ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 832
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Дона, в знак на извинение за удара под кръста ти слагам друга песен от друг момент, която се надявам да ти предизвика по-приятни асоциации Wink
https://www.youtube.com/watch?v=V7YlcXIa3f0

# 391
Припомни ми, не я свързвам с нищо тази песен?

# 392
Сега на спокойствие  виждаме куп пропуски и нелогични  връзки в сценариите .
Със сигурност  първите  10-15 епизода на този сезон бяха писани от някой , който доста го бива за тази работа  Peace, после нахлуха  обичайните заподозрени /сезон 1-4/ ooooh!
Магията  между Марио и Зорница толкова ме обезоръжи , че само дебнех да се появят и останалите дивотии ги пропусках . До  сега  не съм била чак толкова  обсебена от други герои на сериал   Crazy
Усещането е странно , чак сега разбирам  изкрейзването на фенове /обикновено в американски филми/ .
Добре ,че ми се налага да се грижа за куп други неща и нямам време Peace
Ние тук си беснеем , а Батко сигурно  някъде се запича  grinning039  /не че има нужда  Joy/.
Ще ми е странно ако влиза в нашата тема и чете  Embarassed

# 393
Дона, една кола на витоша Wink

# 394
  • София

Ние тук си беснеем , а Батко сигурно  някъде се запича  grinning039  /не че има нужда  Joy/.

Ааа, да бе, ще се пече? Ако се пече му е разрешено да го прави близо до София, например в Банкя. Басейна там си е супер Simple Smile  Някои чакаме срещи с него

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 17:24 от rosita_ta

# 395
Приготвила съм роклята. Да не се застоява по плажовете. Grinning

# 396
Дона, в знак на извинение за удара под кръста ти слагам друга песен от друг момент, която се надявам да ти предизвика по-приятни асоциации Wink
https://www.youtube.com/watch?v=V7YlcXIa3f0

Ооо, тая песен какви хубави неща се случваха на нея. Heart Eyes Сама по себе си песента звучи секси, а в допълнение със сцените беше убиец.

# 397
Сега на спокойствие  виждаме куп пропуски и нелогични  връзки в сценариите .
Със сигурност  първите  10-15 епизода на този сезон бяха писани от някой , който доста го бива за тази работа  Peace, после нахлуха  обичайните заподозрени /сезон 1-4/ ooooh!
Ще ми е странно ако влиза в нашата тема и чете  Embarassed

Ели, имам надежда, ме поне в началото на шести сезон историите ще са логични и добре развити. Още в края на пети съобщиха, че вече се пише сценария за новия, а ако наистина започнат да снимат в средата на юли, имат два месеца за снимки, монтаж и чистене на грешки. Което е доста ок - в пети сезон май вървяха само дае седмици напред.

Моля се никой от тримата да не влиза в тази тема. Аз лично бих умряла от срам

# 398
Абе, Дона, да живее анонимността! Grinning
Няма да имат времето да изчетат всичко Joy споко

# 399
Aбе какво море, някои довечера ще анатемосват душата на рибаря и ще крадат тази на зрителите  Grinning  
Още ме е яд, че за малко изпускам това удоволствие и ще чакам поне разкази на свидетели Grinning
Eдна песен и от мен:
https://www.youtube.com/watch?v=uEbnPxBX85c

# 400
Дона, надали изобщо имат време да се занимават да ни четат, а и всичко няма как да минат. Joy Все пак, ако четат тук има неща, които ако видят може да им стане приятно (за сериозните ни и смислени анализи говоря Grinning).

Ето и от мен една песен, като сме тръгнали. GrinningМного ми е любима. Heart
https://www.youtube.com/watch?v=lsSJ8AT3Cjo

# 401
Здравейте Simple Smile) Злати, под дърво и камък я търсих тази песен Heart В новия сезон очаквам Батко да свири нежно на китарата на Кака.. насаме Heart
 Гледам доста материал сте изписали, аз не мога цял ден да смогна какво остава за някой, който тепърва навлиза в темата... (някой от тримата) Grinning Много хубави коментари сте изписали всички Simple Smile
 И аз мисля, че Зорница взе правилното решение да направи аборт.Ако го беше оставила щеше да се забие в дупка и всичко щеше да и напомня за Банков. Аз пак си мисля, че ще е мега нелогично Банков да се върне, за да се бори за Зорница. Според мен Зорница не е любовта на живота му. Той си има жена, с която е бил цял живот, имали са дете, преживели са страшна трагедия. Това най-малкото би следвало да ги сполоти, а не той да я зареже болна, защото нали никой не се заблуждава, че след толкова време в кома няма да има трайни увреждания.. . И да дотича при Зорница. Той беше сумати време в дилема и накрая като че ли се престраши само защото беше убеден, че жена му няма да се събуди. Така че за мен при евентуално завръщане е или жена му да е умряла, или да е във връзка с нещо, което да няма общо със Зори.

# 402
Aбе какво море, някои довечера ще анатемосват душата на рибаря и ще крадат тази на зрителите  Grinning  
Още ме е яд, че за малко изпускам това удоволствие и ще чакам поне разкази на свидетели Grinning
Eдна песен и от мен:
https://www.youtube.com/watch?v=uEbnPxBX85c

Ейй, много яко, Злати Heart

Фифф, и аз искам същото - серенади насаме Grinning

По повод на Банков - сега точно гледах моментът, в който той ѝ звънеше. Ми да ви кажа не е като да мре от желание да си общува с него. Сепна се, погледа тъпо телефона и хукна да носи кафе на Марио Grinning

# 403
Ако четат няма са повярват, че имат толкова много фенове, и че дори тема са им спретнали😎😁

# 404
Мхм, много готино ''му затвори вратата'' както се изрази Романова. Само че и Марио и изсипа една такава кофа, много кофти ми стана Sad  

Общи условия

Активация на акаунт