Звездни компромати- 366 част

• 86 824
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Зейнебчето поне обиколи света, ако не друго, това ще й остане. За момичето с пайетените чехлички, с които влезе навремето в ББ, пак е много!
Е, дано поне и един ОДЕАЛ й остане Wink
Няма да я забравя в Биг Брадър колко тъпа беше. Сега пак е тъпа, но е обиколила света.

# 166
Тъпа, тъпа, ама с виШу. И тя е журналистка! Поне знае къде е факултета по журналистика, за разлика от Десибананова.

# 167
  • Sofia
https://life.dir.bg/zvezdi/nasko-mesechkov-i-kremena-krastiha-dashterya-si
Месечков кръстил щерка си...Тая Кремена,жена му,много ме дразни,че никъде не споменава двете си по-големи деца  Crossing Arms Моя приятелка работеше с нея година-две,та ..от нея съм чувала едно-друго за Кременчето.
Деца като слънца,а и бившият й мъж никак не е лош  Mr. Green.Допускам той да не й ги дава.Живеят с него.

# 168
В този ред на мисли - Зейнеб дали ще дочака сватба и деца от нейния богаташ, че годинките си вървят?  Crazy
Явно младежът не смее да застане с/ у родителите си?
Но и двете с а околчесто им е време вече, щото ще изпуснат влака.

# 169
Тъпа, тъпа, ама с виШу. И тя е журналистка! Поне знае къде е факултета по журналистика, за разлика от Десибананова.

Сетих се как се хвалеше при Гала, когато я бяха приели да учи виШу - нейният богаташ ѝ казал: "Ако ще учиш журналистика ще е само и единствено в СУ.“ Друг университет за тази специалност той не признавал и Зейнебка се напънала там да влезне да учи. Дали го е завършила не знам, но не е за екран - има отвратително дразнещ тембър на гласа, мисълта не ѝ тече гладко, постоянно нещо хъка-мъка, ужас е да я слушаш.

# 170
  • Варна
И мен много ме дразни тембъра на Зейнеб.

# 171
Сега изгледах Емануела, много е проста горката ooooh! Чак се чудя как ще се внедри в нормално семейство, от каквото произхождал новият и приятел.

# 172
И освен това беше много по-хубава преди да си сложи мигли, устни, фасети.

# 173
Да, пропуснах да кажа, че е погрозняла. Но тези изказвания за новата жена на бившия и я правят толкова долна.... ще кажеш, че тя е чиста като сълза.

# 174

Сетих се как се хвалеше при Гала, когато я бяха приели да учи виШу - нейният богаташ ѝ казал: "Ако ще учиш журналистика ще е само и единствено в СУ.“ Друг университет за тази специалност той не признавал и Зейнебка се напънала там да влезне да учи. Дали го е завършила не знам, но не е за екран - има отвратително дразнещ тембър на гласа, мисълта не ѝ тече гладко, постоянно нещо хъка-мъка, ужас е да я слушаш.
Не го е завършила още. Май е последна година.

# 175
  • Rock & Roll feeling ...

Имам лични наблюдения как се изучава тази специалност в СУ и нищо престижно няма. За всеки блогър от средно ниво би било като детска игра да покрие нивото със задоволителен успех.

Аз пък мисля,че Зейнеб и нейния Стоян (ли беше) са си активна обичаща се двойка и не се женят не защото единия използва другия.

# 176
  • До морето
Е, и аз не мисля, че някой използва някого буквално! Коментираме, че е вероятно младежът докато я обича да е напълно наясно, че брак и деца няма да има. Те мъжете не бързат за никъде, докато на Зейнеб часовникът й тиктака и ако си губи годините в една безперспективна връзка не е добре за нея.

# 177
Е, и аз не мисля, че някой използва някого буквално! Коментираме, че е вероятно младежът докато я обича да е напълно наясно, че брак и деца няма да има. Те мъжете не бързат за никъде, докато на Зейнеб часовникът й тиктака и ако си губи годините в една безперспективна връзка не е добре за нея.
Според слуховете родителите му не я искат , а колко е истина те си знаят

# 178
  • София
Марчето BowtieBowtie

Скрит текст:

# 179
Миличката, как мазно, мазно се моли за един ...!

Общи условия

Активация на акаунт