Звездни компромати- 366 част

• 86 673
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Много черна е Мегън. Трябва да бяга от тен и черна кожа много сериозно, защото рязко контрастира на кралското семейство, всички бели.
Аз я харесвам много, но тук точно не. Цветът на тоалета допълнително я прави още по-тъмна и не и прави услуга.

# 77
Генералшата това смешно рокле, откъде го извади.

# 78
Генералшата това смешно рокле, откъде го извади.

Е как откъде, сигурно от Невена Grinning

# 79
Пипа Мидълтън е бременна. Simple Smile

# 80
Г-жа Арнаудова е станала участник в птп https://www.facebook.com/groups/dochuto/permalink/77366263302310 … oup_comment_reply

# 81
Генералшата да не чака генералче, или просто си е похапнала. Много ми е смешна тази жена, нито вкус, нито мозък 🙃, много я харесвам оправя ми настроението.

# 82
Мадона ще се омъжва за някакъв 32 годишен.
Скрит текст:

# 83
Деси Генералова е такъв чук, и мен винаги ме развеселява като я видя, нямам нищо против да участва на всякакви събития и ако може дори сама да си подбира тоалетите, тези разни дизайнерки само я спъват.

За Арнаудов винаги съм подозирала, че е голям лицемер. Само дано пострадалата се оправи бързо, а шофьорката да си отваря повече очите, а като е неадекватна - да не шофира, че като е с джипка не е безсмъртна и тя.

# 84
Всички на снимката естествени, само Деси Радева изпъчена като за последно. Роклето няма да го коментирам. Пак е без прическа.....

# 85
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ким с децата
J Lo

# 86

Каквото да облече, като колхозничка е.

# 87
Отново неподходяща кройка за тялото й.

Синтия Никсън
Скрит текст:

# 88
# 89
Генералшата е голяма смешка!
Нито тяло, нито прическа, нито лице, стойка, изказ, поведение, емоция ако щете, ама от никъде я няма!
Баш Деса Генералеса!

Общи условия

Активация на акаунт