ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 534
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Аничка, а така, време беше да си дойдем на думата. Joy Пак питам мир има ли, че да може Дона да си легне спокойна? Joy

# 587
Само аз ли като чуя за секс в хотел/мотел или тем подобни се изприщвам.Звучи ми едно такова долнопробно,някой да наеме хотел само,за да правите секс там.Нали съм си брутална и аз та пред това предпочитам коли,ливадки,линейки,диванчета на тавана,май и аз съм скръндза а ...

# 588
Струва ми се, че сексът на открито беше в  Toyota Rav 4 и понеже в момента сме с такава, мога да ви кажа, че Марио и Зорница съвсем са се озорили милите, много е тясно вътре.
Но Марио, понеже е стиснат, не е купил някоя дълга база да си се ширят, какво да го правиш 😉

# 589

Е сега видях с какво се приспиваш и защо не можеш  да заспиш  smile3521
Къде го кри до сега този музикант  Joy
Верче , Марио и кемпер да вземе , все ще им е тесен , те обичат да са си близичко един до друг  Heart Eyes

# 590
Вера, да, точно такава е колата:)

Зайко, и аз се изприщвам. Затова ми идваше да целувам ръцете на сценаристите, че ги пратиха на.въздух в планината Grinning

Забравих да споделя най-голямото си желание - да отидат на истинска среща! Очаквам Марио да я покани на вечеря, Зорница да сложи едно червилце, Батко да си облече бялата ризка, да излязат, да пият вино и да се гледат любовно Heart Eyes

# 591
Зайко, не си ти проблема, просто някои хора живеят още в Средновековието и оттам и разбиранията им. Волната програма на открито си е много по-хубава от мотел Smiley
Този Митко с тази китара е страшен!

# 592
Струва ми се, че сексът на открито беше в  Toyota Rav 4 и понеже в момента сме с такава, мога да ви кажа, че Марио и Зорница съвсем са се озорили милите, много е тясно вътре.
Но Марио, понеже е стиснат, не е купил някоя дълга база да си се ширят, какво да го правиш 😉
Ами, те затова после си говориха за сътресения, щото са имали от предишната вечер хахах. Зорница специално доста си удряше главата в тавана, за всичките 30 секунди, които видяхме. Joy И си личеше пък, че им беше приятно от тия сътресения. Grinning

# 593
Ох, тоя им разговор при пациента беше безценен. Личеше си, че още не ги е пуснало вълнението от преживяното. А Марио като каза, че прогнозата е ясна, беше голям кеф Heart Eyes

# 594
Е сега видях с какво се приспиваш и защо не можеш  да заспиш  smile3521
Къде го кри до сега този музикант  Joy
Вкъщи Wink Да ми пее балади на ушенце. Говедото пее само за Огнянова и Войнова.
Ще го набия някой ден.
Ти да видиш като махне ризката и остане по бицепс. Няма заспиване по цели нощи.
Този Митко с тази китара е страшен!
Ама вие не знаехте ли? Явно не сте му гледали “деня” с лайфовете във Фейса.

# 595

Забравих да споделя най-голямото си желание - да отидат на истинска среща! Очаквам Марио да я покани на вечеря, Зорница да сложи едно червилце, Батко да си облече бялата ризка, да излязат, да пият вино и да се гледат любовно Heart Eyes

Да, да! И после на ръце към леглото а?Heart Eyes Grinning

Дона, ако дадат такава сцена друга песен ще запееш тии, ще те видя аз.Wink Joy
Ох, тоя им разговор при пациента беше безценен. Личеше си, че още не ги е пуснало вълнението от преживяното. А Марио като каза, че прогнозата е ясна, беше голям кеф Heart Eyes
Ох, много ми е кеф, като си говорят така закодирано, само те да си знаят какво искат да кажат.

# 596
Бе закодирано, ама пациентът веднага ги хвана, че са гаджета. А Зорница как се гъбаркаше с него, като той й каза, че няма да му пречи да отиде в операционната Joy Веднага се поправи, че всъщност ще му бъде приятно Joy

Яни, и после естествено на ръце до леглото. Heart Eyes Grinning
Всъщност, от самото начало някак си очаквах той да я занесе някъде на ръце, не знам защо, усещане. Е, мислех, че ще я носи към някоя сцена като за Дона, но в ритуалната зала беше още по-хубаво Heart

# 597
Дона, ако дадат такава сцена друга песен ще запееш тии, ще те видя аз.Wink Joy
Каква? Тони по бицепс ли?

# 598
Девойки, как сте се размечталииии... не знам как ще заспивате.
аз само искам да се обичат и да ги дават поне два пъти повече В другия сезон, защото до сега беше крайно недостатъчно.
Москита, тая среща непременно трябва да я видим. И Батко да й свири с китара, и да я натиска по всички кушетки, и в операционната,... и аз взех, че се размечтах нещо... как ще издържим до есента, не знам

# 599
Искам ВСИЧКООО!

Общи условия

Активация на акаунт