Звездни компромати- 366 част

• 87 469
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Точно като забравила да си обуе пола е.

Все едно е с онези старовремските гащи с къдрички. Joy

# 271
  • Once there was a Hushpuppy...
Арабаджиева качи снимка на новородена Маринела . Големият син  Владо да не е станал пак баща ?
Ех, като са се влюбили в това име Laughing
Но, да им е живо и здраво бебенцето Peace

Мис Тамара си плаче да хвана един гОлЕм пешкир и да бърша, бърша, доде изпада всичкия кит по нея....то, пък бива ли грима да ти вдига от 5 до 10 години, б@си!!!! Имам чувството, че може и да е симпатична без килото грим newsm78

# 272
Мис Тамара си плаче да хвана един гОлЕм пешкир и да бърша, бърша, доде изпада всичкия кит по нея....то, пък бива ли грима да ти вдига от 5 до 10 години, б@си!!!! Имам чувството, че може и да е симпатична без килото грим newsm78

Трябва едно такова реалити да направят, което да се занимава с лицеви археологични разкопки. Със смс-награди за наблюдателните зрители, които успеят да познаят коя красавица коя е.

# 273
Много дъртее тази Тамара, наистина са й в повече грим, косища...липсва й свежест сякаш.

# 274
Тамара изглежда около 35 г.

# 275
Кралица Рания и Крал Абдула са имали годишнина:

https://instagram.com/p/Bj1jL4PhfIB/

# 276
  • Rock & Roll feeling ...
Брей,брей могат да минат за европейци на визия .

# 277
  • Русе/София
Кралица Рания и Крал Абдула са имали годишнина:

https://instagram.com/p/Bj1jL4PhfIB/
Не мога да отворя снимката.

# 278
  • София
Вече се отваря. Имаше някакъв проблем с Инстаграм.
Много хубава рокля има Рания.

# 279
  • Пловдив
Тамара изглежда около 35 г.

Уф, какъв е тоя калъп по-който определяте визията в дадена възраст?!
За един приятел питам Bowtie

# 280
По стандартния калъп - външни възрастови белези. Конкретно Тамара, ако не се маже с един тон грим и не се облича като свекърва си, със сигурност ще изглежда по-млада. А и като си оправи прическата!

# 281
  • Пловдив
Не знаех, че има стандартни калъпи.
Мислих, че всичко е твърде индивидуално. Гени, начин на живот, хранене, вредни навици и т.н.

# 282
Мисля, че бях ясна - гримът, който момичето използва е силен и подчертава индивидуалните ѝ черти така, че изглежда по-възрастна. Същото важи и за прическата на букли и дрехите, които облича. Гените, начинът на живот и храненето могат да се отразят на външния вид на един по-късен етап от живота. Ето аз, например, щото се храня здравословно и имам добри гени - младея Close.

# 283
Ето аз, например, щото се храня здравословно и имам добри гени - младея Close.

Да младееш, да младееш, колко да младееш - бас държа, че бабата на Роузи ще те сложи в малкия си джоб. Mr. Green

# 284
  • София
така си е, всички стареем, само бабата на Роузи и Чък Норис не мърдат  Joy

Общи условия

Активация на акаунт