Какво правят жените в менопауза, когато ... 7

• 94 187
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Другата България
Ей това https://apteka.framar.bg/30024492/%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%B9%D0%BD … B0%D0%B1%D0%BB-30 ми препоръчаха на мен и го започнах. Взела съм две опаковки засега.
Нямам оплаквания, просто профилактично.

# 256
  • Пловдив
В България се намира това  В една доза от 120мл. се съдържат препоръчваните количества глюкозамин сулфат (1500 мг), хондроитин сулфат (1200 мг), плюс 750 мг МСМ .
Мама Раче ,благодаря ,може би точно от това имам нужда .
От началото на годината имам проблем с единия крак .
Надува се долу на глезена ,а ме боли петата и не мога да стъпя от болка .
Ходих по доктори ,правих изследвания и нищо .
Когато прочетох за това Forever Freedom реших да пробвам .
В момента пия и куркума прочетох ,че и тя помагала .
Ходих и на ирисолог и там нищо не откриха .
Видяла съм се в чудоооо .

# 257
jb66, понякога крака боли от паднал свод, провери в тази насока ако искаш, също и при проблеми с кръста.
За подуването на глезените, щитовидната как е?

# 258
https://m.az-jenata.bg/a/9-maychinstvo/32276-kakvo-e-prolaps-na- … -i-kak-se-lekuva/
Баба ми имаше, но е имала много тежки раждания, вкъщи. Като при едното със сигурност знам, че е била съвсем сама.Sad
Всъщност вече започвам да се съмнявам във въпросите ти. Странно ми изглежда. И сама можеш да прочетеш нещата.

Няма как да знам какво означава този термин в момента, в който влизам тук, за да прочета новите мнения в темата. Най-лесно е да чукнеш гугъл, но нали затова сме тук, за да споделяме, обсъждаме, разясняваме. Твърде неясен ми е периодът на менопаузата, а все пак искам да помогна на майка ми.

# 259
  • Пловдив
jb66, понякога крака боли от паднал свод, провери в тази насока ако искаш, също и при проблеми с кръста.
За подуването на глезените, щитовидната как е?
Щитовидната е добре ,така казаха .
Пикочна киселина също е в норма,мислеха ,че имам .
Ортопеда каза ,че нямам паднал свод ,нямам плоскостъпие ,уж всичко добре , а аз не можех да ходя от болка .
В момента пак е надут ,но поне мога да ходя .
В голяма чуденка съм ,от какво аджеба съм така .

# 260
Ами, мен например ме боли петата, заради проблеми с кръста.
За подуването, виж си бъбреците, вените и кардиолог, друго не се сещам.

# 261
  • Пловдив
Ами, мен например ме боли петата, заради проблеми с кръста.
За подуването, виж си бъбреците, вените и кардиолог, друго не се сещам.
Много благодаря ,но всичко е проверено .

# 262
  • Пловдив
Мед.сестра съм.Щом има проблем със зачервяване и подуване на единия крак специалистът който трябва да се посети е съдов хирург.Най - вероятно е флебит или тромбофлебит.При бъбречни и сърдечни проблеми отоците са симетрично по двата крака.

# 263
  • на земята
Здравейте,благодаря за темата,незнам дали съм за тук,по скоро да.
На 40 съм,но има и ранна менопауза,та аз може и да съм в тази графа,вече втори път и идва цикъла на 18-20 ден,винаги ми е бил на 28,но преди около година се скъси на 25 дни,ходих на лекар всичко нормално и сега изведнъж хоп на 20 ден предния месец и сега пък на 18 ден ми дойде.Нямам други оплаквания,осве безсъние.Запазих си час за гинеколога ми,та да видим за какво иде реч.Между другото в жегите миналата година пак ми беше станало така един месец и после се нормализира отново.Дано всичко е наред и на вас пожелавам успех.

# 264
Лаленце, да не си на някоя диета с много ниски въглехидрати, също си виж щитовидната жлеза, понякога тези неща дават такива проблеми.  Peace

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 11:42 от Lemy

# 265
  • на острова на мечтите
И мен много ме боляха краката. Единият, заради счупен глезен преди години и все още си плащам данъка. Но започна да ме боли и другият. Парят ми стъпалата. Обувки не мога да си намеря. Дори  за домашни чехли имам сериозни проблеми. Докато си бях за около 10 дни в България, една приятелка ми препоръча dioket за вени и капиляри. Доста се поуспокоиха горепосочените проблеми. Дори сложих висок ток.  Много обичам,а вече почти се бях отказала от подобни обувки.
 На мен проблемът ми са все още горещите вълни! Няма оттърване. Щом спра разни хапчета, ей ги на,пак започват. Пия вече година какво ли не. Ползата е временна. Сега съм се замислила за вечерна иглика. Само не знам какво да поръчам,олио,билката, или извлек някакъв!? Ако някой има опит,или е по-информиран, моля за съвет.

# 266
  • на острова на мечтите
П. С. Пролас на матката не се появява само от тежки раждания. С възрастта, а и при вдигане на тежки предмети, или други физически натоварвания,или просто отслабване на мускулната система, може да се появи. Прави се операция  и за три дни всичко е наред. Но зависи и от организма. Леля ми се оперира на около 70 години. А моя колежка на 56.

# 267
  • Пловдив
Мед.сестра съм.Щом има проблем със зачервяване и подуване на единия крак специалистът който трябва да се посети е съдов хирург.Най - вероятно е флебит или тромбофлебит.При бъбречни и сърдечни проблеми отоците са симетрично по двата крака.
Да ходих и на  съдов хирург в с един уред нз .точно как се казва ме гледа .Даде ми  нещо като електрокардиограма на една бележка .
Каза ,че не съм за нея и ,че нямам проблем със съдовете .
Благодаря много !

# 268
  • на земята
Лаленце, да не си на някоя диета с много ниски въглехидрати, също си виж щитовидната жлеза, понякога тези неща дават такива проблеми.  Peace
Дааааааа,високо мазнинно ниско въглехидратен режим спазвам,уж не ги подържам много ниски сега,но преди няколко месец даааа.Хляб,ориз картофи почти не ям.
Сега взех да хапвам,но явно се отразява..)))

# 269
Лаленце, отразява се и още как, доста народ се оплаква от безсъние, като ги намали много, като бях в кетоза и аз малко спях. При доста се отразява и на цикъла. Ти не си ли във фейс групата, там често намиламе за прекалено ниските въглехидрати 😎
Хляба не е много добра идея.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 14:54 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт