Хайде,мамо,стягай ми багажа,голо дупе аз на плажа да покажа!МАРТ2006

• 15 561
  • 262
  •   1
Отговори
# 180
Ами кучето гледа да се скатава далече от иван, защото знае, че пак ще отнесе някой крясък от майка ми  Laughing. И знае, че в стаята на бебето не се влиза и като цяло няма проблеми. Ревност -няма.
Иначе да се похваля днес Иван спа от 10 вечерта до 6 сутринта! Вече не вярвах, че ще се случи някога 3-4 седмици подред давах вода през нощта и  милия си пиеше сладко-сладко

# 181
здравейте отново!
ние се завърнахме след като преджапахме през десетки локви. Ако улиците в тази държава бяха нормални, щяхме да си спестим много главоболия. Оказа се, че не може да се бие днес ваксина на бебка, защото мъжа ми е болен и щял да я зарази, тъй като имунитета й се снижавал. Аз въобще не се бях замисляла по този въпрос.Та, другата седмица ще пробваме пак, стига да сме здрави, дай Боже.
Иначе да се похваля:пораснала е с 2.5 см и е наддала 840 гр, т.е. вече е 6300.

Мики, честито на твоята приятелка, да й е жива и здрава щерката!
тя ти идваше на свиждане в болницата , нали?
а това наводнение е ужасно! една застраховка не покрива ли такива щети от съседите? в нашия блок също скоро стана наводнение, от четвъртия етаж, през третия и чак при нашите съседи на втория. В случая обаче виновните ще поемат разходите по ремонта , поне бяха обещали.

доскоро! в очакване на слънцето...

# 182
привет и от нас!

Безмерна, не се притеснявай от отложените ваксини. На нас също ни я отложоха с месец. Наистина най-важното е детето и всички около него да са здрави, когато му се бие. Всъщност по стария имунизационен план ваксините са почвали на 3 мес - за да закрепне бебето. Така че всичко си е ок.

Мики, Безмерна е права - застраховка на апартамента покрива такива щети. Нас ни наводняваха 3 пъти за 1 год, че и над нас живее единд луд, и накрая се застраховахме, та поне пари за ремонтите да има. А цената на застр-та е о/о 150 лв на год за нов голям апартамент, т.е. струва си.

Аз пак да ви питам, че не видях отговори - някой дава ли вече пюрета? Ако да - какви и как ви действат? Или явно само на мен са ми казали да почвам...

Желаем слънчево настроение вкъщи на всички!

# 183
Мики, тази ваша съседка е за убиване #2gunfire А за полицията просто няма какво да се коментира #2gunfire Те освен да вдигат рамена и да казват как нищо не могат да направят, май за друго не стават #Cussing out

Мила, ние имаме куче при майка ми. Като ходим там Рики най-много да се позавърти малко около Маги и това е, после губи интерес. А, когато порасне и започне да ходи съм сигурна, че той ще бяга от нея Laughing Него го е страх от малки деца, защото той е много пухкав и децата много го мачкат и скубят, когато го докопат. Но си мисля, че котките имат по-различни реакции то кучетата. Ние преди о/о 1.5 години имахме в нас 2 котки, но ги издържах 3 месеца и заминаха на село при баба ми. Тогава ми се подвърди мнението, че нямам против да си имам коте, но само, ако живеем в къща Crossing Arms

Мами, вижте какво видях в Хита и е намалено - http://www.bgphoto.net/photos/12040/o632853669028281250.jpg Аз мисля да си взема нещо такова и да го ползвам, като порасне вместо кошара за игра. Ясно ми е, че е с по-ниски оградки и, като порасне съвсем, ще си се измъква спокойно от там, но пък и без това аз не съм много привърженик на варианта да си затворя детето в тези кошари, където няма място да се върти и премята. Тя от сега се върти като пумпал в леглото, пък си представям какво ще стане, като започне да се обръща и да може да сяда.

# 184
Борива, мисля, че Соланж беше започнала вече да дава пюренца. Аз мисля да изчакам да навърши 3 месеца и, като почне 4-и тогава да почна с пюрета или каши. Сега давам сок 1*30 мл. А от другия месец мисля да започна да й давам 2*30мл.

# 185
ааа, забравих - прасенце, ние също имаме куче и то много голямо и няма абсолютно никакъв проблем с бебо; даже Джемба (кучето) само търси да докопа ръчичка или краче да го целува бебо Simple Smile а и бебока не го е страх въобще! то кучето даже си спи до леглото на Преслав
обаче с котка знам, че трябва да го пазиш повече - и заради характера им, и заради една болест, която могат да докарат (токсоплазмоза май беше);
още 2-3 месеца няма ли да я издържат котката ти, та да заякне Бобчо?

# 186
  • София
Привет ,мами! HugПуснали са вече Пентаксима в продажба,който го чакаше да знае.Аз даже си мисля дали да не купя и трите сега,че после да не изчезне пак.

# 187
Tasia, това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Иначе, както добре си се сетила, рискуваш да го няма после и става каша от проблеми! То би ттрябвало педито да ви е казало, че се купуват по 3.

# 188
Герчо,аз давах водичка през нощта(будеше се някъде към 4) и от 3 нощи давам само бибата като го чуя че се пробужда и спим поне до 6,като се будим няколко пъти и пак давам бибата.Днеска рекордно с 2 будения изкара до 22:00 до 9:30 сутринта.Иначе бибата през деня не я признава,но мисля,че по този начин ще го откажа да се буди през нощта.

# 189
здравейте момичета
Мики , това е доста неприятно.Ако имам такава съседка ще я гръмна #2gunfire.Аз вече се скарах с нашата , защото винаги , когато простра дрешките на детето тя или си мие терасата или тупа китеници #Cussing outЕстествено , тя не знае , кога пера , но аз винаги тупам през прозореца във коридора и не тормозя хората под нас.А аз така и не си видях стъклата на терасата чисти , защото все намира с какво да ги оплеска.
Тася , мерси за инфото . Wink...............най на края
Герчо,аз давах водичка през нощта(будеше се някъде към 4) и от 3 нощи давам само бибата като го чуя че се пробужда и спим поне до 6,
ние поне от 2 седмици сме само  с бибата.Двавм я ако се поразмърда към 4 и издържаме до 6.30
Между другото -сложила съм нови снимки в албумчето (отдолу) - страници 3 и 4

# 190
  • In the jungle out there..
Естествено , тя не знае , кога пера , но аз винаги тупам през прозореца във коридора и не тормозя хората под нас.А аз така и не си видях стъклата на терасата чисти , защото все намира с какво да ги оплеска.
Тя може да не знае, но според превилника, може да се тупа и мие тераса преди 10 сутринта и след 10 вечерта! Аз имам същия проблем с една кукувица, не знам даже на кой етаж е, дето кучето и пикае на балкона, защото не го извежда, и после като мие балкона (поне  3 пъти на ден) всичко тече по долните балкони #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 191
  • Sofia
Аз пак да ви питам, че не видях отговори - някой дава ли вече пюрета? Ако да - какви и как ви действат? Или явно само на мен са ми казали да почвам...
Аз давам пюре, откакто Вики навърши 3 месеца - само плодови. Наблягаме на крушовото, понеже му помага да ака. Как му действат - ами харесва си ги, сърди се като му свърши дозата  Mr. Green Иначе не му влияят зле на стомахчето, но пък като цяло той не е имал особено силно колики.

# 192
здравейте,

ама много хубави бебоци си имаме. Прасенце, Бобчо е много сладък и колко е пораснал, а косата му е направо неописуема, с какво я отглеждаш такава дълга и гъста LaughingЦветелина и вие сте много сладки, пу-пу Hug

мики, напълно те разбирам, за съжаление няма какво да направиш, аз откакто се помня страдаме от кофти съседи, като живеехме на квартира в мазето под нас се беше заселила цяла циганска фамилия и ходеше до кенеф под прозореца ни /ние бяхме на партер/, три пъти викахме полиция да ги гони и те три пъти се връщаха. накрая зазидахме вратата през която влизаха, ама беше такава смрад че въобще не влязохме да видим дали не е останал някой вътре, та дълго време се притеснявахме дали не сме "вградили" някой мангал в основите на блока hahaha

# 193
Здравейте момичета, днес Данчо става на три месеца hbdtu
Вече неиска да спи през деня, само придремва и това е. Направо ме изморява.
Мрази всякакви пози в хоризонтално положение. Постоянно трябва да сме на ръце и да се разхождаме из стаите да огледаме навсякъде. При което голямо хилене настава, но аз останах без ръце, вече е 6.950кг. А не ми остава време и да се изцеждам, и така кърмата ми съвсем ще спре.
Вчера започнах захранване с череша с една кафяна лъжичка. Голямо гнусене беше. Днес  дадох две, още повече се потресе. Дрешките му станаха целите на червени капки. А черешите май не се перат.
Вече си хваща шишето и може да си пийка сам. Мъчи се да се обръща от гръб по корем, но май дупето му тежи множко.
Чао за сега момичета! Може да не ми остава време да пиша, но поне отварям форумчето всеки ден и когато имам възможност ви чета. Laughing

# 194
Здравейте!
vilenceto,при тези ваксини  реакцията е основно срещу коклюшната компонента и за това се предпочитат ваксини като Инафанрикс или Пентаксим,защото тази съставка е безклетъчна и почти не дава реакция.При тетра-акт-хиб това не е така и нищо чудно за това да е имало тежка реакция.
Boriva,аз все още не съм захранила...и сокове не давам и не мога да ти бъда полезна.Мисля да изчакам най-малко бебчето да навърши 4 месеца...а може и 5 ще преценя:)
Prasence,и ние имаме куче в къщи...не влиза в стаята на Яна ,а иначе само я души от далече...като източи шия и вирне носа е много смешен.Не съм забелязала да ревнува,дори напротив...аз често го взимам с нас с количката на разходка и той много се радва всеки път ,когато взема Яна и се запътя към количката....знае,че ще излизаме.
Хайде...времето се пооправи и ние изчезваме! Hug

Общи условия

Активация на акаунт