Звездни компромати- 366 част

• 86 713
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Начи за крокодилите Сузанита, Николета и сие може да се пише, а за Деси Стоянова и Кадиев, не може. Хем за по-популярни, хем са успели с нещо различно от гъза си.

И аз гледам Преди обед, на светлинни години са от Гала. Чието предаване рови дъното последните години, както и доста продукции на Нова, бай дъ уей. Ама като не гледат за какво си дават парите, а на кой, така ще е.

# 421
Нямаше ли цял раздел за ТВ предавания, че се отчитате тук какви шоА гледате?
Ако това е към мен - воала! продължете си разговора за Сузанита, Николета и пр.

Просто някой ме провокира как видите ли е възможно да не харесвам Кадиев. Ми не, не го харесвам! Деси - Да! И колко ще е хубаво да ѝ намерят един пО така партньор...
И няма да се водя по общата песен, която запяват тук. С категоричното си мнение, мислейки го за меродавно!

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 12:39 от Билян@

# 422
Десислава на участие
Скрит текст:

Бях втрещена. Случайно ми попадна в Инстаграм снимка от РД на Десиното гадже...прави 22г. Еми..много ми е гнусно. Тя е сладка, но е като тетка. А той в младо момче..вече татко и набор на доведения си син. Гадно ми е.

А Десито Цонева е пълен потрес. Много съм се чудила и аз работи ли това момиче въобще? Подозирам, че не..

# 423
Защо е толкова странно, че Десиното гадже е близо 20 години по-голям от нея?
Може да си го харесва жената Grinning Вие веднага пари, та пари Trollface

Скрит текст:
И на мен с Вергов ми е толкова разликата, че и малко отгоре, но ако ме видите с него да знаете, че е по любов Joy

# 424
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Като противовес на преди коментираните "модели", да покажа два истински такива, български, в красива фотосесия пред австрийски замък. Едната е съпруга на футболен национал, мисля, че е тъмнокосата.
https://m.dir.bg/life/gallery/saprugata-mihail-aleksandrov-s-mod … v-avstriya-snimki
Особено тъмнокосата е на вид абсолютно същата като всичко останали парцалетини, за които ви чета вече към двайсетина страници. Това вместо запис, макар че вече леко се чудя какъв е смисълът да се записвам в тема "Звездни компромати", в която няма ни една звезда.

# 425
  • София
Кели МакГилис (най-популярна с партньорството си с Том Круз в "Топ гън") изглежда доста състарена към днешна дата

Скрит текст:

# 426
Вярно се е позапуснала Келито....

# 427
Въййй, че преди колко столетия е сниман тоя Топ гън?! Тази жена изглежда на 74 сега, а във филма на 24. Преди 50 години? Не вярвам...

# 428
Въййй, че преди колко столетия е сниман тоя Топ гън?! Тази жена изглежда на 74 сега, а във филма на 24. Преди 50 години? Не вярвам...
А Том Круз не е мръднал. 😉😋

# 429
  • София
Кели днес е на 60 години, а Том на 55, но той изглежда консервиран, докато тя ....  Confused
Филмът е сниман 1986 г.

# 430
  • София
е как ще мръдне? както и преди съм споделяла, подозирам, че пие кръвта на млади сциентолози;)))

# 431
Том Круз май съвсем бил зарязал Сури и изобщо не се виждал с нея. Дали е така? Кейти добре се спаси и навреме.

# 432
Абе мръднал е. И той в посоката на тази Кели, но някак по-различно - ботоксово такова едно.
https://vesti-ukr.com/img/article/1362/69_main.jpg
А тя по почина на Бриджит Бардо. Пък има потенциал, може да е хубава възрастна жена.

# 433
Меган и Бети
Скрит текст:

# 434
Тръмп номиниран за нобелова награда за мир...

https://offnews.bg/sviat/tramp-nominiran-za-nobelova-nagrada-za-mir-682616.html

Общи условия

Активация на акаунт