СЕДМИ клас – 8 – Още малко и ваканция, здравей! (11.06.2018–17.06.2018)

• 65 955
  • 653
  •   1
Отговори
# 330
При записването след първо класиране или при подаване на заявления за второ класиране децата трябва ли да присъстват лично? Благодаря.

# 331
При записването след първо класиране или при подаване на заявления за второ класиране децата трябва ли да присъстват лично? Благодаря.
И мен това ме интересува.

# 332
  • София

От преди няколко години не е необходимо. Но радостта на детето при записване с нищо не може да се сравни.

# 333

От преди няколко години не е необходимо. Но радостта на детето с нищо не може да се сравни.
Дъщеря ми е на лагер, направо изпаднах в паника.

# 334
То...Аз бъдещ личен осмокласник нямам, ама...всички в темата са и мои, тъй че пускам. Joy
СТЪПКИ ПРИ ПОДАВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННО ЗАЯВЛЕНИЕ

Благодаря, министър Дидева, както винаги бърза и точна, успех и на твоите, и на всички дечица, дано за всички годината е късметна! Kissing Heart  Hug

# 335
  • София
Момичета, моето чудене е 9 ФЕГ и  2 английска. Колеги ме наплашиха, че във френската било бъкано от наркомани.. За 73 то някой има ли преки впечатления
Пият със сигурност. И в детския кът на НДК и в Южния парк.

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 23:52 от Не се сърди, човече

# 336
Момичета, моето чудене е 9 ФЕГ и  2 английска. Колеги ме наплашиха, че във френската било бъкано от наркомани.. За 73 то някой има ли преки впечатления
На мен ми казаха, че 1 АЕГ е първата зарибена, и до днес там има много ...

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 23:55 от Не се сърди, човече

# 337
  • София
Б...без череши и всички от магазинчета по Заимов им дават на сметка бира.

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 23:53 от Не се сърди, човече

# 338
Имате ли инфо по тази тема за СГСАГ?

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 23:54 от Не се сърди, човече

# 339
Предлагам да сменим темата и тона  Peace
И да се върнем на череши и бЕло, хайде може и бира.

# 340
  • София
Момичета, моето чудене е 9 ФЕГ и  2 английска. Колеги ме наплашиха, че във френската било бъкано от наркомани.. За 73 то някой има ли преки впечатления
Аз имам преки впечатления, защото съм учител по математика в 73.СУ. Хайде сега да видим какво точно Ви интересува.

# 341
  • София
Чувала съм и за покер и залагания за футболни мачове, какви бяха там..? Сериозно. Децата ви пораснаха. За ФЕГ и Слави Трифонов я беше възпял.

# 342
  • София
Ужас! Аз френската я държа под око, че там съм си рекла, че ще спре моето на първо класиране, после с летящ плонж където трябва Joy
Ако жената питаше за испанската, щях да реша, че е sanaka, под друг ник Joy

# 343
  • София
zinaida81, Вие сте единствената с неподходящ тон и изказ. Редно е да си  владеете емоциите, предполага се, че сте израстнала тази възраст.
По темата - ако детето е податливо, то може да се сдобие с наркотик дори и у вас. Може също на спирката, пред магазина, в училище, на купон, в дискотека, в ресторант, в бар, пред блока. Във всяко училище - също. Така че много дрога има. Навсякъде. Ваша отговорност е да си опазите детето.

# 344
  • София
Аз само ще вметна, че нищо няма значение, ако има мозък да разсъждава!

Ако е слаб ангелът навсякъде всичко е възможно!

Общи условия

Активация на акаунт