Какво правят жените в менопауза, когато ... 7

• 94 180
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Да, действително проблемът е в семейството, част от което е и дъщерята.
Работата ми е свързана с проблеми между родители, които неминуемо се отразяват и на децата.
Със сигурност проблемът е в главата на дъщеря им, а и двамата родители неглижират това.
Каквото и да виждат и усещат децата може и да не е тяхна работа, но пряко рефлектира върху тях.
Понякога родителите, без да осъзнаваме, сме егоисти.
Съгласна съм, в общия случай проблемите в семейството рефлектират върху децата.
Тук обаче говорим за интимни отношения, които са интимни именно, защото са между партньори. Що се отнася до майката на Габи, смятам че разговор с приятелка, със съпруга й, четене по темата /има толкова много информация/, е нейното решение, а не дъщеря й да се занимава с този въпрос.
Приключвам с тази тема. Съгласна съм с болднатото. Може би се губим в писането и оттам идва недоразумението. Не налагам свое мнение, ако така е прозвучало, съжалявам. През цялото време застъпвам тезата за това, че когато има проблем, той се решава между участващите в него, няма да се повтарям.
Само ще добавя, че в момента, в който изживяваш промяна, най-важното от всичко е да чувстваш подкрепата на най-близкия, тогава и борбата е по-лека. Нужна е комуникация. Това важи за всеки един аспект от живота.

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 21:07 от Herz

# 241
Купих си мака на прах. От утре започвам с половин лъжичка. Прочетох, че не трябва да се превишава 1лъжичка и че трябва да се стигне до нея постепенно. Ще споделя дали съм се почувствала високо енергетизирана. Дали има въобще подобна дума 😳
Високо- не знам, но по-енергична се надявам да се почувстваш.

# 242
Даволски очи, захарта е враг номер 1 за кожата, хубаво е, че си я спряла.

# 243
  • Бургас
Сега погледнах в Зоя каква мака имат.Има черна и червена.Каква ползвате вие?

# 244
На моя пакет не е посочено каква е.
Тук https://www.bb-team.org/articles/1669_maka-lepidium-meyenii-trop … ski-lek-za-libido намерих тази информация:
"Съществуват над 13 вида мака, като най-популярните видове са черна, бяла, жълта и червена. Черната се характеризира с по-силен неврозащитен ефект и засилва в най-голяма степен спермогенезата. Червената е единствената, която редуцира размера на простатата".

# 245
И аз не знам моята каква е, но е светла.

# 246
Скрит текст:
На моя пакет не е посочено каква е.
Тук https://www.bb-team.org/articles/1669_maka-lepidium-meyenii-trop … ski-lek-za-libido намерих тази информация:
"Съществуват над 13 вида мака, като най-популярните видове са черна, бяла, жълта и червена. Черната се характеризира с по-силен неврозащитен ефект и засилва в най-голяма степен спермогенезата. Червената е единствената, която редуцира размера на простатата".
[/quote]

Stuck Out TongueStuck Out Tongue освен за редуциране р-ра за простатата,  помага ли наистина за нормализиране  нивата на хормоните, и ако е ДА,  след колко време /месец, два ...../ след приема нещата ще са в синхрон?

# 247
  • София
По-внимателно с маката, защото повишава тестостерона...Именно на това се дължи "енергизиращият" ѝ ефект.

# 248
  • Добрич
Мака има естрогеноподобно действие и при намален прогестерон, според мен не е много удачен вариант. Затова я спрях. Беше ми предписана заедно с дуфастон. Ако вземах и двете, предполагам, че щяха да се балансират, но само мака.... В продължение на месеци я пих /съпругът ми също/ и мога да кажа, че със сигурност дава тонус и енергия.

# 249
Зависи от какво е изпускането. Дали има пролапс на матката, дали е друго. Няма как да знаем без да я погледне лекар. Не е първата. Няма страшно.

Какво означава пролапс на матката? Знам, че не е първата жена с подобен проблем, но все пак не може да ходи така и трябва да се извърши лечение.

# 250
https://m.az-jenata.bg/a/9-maychinstvo/32276-kakvo-e-prolaps-na- … -i-kak-se-lekuva/
Баба ми имаше, но е имала много тежки раждания, вкъщи. Като при едното със сигурност знам, че е била съвсем сама.Sad
Всъщност вече започвам да се съмнявам във въпросите ти. Странно ми изглежда. И сама можеш да прочетеш нещата.

# 251
Stuck Out TongueStuck Out Tongue освен за редуциране р-ра за простатата,  помага ли наистина за нормализиране  нивата на хормоните, и ако е ДА,  след колко време /месец, два ...../ след приема нещата ще са в синхрон?
Само червената редуцира размера на простатата Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам наблюдения за какъв период биха се нормализирали нивата на хормоните. Пия много добавки и витамини.
Аз съм с много ниски нива на тестостерона, спортувам и мисля, че не си въобразявам, а наистина се чувствам ок.

# 252
В България се намира това  В една доза от 120мл. се съдържат препоръчваните количества глюкозамин сулфат (1500 мг), хондроитин сулфат (1200 мг), плюс 750 мг МСМ .
Остеомуув е много добро,но е скъпичко:disappointed_relieved:

# 253
  • София
Купих си не по-евтиния Флекс код премиум. Трети ден го пия за болки в коляното, но още на втория изненадващо ме заболяха целите крака от петите нагоре, като се добавиха и мускулни болки.
Надявам се да е някаква естествена реакция / както при хомеопатията/ - ходя като Квазимодо  Mr. Green

# 254
Не ми се е случвало подобно нещо, 2 месеца го пих.

Общи условия

Активация на акаунт