ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 865
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Доне , какво ти става ? Днес говориш като възрастен Joy Какви са тези прогнози , така всеки може  Naughty  
  bouquet  за прогнозите !
Аз все си мисля ,че  ще наблегнат на новите  и линията  Тони-Албена .
Ако сблъскат челно  Ковачев-Банков , сериалът ще изгуби много , ще стане като  бой между футболни агитки  smile3512. Все още не си представям  какво  достойно  завръщане могат да измислят за Банков . Точно заради това ми се струва ,че  това ще е излишно  движение .

Само да добавя  какво съм писала за "Братята" преди сезона Blush :
"За сега  не съм "отворена" към двамата братя - приличат ми на френски актьори от типичен  завеян модернистичен  еврофилм..., който не можеш да се отпуснеш да гледаш с кеф , а след края /ако го хванеш/, ти остава някакво гадно усещане ..."

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 09:23 от Ели-фен

# 316
Доне , какво ти става ? Днес говориш като възрастен Joy Какви са тези прогнози , така всеки може  Naughty  
  bouquet  за прогнозите !
Аз все си мисля ,че  ще наблегнат на новите  и линията  Тони-Албена .
Ако сблъскат челно  Ковачев-Банков , сериалът ще изгуби много , ще стане като  бой между футболни агитки  smile3512. Все още не си представям  какво  достойно  завръщане могат да измислят за Банков . Точно заради това ми се струва ,че  това ще е излишно  движение .

Да бееее, да не повярваш Wink
И аз нещо като Тони - порастнах Joy Сега като ми дойде музата и набера скорост, ще измисля и забавен сценарий да се погъбаркаме малко Stuck Out Tongue Winking Eye

Имаш право за достойното завръщане на Банков. Затова ме е яд, че приключиха историята така. Извън частта със Зорница (там е ясно какво ми/ни е мнението) го харесвам. Като директор и хирург ми допадаше, имаше страхотни сцени с Калин, Романова, Кръстева и т.н.
Включвам го в прогнозите, защото намеците за връщането му станаха прекално много за мен. Ще видим.

Очаквам промото да дойде точно след два месеца....дотогава ще има да разтягаме локумииииииии.......поне новите да кажат, за да ги наместим в картинката

# 317
Само да добавя  какво съм писала за "Братята" преди сезона Blush :
"За сега  не съм "отворена" към двамата братя - приличат ми на френски актьори от типичен  завеян модернистичен  еврофилм..., който не можеш да се отпуснеш да гледаш с кеф , а след края /ако го хванеш/, ти остава някакво гадно усещане ..."

Мисля, че си била напълно права. Не можеш да се отпуснеш да ги гледаш с кеф, защото те е страх от гадориите, които ще им се случат. след края ти остава гадно усещане заради същите простотии, които им са се случили (или те са сътворили). Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 09:48 от Анонимен

# 318
Съгласна съм с еретичните мисли на Москита и мнението на Ели.Grinning За мен Банков е бита карта и няма какво да се случи там за повече от два-три епизода. Както обсъждахме вчера Марио и Зорница може да поемат функциите на Наталия и Калин и да останат малко по-встрани. Не искам призраци от миналото за Зорница. А между другото никога не се е споменавало за родителите й. Няма ли някога да разберем за тях нещо?

# 319
Съгласна съм с еретичните мисли на Москита и мнението на Ели.Grinning За мен Банков е бита карта и няма какво да се случи там за повече от два-три епизода. Както обсъждахме вчера Марио и Зорница може да поемат функциите на Наталия и Калин.

В какъв смисъл?  Аз от Калин и Наталия видях само драми и проблеми, създадени от нищото (поне част от тях). единият се цупи и изчезва по неясни причини, другият действа егоистично, ама не знае какво иска....и само драми и гадории....

# 320
Съгласна съм с еретичните мисли на Москита и мнението на Ели.Grinning За мен Банков е бита карта и няма какво да се случи там за повече от два-три епизода. Както обсъждахме вчера Марио и Зорница може да поемат функциите на Наталия и Калин.

В какъв смисъл?  Аз от Калин и Наталия видях само драми и проблеми, създадени от нищото (поне част от тях). единият се цупи и изчезва по неясни причини, другият действа егоистично, ама не знае какво иска....и само драми и гадории....
Искам да кажа, че пак ще имат разни драми, но не толкова големи и да са в състояние да ги разделят, без трети човек например, който трайно да се закотвя при тях. Заедно въпреки всичко - това имам предвид.

# 321
  • София
Ако въобще има завръщане на Банков, а не просто обаждане си мисля, че ще го върнат само за няколко епизода.
Наистина не вярвам да вкарат в директен конфликт Банков и Ковачев. СТрастите покрай двамата доста се нажежиха, а аз вярвам в здравия разум на екипа и според мен няма да заложат на тази линия. За това дори и Банков да се появи за повече време, очаквам драмата да е максимум 2-3 епизода и с това да се приключи.

Нека не забравяме, че имаме поне малко информация за новия сезон - ще наблегнат на криминални истории. Според мен голям част от сезона ще се развива около това, и в тази връзка си мисля, че Фотеви ще бъдат в центъра на сезона, иначе не мога да си обясня откъде ще се появят тези истории.
Ако го направят това и избягат от драматъзма ще стане интересно. Нека има малко сътресения, но поне основните сюжетни линии няма да се въртят около личните драми на лекарите.

За Албена си мисля, че няма да успее да каже заради баща и, за да не го нарани. Да ви кажа, аз с него очаквам да има някакви проблеми, които могат да доведат до разкритие, че не му е дъщеря. И ми е страшно мъчно за този човек, представяте ли си какво ще изживее, но съм почти 100% сигурна, че няма да го пожалят и ще му се наложи да изпие до дъно чашата с горчилка.

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 10:01 от rosita_ta

# 322
...За Албена си мисля, че няма да успее да каже заради баща и, за да не го нарани. Да ви кажа, аз с него очаквам да има някакви проблеми, които могат да доведат до разкритие, че не му е дъщеря. И ми е страшно мъчно за този човек, представяте ли си какво ще изживее, но съм почти 100% сигурна, че няма да го пожалят и ще му се наложи да изпие до дъно чашата с горчилка.
Той нали направи ДНК тест , дъщеря му е .

# 323
За Албена си мисля, че няма да успее да каже заради баща и, за да не го нарани. Да ви кажа, аз с него очаквам да има някакви проблеми, които могат да доведат до разкритие, че не му е дъщеря. И ми е страшно мъчно за този човек, представяте ли си какво ще изживее, но съм почти 100% сигурна, че няма да го пожалят и ще му се наложи да изпие до дъно чашата с горчилка.

Ооо, да! Не се сетих, но нещо здравословно с другия баща е много вероятно. Интересното е, че с историята на Албена се връщат леко към името на сериала. Като финал, ако решат да има някаква форма на хепи енд, най-много Бени да остане с двама бащи Simple Smile Единият за всеки ден, другият за от време на време Joy Все пак този човек я е отгледал егати...

Ще се побъркам от кеф, ако вкарат крими истории - това е моят жанр Simple Smile

# 324
  • София
Ели, не съм се изразила ясно. За Мен въпреки, че е биологичен, Захариев не и е истински баща. Такъв за мен е този, който я е отгледал и него имах предвид Simple Smile

# 325
Добро утро, лейдис!

Сутринта в банята (отново!) ми дойде музата и идвам да си напиша малко (сериозни) прогнози за шести сезон Simple Smile

Преди това да се изкажа и аз за аборта - знаем, в реалността нещата са много различни, но за нуждите на повествованието и вече, след акот е минало време, мисля, че аборта беше логично решение - за да има някакъв край историята, за да ги раздели окончателно (щото явно са мислели, че Вергов няма да се завърне).

Така,....шести сезон Simple Smile - дано имате нерви да го прочетете
Лошото на това 5ти сезон да завърши така розово е, че не се знае какво да се очаква като нови истории за 6ти. Много неизвестни има.
Ина/Борис/Иво - това ми е най-големия Х засега. Ако направят нещата реалистични, Иво може още от ареста да ги поръча и да се приключи (да не говорим,ч е може да излезе още след 24 или 72 часа). Тук предвиждам някой да помогне да Ина  - едното ми предположение е конкурент на Фотев, а другото - синът на Иво. Това би било доста изненадващо, но и интересно. Това, което си представям, на синът да му е писнало от баща си и да се споразумее с Ина - събарят Иво по някакъв начин, тя получава болницата, той - всичко останало. Ако стане така, очаквам тази битка да се точи през целия шести сезон и в края му Иво да бъде убит - за да може Ина да е свободна юридически и да не се води Иво баща на детето (нали ако е в брак, бащата автоматично е съпруга?)

Албена Войнова/ Захариев - тук също имам идея. Да, Албена разбра от майката за Захариев, но очаквам да разкатаватокончателното разкриване по-дълго. Представям си, че тя отива да говори с него, а той (или Галя примерно) решава да я излъже - да, казах й, че си ми дъщеря, за да я накарам да се навие, ако беше просто за гаджето на моя служителка, нямаше да я убедя толква лесно. За нуждите на повествованието Албена решава да му повярва. Не забравяйте все пак, че Захариев скъса ДНК теста - защо??? Очаквам финалното разкритие да стане в средата на сезона - Албена или самият Захариев ще се разболеят от нещо, което ще изисква нещо от другия, нещо, което кръвен роднина може да даде и така ще стане ясно (Биляна е далеч, другите деца на Петър са малки). Очаквам Албена да изтрещи - това не е лесно за приемане по принцип, а тя е емоционално нестабилна.

Банков - Зорница+Марио - за мен той ще се върне и, както бях казала, няма лошо. Определено смятам, че Зорница ще бъде емоционално разклатена - не защото ще се колебае кой да избере, а защото миналото все пак беше тежко. Не се забравя тоя аборт...а и всичко останало. Не вярвам тя да се раздели с Марио и такива неща, но ще има известни нерви там - най-малкото защото не виждам какво друго може да ги разклати в момента. Стабилна двойка са и това е единственото камъче. Би ми се искало след "операциите с гадни реплики между мъжете" в някакъв момент Банков да им помогне с нещо, да си стиснат ръцете и по този начин да имат наистина край. емоционален край.
Любопитно е като какъв ще върнат Банков. Все още не вярвам, че ще е директор. И Стамнова, и Захариев ще драпат за мястото - веднъж акот се докопаш до властта.... Преди ви казах, че го виждам като здравен министър примерно. Все още ми се струва добра идея - тъкмо малко ще излязат от болницата.

Мазови - виждам ги леко встрани най-вече с хумористични сцени. Като по-драматично си представям в болницата да се роди бебе, майката/родителите да починат и те двамата да го осиновят. Би било хубаво, не мислите ли?

Пенев/Владов/Романова/Мишева - за първите трима съм съгалсна с Роси, че има хляб в тях и бих искала да видя нещо повече (особено от любимата ми Романова). Надявам се да оставят Мишева, да й оправят образа и да почне да мачка Simple Smile Разбира се, и любовна драма някаква да измислят.

Стаменова и Врабчев - дано поне тоя път не се разделят!!!!
Жекова няма да има нещо кой знае какво - ще се драматизира около Васко, ама накрая той ще излезе отзатвора. Даже защо не Ина да помогне с кинти, за да го извадят.
Ася мисля, че незаслужено я забравиха, дано я върнат в шести.

Пропуснах ли някого?
Бена се разболява от левкемия и й трябват стволови клетки. Само Пеше може да й даде, като единствен роднина.😁

# 326
Ааааа дойде време за предсказанията за шести сезон (А как ще се смеем декември месееец Joy)
Нищо за рецепционистката и Йосиф не видях.

Сега без да ме линчувате. Аз много искам да се върне Банков.....
Скрит текст:
но за кратко, за да види колко са щастливи Ковачеви.

# 327
Яничка след аборта Зорница говореше с едно млко момиченце и то я питаше нямаш ли майка, тя каза имам но е далече, може да е в чужбина.

# 328
Ааааа дойде време за предсказанията за шести сезон (А как ще се смеем декември месееец Joy)
Нищо за рецепционистката и Йосиф не видях.

Сега без да ме линчувате. Аз много искам да се върне Банков.....
Скрит текст:
но за кратко, за да види колко са щастливи Ковачеви.
😁👍✌

# 329
Яничка след аборта Зорница говореше с едно млко момиченце и то я питаше нямаш ли майка, тя каза имам но е далече, може да е в чужбина.
Може да е в Кайнарджа. Далечко си е.

Общи условия

Активация на акаунт