СЕДМИ клас – 8 – Още малко и ваканция, здравей! (11.06.2018–17.06.2018)

• 66 057
  • 653
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,

имам въпрос към тези, които са преглеждали изпитите на децата в 22-ро или 18-то.

От предишни коментари бях останала с впечатление, че може да се види разбивката на точките, които са дадени на отделните въпроси, включително и оценките, дадени от двамата проверители. Днес бяхме в 22-ро, но човекът, който ни показа работата общо взето гадаеше къде колко точки са отнети. Как беше при вас?

# 106
Неуморни мами на умни деца, може ли малко помощ. Искам да помогна на близко дете в кандидатстването, като за целта ми трябва едно празно заявление в което да му напиша желанията, а той после като иде в гнездото да си ги препише. Но не намирам никъде такава готова форма за попълване. Моля ако някой има , пусне една.

# 107
G..D.., за София има в темата:

# 108
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Качиха резултати от Изобразителното. Само в точки е , няма оценка, но поне е в системата

Да, най-сетне. Вероятно тук се вписва оценката като цяло, ако се вписва изобщо, няма модули.
Ние сме повече от доволни и младежът е щастлив.  Grinning Надявам се и другите деца да са така.

# 109
Здравейте,

имам въпрос към тези, които са преглеждали изпитите на децата в 22-ро или 18-то.

От предишни коментари бях останала с впечатление, че може да се види разбивката на точките, които са дадени на отделните въпроси, включително и оценките, дадени от двамата проверители. Днес бяхме в 22-ро, но човекът, който ни показа работата общо взето гадаеше къде колко точки са отнети. Как беше при вас?

Не съм от София, но мисля че принципът на всякъде е един и същ. Би трябвало да имат протокол в който да са отразени присъдените точки на всеки въпрос. При нас имаше такъв, в него имаше за всеки въпрос колко точки е получила като краен резултат, а не отделно на единия проверител и отделно на другия.
В бланките се виждат  само отметки и подчертавания със зелен и червен химикал.
Дано съм била полезна.

# 110
  • София
Dame, в Сифия винаги е било така. Нищо не дават, освен работата и после се гадае. Абсолютна дивотия.

# 111

ще свърши чудесна работа, сърдечно благодаря.

# 112
  • край голямата локва
Искам да помогна на близко дете в кандидатстването, като за целта ми трябва едно празно заявление в което да му напиша желанията, а той после като иде в гнездото да си ги препише.

Имайте предвид, че ако заявлението се подава в училищно гнездо, искаха да е с родител.

# 113
Много съм щастлива...98 точки от 100 на изпита за проверка на способностите и то без уроци Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 114
Dame, в Сифия винаги е било така. Нищо не дават, освен работата и после се гадае. Абсолютна дивотия.

Добре де, това не би ли следвало да е регламентирано по някакъв начин? Нали навсякъде се следват едни и същи правила при НВО и кандидатстването.... Звучи ми като някакъв произвол.
Frowning1

# 115
Да върна малко към езиците  и практическото им ползване в България.
Каква е реализацията с френски език, какви възможности за работа предлага владеенето на този език? Обмисляме ФЕГ как да редим в желанията.

П.П. Качили са в МОН и оценките от олимпиадите, и от националното състезание на НПМГ.

# 116
  • Sofia
Минавам да похваля моя Александър: 83 точки от 100 на изпита по изобразително изкуство за проверка на способностите! Щастлива съм Simple Smile Усмихната и горда майка на моето дете, нищо общо с емоциите, които ме завладяха, когато излязоха миналите резултати. И понеже обещах после пак да пиша, ето, правя го. Благодаря на всички от тази седмокласна тема! Вие ме предпазихте от изкукуригване в най-трудните ми моменти... Благодаря ви! И специално на Дидева, разбира се! За всичко, което прави за всички нас.

# 117
Браво, vihrogonche!  bouquet

# 118
  • София
Не знам за кой град става дума, когато обсъждате годишните оценки по английски, но имайте предвид, че в 31 СУЧЕМ в София, за паралелките с два езика, балообразуващи са годишните оценки по БЕЛ и по езика, който е изучаван в 7 клас. Само за паралелката английски и математика балообразуващи са годишните оценки по БЕЛ и математика. Тази година обаче нямам справочник и не знам дали все още е така или има промяна. Проверете, ако 31 СУЧЕМ е сред избраните за кандидатстване училища.

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 19:40 от Жълто Цвете

# 119
  • София
Много се радвам, vihrogonche! Видя ли, че светът не е само български и математика. Много по-шарен е!

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 19:55 от eleksir

Общи условия

Активация на акаунт