Какво правят жените в менопауза, когато ... 7

• 94 250
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • оттам, откъдето започва България
Много хубаво го описа проблема със съня, само с тази разлика, че аз вечер умирам за сън. Заспивам и по-нататък филмът е точно както го описваш. След Клименума, който пробвах, вече никакви лекарства не искам да пия. Каквото - такова. Все ще го преживея.
Аз си заспивам на една медитация и даже все още края й не съм чувала, явно си ми действа успокояващо и най-вече приспивателно. Заспивам, ама после....

# 496
Много хубаво го описа проблема със съня, само с тази разлика, че аз вечер умирам за сън. Заспивам и по-нататък филмът е точно както го описваш. След Клименума, който пробвах, вече никакви лекарства не искам да пия. Каквото - такова. Все ще го преживея.
Аз си заспивам на една медитация и даже все още края й не съм чувала, явно си ми действа успокояващо и най-вече приспивателно. Заспивам, ама после....

Ха-ха-ха, да всъщност на мен "вечер" също ми се спи, но в часовия диапазон 20,30-21,30 ч. и ако си позволя да дремна по това време....след това е още по-лошо през нощта. Но съм забелязала, че на дивана пред телевизора, ако се изпусна да заспя - това е най-прекрасния и здрав сън, въпреки, че е двуместен намирам се в една крива поза и краката ми стърчат подпряни на табуретка Simple Smile

# 497
didka pitka, каква е тази медитация, сподели моля. Благодаря!

# 498
  • Пловдив
Момичета много ми е необходимо да разбера дали в Пловдив има  Термовизуална диагностика / топлинен скенер.
И ако някой е посещавал ,моля Ви да сподели !
Благодаря Ви !

# 499
  • Пловдив
Момичета много ми е необходимо да разбера дали в Пловдив има  Термовизуална диагностика / топлинен скенер.
Благодаря Ви !
https://www.google.com/search?rlz=1C1OPRB_enBG549BG549&ei=sS … doc=1&tbs=lrf:!2m4!1e17!4m2!17m1!1e2!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2#rlfi=hd:;si:427580349140392298;mv:!1m2!1d42.711529!2d24.8406055!2m2!1d42.0866113!2d23.2762365;tbs:lrf:!2m1!1e2!2m1!1e3!2m4!1e17!4m2!17m1!1e2!3sIAE,lf:1,lf_ui:2

https://bg-mam.ma/p/435582/12738711

# 500
  • Пловдив
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Момичета много ми е необходимо да разбера дали в Пловдив има  Термовизуална диагностика / топлинен скенер.
Благодаря Ви !
https://www.google.com/search?rlz=1C1OPRB_enBG549BG549&ei=sS … doc=1&tbs=lrf:!2m4!1e17!4m2!17m1!1e2!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2#rlfi=hd:;si:427580349140392298;mv:!1m2!1d42.711529!2d24.8406055!2m2!1d42.0866113!2d23.2762365;tbs:lrf:!2m1!1e2!2m1!1e3!2m4!1e17!4m2!17m1!1e2!3sIAE,lf:1,lf_ui:2

https://bg-mam.ma/p/435582/12738711

MAMA GALQ Много благодаря !:hibiscus:
Аз вчера също потърсих и открих този на Сан Стефано .
Днес също видях ,че е писано в темата ,но е от 2009 година .
Интересувам се  също дали някой го е посещавал този кабинет и дали Д-ра е добър ,както този в София Д-р Маринов .

За този в Пловдив няма никакви коментари ,нито позитивни ,нито негативни .
Много ми е важно и се надявам, да получа правилната диагноза като го посетя  .
Дааа,както предполагах ,това не е за здраве ,а за сгради била тази Термовизуална диагностика.
Ударих на камък !

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 11:53 от jb66

# 501
В Пловдив също е Маринов доколкото разбрах. Аз ходих при него в София. Цената е 80лв. Според мен това са доста глупаво похарчени от мен пари, съжалявам за което. Абсолютно не ви препоръчвам да си губите времето и парите.
Работи с един 20 годишен компютър. Видя ми едно петно на тазовата кост, което действително ме боли понякога, но каза че не знае какво е.... Прати ме на сцинтиграфия при негов близък приятел (!) шефа на видеодиагностиката във Военна болница... Не съм ходила още, няма и да ходя скоро, защото ме е яд, че вместо да дам тези пари за сцинтиграфия, примерно или някакъв друг скенер, ги дадох за глупости.
Ако искаш потвърждение на диагноза иди на нормален скенер и нормален лекар. Не се подвеждайте по измишльотините на д-р Маринов, както направих аз.

# 502
  • Пловдив
В Пловдив също е Маринов доколкото разбрах. Аз ходих при него в София. Цената е 80лв. Според мен това са доста глупаво похарчени от мен пари, съжалявам за което. Абсолютно не ви препоръчвам да си губите времето и парите.
Работи с един 20 годишен компютър. Видя ми едно петно на тазовата кост, което действително ме боли понякога, но каза че не знае какво е.... Прати ме на сцинтиграфия при негов близък приятел (!) шефа на видеодиагностиката във Военна болница... Не съм ходила още, няма и да ходя скоро, защото ме е яд, че вместо да дам тези пари за сцинтиграфия, примерно или някакъв друг скенер, ги дадох за глупости.
Ако искаш потвърждение на диагноза иди на нормален скенер и нормален лекар. Не се подвеждайте по измишльотините на д-р Маринов, както направих аз.
Много Благодаря за споделеното !:hibiscus:
Много е важно за мен !Когато правиш безброй изследвания без никакъв резултат ,просто се хващаш за сламката в морето .
Бях и при доста известната Д-р Сашка Николова -Ирисова диагностика ,ами и аз като Вас си дадох парите напразно ,но ...
За това прочетох за тази диагностика и реших и там да ида ,но май и там няма да е .
Ужас ,не искам да ида на един доста гаден преглед и търся варианти ...

# 503
Мога да дам мнение само за дивия ям. Не бях го приемала повече от година, но от един месец отново го поднових. Не знам дали си внушавам, но започнах да спя по-добре. Моя проблем със съня е, че вечер не ми се спи, лягам късно, но пак заспивам трудно - всеки шум ми пречи, а когато заспя се будя често, въртя се в леглото от което се нервирам много. Съответно сутрин спя като пън и трудно ставам за работа.

Здравейте, момичета! Много се зарадвах като открих тази тема.
На 56 години съм, от 4-5 години пия Фемовита/червено-сивата/ и се чувствам добре. Редки топли вълни имах вечер и през нощта. Със съня обаче бях както го е описала Диди смайл. Започнах да пия Магнезий с В-комплекс на Абу фарма. След седмица се почувствах много по-добре и започнах да спя. Вечер - 1 таблетка Фемовита и 1 табл.Магнезий.
А най-хубавото е че след житния режим на Дънов тази година, спя добре и нямам вълни.
Опитайте, дано ви помогне.
Хубав ден!

# 504
Здравейте, цикъла ми е скъсен на 23-24 дни ,сега ми дойде на 18 ден,като октомври ми дойде през 10 дни,после декемри на 15 дни,и т.н, но да ви попитам случвало ли ви сее да ви болят яйчниците по време на нормален полов акт,не всеки път ,само понякога, трябва ли да се притеснявам и  отида на лекар,като ноември съм ходила,цитонамазке -2гр.,и нямам кисти на яйчниците при видеозон.

# 505
Благодаря за отговорите, и аз мисля първо с дивия ям да пробвам.
Didi smile и аз се будя често и се въртя с тази разлика че сутрин не спя като пън, а се събуждам по тъмно и това много ме изтощава.
Замислям се да пробвам магнезий, но имам спомени че ми докарваше сърцебиене и ускорен пулс, точно обратното на това което пише за него. Чела съм че някои вечер преди лягане си правят баня на краката с epsom salt  което е магнезиев сулфат и има подобен усоокояващ ефект. Не знам защо при мен е обратното, освен пак да пробвам, може пък нещо да се е променило с времето.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 13:27 от liiya

# 506
Благодаря за отговорите, и аз мисля първо с дивия ям да пробвам.
Didi smile и аз се будя често и се въртя с тази разлика че сутрин не спя като пън, а се събуждам по тъмно и това много ме изтощава.
Замислям се да пробвам магнезий, но имам спомени че ми докарваше сърцебиене и ускорен пулс, точно обратното на това което пише за него. Чела съм че някои вечер преди лягане си правят баня на краката с epsom salt  което е магнезиев сулфат и има подобен усоокояващ ефект. Не знам защо при мен е обратното, освен пак да пробвам, може пък нещо да се е променило с времето.
Някъде из темите бях чела, че има значение каква форма е магнезия и според това се определя и времето, по което да се взима. За съжаление не помня къде го бях прочела. При мен той действа по подобен начин вечер, както си го описала.  Освен дивия ям, започнах да пия и по една чаша прясно мляко, леко затоплено преди лягане. Това е нещо ново за мен, тъй като прясно/кисело мляко почти не консумирам.

# 507
Аз пък лягам, заспивам...и се будя на всеки два часа. Отвратително е. Особено като се събудя в 5 или 6. Въртя се и ако заспя е точно преди часовника да звънне.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 20:30 от bubkab

# 508
  • Пловдив
Много е важно за мен !Когато правиш безброй изследвания без никакъв резултат ,просто се хващаш за сламката в морето .
Бях и при доста известната Д-р Сашка Николова -Ирисова диагностика ,ами и аз като Вас си дадох парите напразно ,но ...
За това прочетох за тази диагностика и реших и там да ида ,но май и там няма да е .

https://bg-mam.ma/p/766255/27825097
А тук провери ли ?- пак е стара информация
също имало и в Стара Загора
http://www.moetodete.com/content/view/529/2/

# 509
  • Пловдив

https://bg-mam.ma/p/766255/27825097
А тук провери ли ?- пак е стара информация
също имало и в Стара Загора
http://www.moetodete.com/content/view/529/2/

В МЦ Филипополис  не съм проверила .
Проверих и дамата каза ,че от доста време няма .
В Стара Загора също нямали .
Благодаря отново !:hibiscus:

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 16:17 от jb66

Общи условия

Активация на акаунт