Звездни компромати- 366 част

• 86 838
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Много добри тези хирурзи в Русия, не като нашите. Ако има нещо ще знам къде да ходя Bowtie

# 301
  • Sofia
Като казахте Анджелина - съдът е наредил да даде повече достъп до децата на Брад Пит, ако на някой му се чете тук има подробности:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5836723/Angelina-Jo … ids-works-UK.html

# 302
  • Rock & Roll feeling ...
Толкова много хора си правят платики,за да са като Андежлина,но никой за сега не е успял да я настигне,камо ли задмине.  Анджелина си е Анджелина.

# 303
  • Вече в моята си приказка...
Мегз...
Скрит текст:
А в коментарът към снимката ни уведомява, че предстои започването на ново реалити -"Кралицата на инстаграм". В главната роля - Мегз и нейният чудноват, пълен с обрати, вълнуващ, невероятен и вдъхновяващ живот. В поддържащите роли: Ангелите на Мегз и пет обикновенни /но не съвсем/ момичета, избрани чрез кастинг.
Та така, тръпнете в очакване за реалити-то на годината, на най- най- известната, с няколко награди и с два мега-супер famous бранда... Wow!

# 304
  • Sofia
Ужассс е тая,много си е повярвала,и с каква визитка само се представя,смешна ми е Joy

# 305
Кралицата на инстаграм сестра на Управителя на тоалетните ли е ?

# 306
Божееее, Миглена се е докарала на Николета Grinning. А втората ако ме прочете, сигурно ще ме издири да ми отреже пръстите написали това Grinning.

# 307
  • Бургас
Гледате ли Сузанита и семейство при Гала, пълен ужас, тя май не ходи на училище, в шок съм  Shocked,
на тези родители трябва да им вземат родителските права...

# 308
  • Пловдив
Аз я гледам и съм потресена. Гала много умело води въпреки че , едвам се сдържа ,хеле Сузанита като си вдигна краката на стола. Бързо ще залезе като гледам.....Колкото и с каквото  и да провокира Сузанита няма глас за певица.

# 309
Много ми беше неудобно да гледам Сузанита в "На кафе", смених канала.

# 310
  • където ми харесва
И аз я гледах. Това дете заслужава два шамара и някой да я свали на земята. Не знам кой й вдига така самочувствието.

# 311
  • София-в сърцата на моите деца
И аз я гледах. Това дете заслужава два шамара и някой да я свали на земята. Не знам кой й вдига така самочувствието.
Някой, който й вдига и краката....Laughing

# 312
Всичките тийнейджъри като гледам са луди по нея, т.е има аудитория. Отделно всички ние, които цъкаме с език, или казано по друг начин - те я плюят, тя си мисли, че дъжд вали.

Роклята на Зейнеб много ми хареса - кой я облича?

# 313
Нямам намерение да гледам на кафе, но поне родителите не се ли засрамиха малко?

# 314
  • Gotham City
Тази руската Анджелина преди пластиките си е била обаче Регинка от село.

Дразни ме, че на всички снимки леко е поотвроила устенца все едно свещички ще духа.

Довечера ще гледам На Кафе интересни са ми семейство Мурад, не всеки ден виждам тотално изплискали легена хора

Общи условия

Активация на акаунт