш дали той е стабилен и може.

Аз съм в първата декада - може ли малко разяснение за сегашното положение и за след 3 години, Титания?
Просто транзитния Уран,управителя на Водолей , сега кръстосва границата на Овен/Телец и от 06.03 т.г ще навлезе окончателно в Телец ,при което ще направи опозиция на планетите,намиращи се в първата декада на Скорпион. То-ва е стресова ситуация,като удар от ток /така действа тази планета/,човек в първия момент не знае какво става и изпада в необясними състояния,като посоченото по-горе. Та,затова си помислих,че може да е нещо такова.След три години Уран ще се махне от тези градуси и влиянието ще отслабне и изчезне.

# 328
  • Street of Dreams
Значи аз да очаквам такива необясними състояния скоро?

# 329
На мен Уран ще ми влезе при ЮЛВ в Телец, и ще е в опозиция със слънцето и стелиума в Скорпион. Т. е. И Уранова опозиция- красота.
Сатурн ми транзитира Луната, и идва съвпад с Плутон. В 7ми дом.

Дами и господа, така ме измами и изигра Скорпиона, че ако ми падне...няма да оцелее. Изпръсках го с киселина- вербална, разбира се. Той не ми остана длъжен ( и все пак завоалирано и учтиво). Едва ли ще ме потърси отново.
В потрес съм.
Беше ме излъгал за рождения си ден, за да си изпроси прегръдка и целувка. И представа си нямах, че се занимавам със Скорп. Scream
Като го питах за набора, едва не се разрева! Но го изкопчих, и поне това не е било лъжа.
Направи точно както и Рибко предизвикваше кавги в началото на запознанството ни, зо да ме прегърне като се извини. Ненормална история.
Отдавна не ми се беше случвало така да побеснея.

Общи условия

Активация на акаунт