ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 520
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Хахах да, добре започваме деня, с мисли за туй-онуй. Joy От вчера ни държи още.
Аууу, тая песен е много "лоша" и само за такива работи се пее вътре. Класика! Joy

Те неговите песни май повечето са "лоши". Joy Даже се чудех коя по-културна да кача JoyJoy
В тази връзка още не сме видели мръсотии по ъглите на болницата и в операционната. Беше обещано....
Бива ли такова нещо, кажете ми? Какъв мъж е Марио - обещава и не изпълнява? Dizzy FaceFrowningFearfulOpen Mouth
Друго е Тонката - 1,2,3 - скачаш и айдееее, осквернихме третото борче вляво пред дома на Зорница!
Общо взето да, всичките са му такива "лоши", ама ти с тая уцели в десятката. Joy

Чакай, има време, всичко ще ни покажат. Wink Не съм загубила надежда. Grinning И аз си чакам натискането по кушетките, операционните(това са все едни такива палави работи хаха) и разходката в болницата. Joy

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 08:55 от yanitsa.s

# 616
  • София
Добре започва този петък, с любов. То туй-онуй е само следствие  Simple Smile. Обаче с нашите желания се опасявам, че трябва да сменят часа на излъчване на сериала, но аз нямам проблем с това, даже предпочитам Wink

Москита, много ми харесваш.

Дона, ще го изпълни, ти как си представяш Тони бере душа, а Марио ходи от кюше на кюше да се натиска със Зорница. Сега обаче очаквам да награбва Кака при всяка среща и да скандализира още повече стринките във ФБ

Мисълта ми е бавна, направила съм си айран с надеждата да помогне. Обаче нямах лимон и не успях да пробвам рецептата на Батко.

# 617
Червя се по спирките. Ама момичета какви са тези работи рано сутрин? Grinning
Не можахме да довършим нещо снощи ли? Мисля, че Роси каза всичко кратко и ясно. Joy (късно е вече за триене)
Аууу, Димитрова, тая песен е много яка Heart Eyes И като го слушах да пее, че иска да прави лоши работи, се сетих как Марио нахлу в лекарската стая, лепна й такава целувка, че тя едвам се задържа на перваза и я отмъкна да правят лоши работи Joy
Снощи като ви прочетох какви неща си говорите и първо тази песен ми щракна и точно това ми дойде в главата  (лошият Марио) Joy

# 618
  • София
Димитрова, с какъв акъл пиша понощите не е ясно. Не го изтрих, но го сложих в спойлер.
На следващата тема Хъмбъл трябва да сложи червена точка.

# 619
Не можахме да довършим нещо снощи ли? Мисля, че Роси каза всичко кратко и ясно. Joy (късно е вече за триене)
Не бе, довършихме.
Сега е втори тур.
Все пак сме големи хора.
Все пак е петък.

Да започват да снимат, че изтерясахме.

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 09:01 от Анонимен

# 620
Не ми се работеше, но сега като прочетох "втори тур" и вече съвсем не ми се.
Слагайте червената точкаа Heart

# 621
Момичета, вие дипломна работа за Анатомия на близостта и чувствата ли пишете Smile
Много детайлно, много подробно ! Браво ! За отличен сте, колеги !

# 622
Вие сте за черен триъгълник, не червена точка😁😁😁

# 623
Не бе, довършихме.
Сега е втори тур.
Все пак сме големи хора.
Все пак е петък.

Да започват да снимат, че изтерясахме.
Да, тука само някакви работи 18+ се мъдрят, много палави и некултурни станахме. А, да добавя и брутални хахахаха. Joy Като почнат да снимат ще се кротнем ние хахах.

Вера, ние направо дипломна работа по сексология пишем. Анатомия на близостта и чувствата е само една отделна и доста обширна точка. Joy

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 09:25 от yanitsa.s

# 624
Ех снощи не ви четох и сега ме размазахте от кеф сутрешно,добре че съм отпуска,напълнихте ми душата.И аз очаквам мляскане и натискане в болницата и не само скандализирани стринки,но и мрънкащи завистливи колеги:joy:.

# 625
Като почнат да снимат ще се кротнем ние хахах.

Вярваш ли го?

Момичета, вие дипломна работа за Анатомия на близостта и чувствата ли пишете Smile
Много детайлно, много подробно ! Браво ! За отличен сте, колеги !

Теория и практика на "опашато ядро" - основни структури, принципи на развитие, анализ на дейността.

# 626
Момичета, тук съм, чета ви, у френско съм, не у германско, но дори в столицата на любовта няма как да не ми е по нелюбовно, че дори вашите писаници не ме вдъхновяват да се включа.....
Скрит текст:

# 627
Ама няма ни го лектора бе, нямаме дипломен ръководител.
Имаме спешна нужда от преподавател Sign Underage

# 628
Майчееееее! Обичаме те!
Пий едно вино да ти стане любовно!

# 629
Ама няма ви го лектора бе, нямаме дипломен ръководител.
Имаме спешна нужда от преподавател Sign Underage

Кво чакаш? Включвай се, доцент Вера!

Общи условия

Активация на акаунт