ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 562
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Абе ....стоя, гледам как Матю Макконъхи се преоблича и си мисля.....има ли шанс да видим голо дупе в шести сезон?
Някакси липсваше в пети...трябва да се продължи традицията - появи ли се нов мъж в сериала....хубава секс сцена и голо дупе. Не в колата, с дрехите, щото е Март и е минус 3 градуса навън и набързо се таковайте моля, щото епизодът свършва....

# 556
smile3502  Като няма Батко , ще се насиля с някакъв филм с Пиърс Броснан по Кино Нова  Simple Smile
това си е живо изнасилване, според мен. Филм с Пиърс Броснан😀😀😀

# 557
Аз предпочитам да заложат на естетиката и да оставят голите дупета на въображението ни Grinning

Яни, отношението на Албена към Марио и Зорница, които бяха единствените, отнесли се човешки с нея, ме вбеси повече.от всичко останало в тая история.

# 558
smile3502  Като няма Батко , ще се насиля с някакъв филм с Пиърс Броснан по Кино Нова  Simple Smile
това си е живо изнасилване, според мен. Филм с Пиърс Броснан😀😀😀
Млъквай. Той е вторият ми любим Джейнс Бонд!
Аз предпочитам да заложат на естетиката и да оставят голите дупета на въображението ни Grinning
И ти млъквай. Няма само за вас да има нещо, я!

# 559
Дона, Close
Joy
Аз искам лигав Марио - да гушка Зорница, да й носи закуски в леглото, сандвичи за обяд и каквото там лигавко се сетите Joy На нея й позволявам през това време да се усмихва срамежливо и да кокетничи Joy

# 560
... че Зорница просто му е изпила мозъка на горкия Марио Joy

Освен това линията с отровата се появява постоянно, таман четири пъти преброих да се споменава в присъствието на Марио или Зорница Joy

Ми нормално да го изпие, нали е вещица, отровна е. Joy Грешна жена ей.

Тия моменти в които е ставало въпрос за отрова са били, за да ни подготвят за кулминацията. Joy

Вижте сега, за да няма сърдити ще има от всичко, ей така... за баланс. Grinning Моля, не се избивайте хахаха. И дупета, и лиготии - всичко съм съгласна да гледам стига да не е по 1 минута и да ни показва колко много се обичат нашите гълъбчета. Мир? Joy

# 561
Блаааа блаааа блааааа глупости

Искам една много здрава секс сцена, да си я награби както си трябва и да я направи почтена жена! Да го изпоти тоя добре оформен гръб, да й разроши косата така, че половин шише балсам да не може да я оправи после. Sunglasses А на нея позволявам да разстели полуусмивка и да притвори очите.

Ей такива “лигавки” нещица Grin

Матю Макконъхи ша да влюбва. Освен това има мотор. За дупе не знам.

# 562
Вижте сега, за да няма сърдити ще има от всичко, ей така... за баланс. Grinning Моля, не се избивайте хахаха. И дупета, и лиготии - всичко съм съгласна да гледам стига да не е по 1 минута и да ни показва колко много се обичат нашите гълъбчета. Мир? Joy

Тц. Искам повечко и Гълъбинчо. Не само гълъбченца. Ще ми призлее от толкоз любов и романтика.
И повече микулич и холедоха. И поне един болен от лупус.

Ели, Пиърс как се справя оттатък?

# 563
Ах какво зло Доне  Shocked ! Защо залиташ по толкова хард сцени ?
Пиърс много дълго  се заби в някакъв зимен пейзаж с някакви корейци  и го разкарах . Сега  слушам /в гръб ми е ТВ-то / Хорейшио и се опитвам нещо да гледам на компютъра  ooooh!
Аз предпочитам  по нежните и загатнати сцени , защото в тях се справят  супер  без притеснение . Ако им напишат нещо по-така , може и леко  изкуствено да го направят , а ние тук яко дебнем  Twisted Evil

# 564
Блаааа блаааа блааааа глупости

Искам една много здрава секс сцена, да си я награби както си трябва и да я направи почтена жена! Да го изпоти тоя добре оформен гръб, да й разроши косата така, че половин шише балсам да не може да я оправи после. Sunglasses А на нея позволявам да разстели полуусмивка и да притвори очите.

Ей такива “лигавки” нещица Grin

Матю Макконъхи ша да влюбва. Освен това има мотор. За дупе не знам.

Е, признавам си това ме заинтригува, Joy макар, че ще ми е малко в противоречие с голямата и нежна любов, която ни показаха между тях, но както казах, съм навита да гледам всичко само и само да е по-дълго от две минути. Joy А и много зависи как ще ни го покажат. Очаквам да се постараят.

За Гълъбинчо и тия другите неща са ясни, че трябва да ги има и ще ги има. Ама специално за Марио и Зорница говорех аз. Joy

Ели, и аз така мисля като теб за любовните сцени, не мога да избягам от романтиката ей. Joy

# 565
Аз мисля, че ще продължават да залагат на романтиката и нежността, да не говорим, че още не са си казали най-важните думички, така че ще има яко лигоч за моя радост и за Донино нещастие Joy

А пък Тони и Албена като се залигавяяяят, захар ще тече от екрана Joy

# 566
Москита,забравила си за най-важното дето трябвада носи Марио шоколадчетата.И Зорница на ръце.Kissing Heart

# 567
Москита,забравила си за най-важното дето трябвада носи Марио шоколадчетата.И Зорница на ръце.
Той един път вече я носи, следващият ще е към леглото. Wink Joy  В първи епизод на 6ти сезон, моля хахах. Ако може така да започне още по-добре. Grin Въх, добре, че мечтите са безплатни. Joy

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 21:51 от yanitsa.s

# 568
Москита,забравила си за най-важното дето трябвада носи Марио шоколадчетата.И Зорница на ръце.Kissing Heart
Вай, вай, как забравих шоколадчетата?! Там Марио вече е напипал правилния път, само трябва да продължи. И на ръце я носи вече (ама как щастливо се кискаше Зорница Joy ), така че имаме всички основания да очакваме любов поне в един епизод.

# 569
Сетих се Марио как отнесе сандвич на Тони,при рекичката когато Зорница си взе отпуска и как му се караше И си яж  сандвича.Е вече си го представих,как сега вместо на Тони,ще и се кара на нея.И си яж сандвича,ей.Или Ти от кога не си спала,марш вкъщи.Joy

Общи условия

Активация на акаунт