Какво правят жените в менопауза, когато ... 7

• 94 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Че те масово (да не каза всички) по магазините са на водна основа Rolling Eyes (говорим за специализираните продукти, не използвани за интимен лубрикант продукти с друго предназначение)

# 376
Сега като се зачетох и аз това установих, повечето наистина са на водна основа.

# 377
Благодаря ви! Изключително много ценя вашият опит и препоръки. Но много ви моля да не определяте майка ми като нацупена жена. По-скоро е доста чувствителна и деликатна натура, на която явно не и се отразява добре менопаузата. Няма да ви занимавам със семейните им проблеми, споделих само щрихи от тях, за да добиете представа. Иначе аз лично напълно бих я подкрепила, както в това ако трябва да се направи хормоналната терапия така и да си направи вагинално подмладяване. Защото то не решава само проблемът със сухотата. Но все пак ще го обсъдим и с лекаря. Благодари за съветите, ако има нещо ще питам.

# 378
Скрит текст:
Благодаря ви! Изключително много ценя вашият опит и препоръки.
Но много ви моля да не определяте майка ми като нацупена жена. По-скоро е доста чувствителна и деликатна натура, на която явно не и се отразява добре менопаузата.
Скрит текст:
Няма да ви занимавам със семейните им проблеми, споделих само щрихи от тях, за да добиете представа. Иначе аз лично напълно бих я подкрепила, както в това ако трябва да се направи хормоналната терапия така и да си направи вагинално подмладяване. Защото то не решава само проблемът със сухотата. Но все пак ще го обсъдим и с лекаря. Благодари за съветите, ако има нещо ще питам.
Нищо против майка ти, разбираемо, че си я обичаш всякаква, но...Обикновено чувствителните и деликатни натури не провокират другите да им искат развод.
Вярно, не познавам нито нея, нито баща ти, но ако допреди това са имали нормални отношения, разбирали са се, разговаряли са за всичко, една менопауза няма да ги "раздели".Най-малкото тя ще е свикнала да се опира на него, да му споделя, да се подкрепят....
Най-вероятно проблемите им не са от сега и не са свързани с възрастовите промени.

# 379
Надявам се щерка ми която е на 20 въобще да си живее живота и да не се занимава с моята предмено. Товаря мъжа си, но и аз се занимавам с неговите болежки. Ние с него си оправяме здравето тя да си гледа живота. Моята майка меното я е тряснало на 40 аз научих преди няколко години. Двамата с татко се подкрепяха а нас с не ни товариха.

# 380
  • Plovdiv, Bulgaria
Шушито, марка Дюрекс. 
Благодаря, Фри!  С  Дюрекс, не се чувствам комфортно, но с моята половинка се сетихме за  Глайтгелен.

# 381
Ами честно да  ви кажа, ако и вие живеете със супер консервативен мъж, менопаузата още повече ще ви се стъжни. Щастлива съм, че имам силна връзка с майка ми и мога да бъда до нея в труден период- това е толкова разбираемо да си споделяме и помагаме.

# 382
Ами темата е доста интимна и суперконсервативния мъж тя си го е избрала и тя е живяла с него толкова много години...  Някак странно ми идва намеса на дъщерята в оправяне на интимни отношения, особено щом се е споменала и думата "развод" между тях... Явно проблема не е само сухотата от критическата, а някъде съвсем другаде! И там децата нямат работа, на каквато и възраст да са! Мое мнение!

# 383
  • София
И мое. Никога не бих товарила децата си с подобна "близост".

# 384
В какъв смисъл суперконсервативен мъж? Не разбирам... Те суперконсервативните не бяха ли по-добрите Grinning Модерните са много по-претенциозни според мен. Той баща ѝ на Габриелка ако беше консервативен щеше да си трае на капризите и проблемите на майка ѝ. И щеше да си хване някоя млада усмихната мацка, която не би искала той да се развежда... Има ли тема тук за критическата при мъжете хаха

# 385
Може Габриелка за себе си да пита, на принципа "Аз за една приятелка...".

# 386
Мен ми направи впечатление акцента за близост с майката. Сякаш ние я нямаме. Аз съм майка на 20 годишна дъщеря и сме близки но за това че имам вълни сухост , болка в ставите и подобно не бих й споменала даже. Децата и без това се стресират от факта че ние остаряваме и че сме смъртни. Защо да ги товаря и стресирам със ситуации в които отлагания от съзнанието им факт , че ние стареем и боледуваме се изтипосва пред очите им.

# 387
  • Пловдив
Странно....
Когато имаш въпрос просто си го задай , попитай и ще ти се отговори, защо е нужно да питаш за майка, за приятелка или за когото и да е? Или още повече...да изпадаме в подробности за интимния живот на майка ти.

# 388
Ами аз отдавна предложих на Габриела да покани майка си в нашата тема, но някой не иска, явно.

# 389
Ами аз отдавна предложих на Габриела да покани майка си в нашата тема, но някой не иска, явно.

Ами освен да я навия и да си говори с вас. Не виждам нищо лошо и странно в това, че питам за майка ми, за нейния проблем, за нейните възприятия свързани с менопаузата. Иначе затова сме на тоя хал - да не занимаваме порасналите си  децата с наште проблеми, че да не им стане нещо... Манталитет български- не бих оставила майка ми в трудна ситуация, тя ме е гледала 20 години, сега аз ще я гледам въпреки моят личен живот, проблеми и т. н .

Общи условия

Активация на акаунт