Хайде,мамо,стягай ми багажа,голо дупе аз на плажа да покажа!МАРТ2006

• 15 546
  • 262
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте мами. И аз да споделя - почнах давам плодовите пюрета от 10 дни, а след 5 навършва 3 месеца. Много му харесват. Давам и сок 2 х 40 мл. Андрей беше почнал да ака зелено, но смених сухото мляко от Аптамил на Фризовом и се оправи на цвят, но пък се сгъстиха. Не му давам вече сок от ябълка, защото го запича, а давам от череши (домашно приготвен) и разни готови на кинела и гербер. На Ганчев не харесва нито соковете, нито пюретата, а и те са с нишесте.

# 196
Здравейте, ние днес май имаме леко подобрение в настроението след последните3-4 дни постоянно мрънкане положението изглежда леко по добро .Дано съвсем се оправи до другата неделя ,че май за тогава се очертава да пътуваме . Сутринта ходихме на физиотерапия и след това за ваксината да му сложат. Аз купувам инфанрикс и миналия път нямахме никакъв проблем дано и днес така да минеме. Той почти не плака като му я слагаха даже сестрата докато държеше памучето на крачето той взе да и се усмихва  Grinning
Prasence свекърва ми има котка ама е ужасна и обикновенно гледаме да го пазиме защото ще му се нахвърли като нищо иначе ревност няма просто защото това е най тъпата котка която може да съществува /за сметка на това е страшно красива/но все пак души количката и гледа странно.
Violanta честит мини рожден ден на Данчо да расте весел усмихнат и послушен   bouquet
veselina_s_p  басеинчето е много симпатично и аз бих взела за като ходиме на село а и за морето но за догодина ,че тази не мисля да го водиме на плаж плана ни е да ходиме септември със нашите приятели където днес им се роди бебенцето и татковците с количките на сенчица на някое капанче а ние и Симона на плаж  Sunglasses
Bezmerna  ,да точно за това момиче където идваше на свиждане става въпрос  Grinning
А за наводнението още не са ми минали нервите и ще пробваме днес да видиме дали ще отвори и какво ще кажа ако успееме да се разбереме поне котките да махне . А иначе и ние това си говорихме с мъжа ми да си направиме застраховка защото на нея започна вече да и става навик да ни наваоднява.

# 197
Еми твоите дечица много си приличат,големи сладури. Hug
Моят Дани прави едни упражнения,дето не му прилягат на възраста,все му обяснявам,че е още малък,ама въобще не ме чува. Crossing ArmsОт легнало положение като ме хване за палците и се изправя сам,а като го сложа да седне и скача и застава прав,страхотна опора има в крачката,ама ми се вижда още малък. newsm78

# 198
  • Варна
Здравейте!
Тук времето днес беше ужасно, духа силен вятър, всичкия прахоляк е във въздуха! Пропуснахме разходката с Ели и Катето. Sad
miki3, Честито бебче на кумците ви!  bouquet Hug
Бях писала, че и нас ни бяха наводнили един месец след ремонта за бебо през есента. Още има мухъл в стаята. Twisted Evil Имахме застраховка, но евтина-20лв. за година. Покрива щети до 5000лв., 2000 за движимо имущество (техника и т.н.) Платиха малко, но то вредите бяха повече емоционални. #Cussing out
Майка ми има котарак, но той заобикаля бебето от далече, само от време на време го души от разстояние и го гледа странно. Ревност не е проявявал, но аз си имам едно на ум.
Пюретата ще ги почваме от понеделник (в неделя Преслав става на 4 месеца), купих му пюре от ябълка на Хип. За сега съм давала сок от ябълка, череша, а от днес и морков. За сега не виждам да му се отразяват негативно, дори акането се нормализира малко. А и заради анемията е по-добре да приема повече витамини.
Петната от череши днес ги премахнах с един български препарат " Клири". Много е ефикасен, а и евтин. Peace
Еми, много сте сладки. Hug Heart Eyes
Малко дълго стана, ще ме извините. Embarassed

# 199
ПРИВЕТ ОТ ВИЛИ И  АНДИЧКА!!  Joy  bouquet Joy
НИЕ ВЕЧЕ ПРЕЖИВЯХМЕ БОЦКАНЕТО И ДНЕС ЦЯЛ ДЕН СИ НАНИМ ЗА ДА СИ НАВАКСАМЕ ПРОПУСНАТОТО И РЕВА А КОЛКОТО ДО СЛЕДВАЩИТЕ ПЪТИ ЩЕ ДАВАМ ОТ ПО РАНО ПАНАДОЛ И ВИТ Ц, ИЛИ Щ БИЕМ И ЕДНА ПРОТИВОАЛЕРГИЧНА.
НИЕ ПРИ БАБА СИ ИМАМЕ КОТАК КОИТО Е МН ГОТИН МН ХАРЕСВА АНДИ И СЕ ГЛЕДА ДА ЛЕГНЕ ПРИ НЕЯ ДА НАНЯТ ЗАЕДНО??? Joy Joy Joy

# 200
Привет от нас! Не сме ви забравили, но така се стекоха обстоятелствата, че нямах време да пиша. Водихме Наталия до Свищов да види Дунава  Joy Шегувам се, наложи се да пътуваме и я взехме с нас. Два дни бяхме все на път, но на нея и хареса. Спеше си и си ядеше и пак ще я водим на пътешествия щом е толкова послушна.

Да се похваля - много съм щастлива днес, защото бяхме на доктор и  вече сме добре. Нали Наталия имаще проблем със тазобедрените стави, но всичко вече е ОК и махаме гадните гащи.   

И ние имаме куче, но то не обръща внимание на беба и не влиза в нейната стая. А като пораснем ще му мислим. Не знам как ще е като започне да лази. Тогава вече ще е проблем, защото не може цял ден да стои затворена в една стая.

Аз на 26.06 трябва да си взема последния изпит и ще ми остане само държавен и ще залягам на четенето сега. Креми, ти как се справяш, почнаха ли очните. Хайде да минава тоя зор и най-после да се видим. А и дано времето се оправи до тогава, че цялото лято го дават дъждовно.

# 201
Привет и от нас  Laughing
По въпроса за кучетата и котките - кучетата определено са по-послушни и си мисля , че с тях няма проблеми за бебчовците , но виж котките са друго нещо ShockedНие си имаме много хубаво и мило коте , но сега временно е на квартира при сестра ми докато порасне бебка.Мъжът ми вече препира и иска да си я върнем обратно.Но на мен не ми се чува въобще!!!Като си представя какви косми ще е , пък и тя нищо чудно да се тупва да спи в креватчето при Стела.Не знам кога ще се реша да я върнем отново , колкото и да си я обичах ,сега 1000 пъти повече си обичам детето  и се притеснявам от алергии,косми и пр.( а тя котана иначе си е много кротичка )

# 202
  • София
Мами, дайте идей за анимирана картичка или оригинален поздрав за рожден ден на мама Hug

# 203
Здравейте,мами!Да си кажа и за нашето куче,Като се прибрахме с малчо от родилният дом,не давахме на Ричи(кучето) да влиза в стаята при нас.А преди беше свикнал да спи в нашата стая в краката ни.Та като се прибрахме и започнах ме да го гоним да не влиза,да не припарва до стаята с малчо.И Ричи започна да ревнува,да се ядосва,че не го пускам вътре и че не се катери по леглото.Но вече свикна и ако не го викна да влезе той не припарва и аз го извеждам с количката и вече са приятели с Мариян Simple Smile

# 204
Момичета,
искам да споделя Cry,от 2 дни Мариян е с хрема.Наливам го с физиологичен разствор,но той има нещо като гнойни образувания.Казаха ми,че мога да давам вит.C.Но честно да си кажа не смея да си правя експерименти CryНякоя от вас имала ли е такъв проблем?

# 205
Момичета,
искам да споделя Cry,от 2 дни Мариян е с хрема.Наливам го с физиологичен разствор,но той има нещо като гнойни образувания.Казаха ми,че мога да давам вит.C.Но честно да си кажа не смея да си правя експерименти CryНякоя от вас имала ли е такъв проблем?
Задължително давай витамин Ц на ампули+ калциев глюконат също на ампули. Вит Ц се дава една от малките ампули еднократно а калциевия глюконат по 1/3 от ампулата 3 пъти на ден.
Ние бяхме лепнали грип и давах Вит Ц до онзи ден, а и от опита ми с каката мога да кажа, че всеки път като има лека хрема даже се дава ампули Вит Ц.
Учудвам се , че педито не ви го е изписало на рецепта Thinking

# 206
Ели,благодаря!Ще му дам,надявам се да няма някъква реакция от витамина.

# 207
И аз съм за Витамин Ц! Дано скоро да е здрав Мариян!
Лека нощ!

# 208

Мами, вижте какво видях в Хита и е намалено - http://www.bgphoto.net/photos/12040/o632853669028281250.jpg Аз мисля да си взема нещо такова и да го ползвам, като порасне вместо кошара за игра.

Веселина незнам дали ще може да го ползваш за кошара за игра,защото е много плитко,ние го имаме същото,за басейн е ОК мъниците много му се кефеха,понеже тези звездички дрънкат имат някави звънчета вътре и се отлепят,стават за гризане Mr. Green а стърчащите работи отстрани дето се слагат ринговете на тях свирят като ги стиснеш.За да предобиеш по реална представа виж това: Mr. Green
http://community.webshots.com/photo/551018547/2885401870070971796YVcxIP
http://community.webshots.com/photo/551018547/2448392040070971796DwpaZN

# 209
Благодаря,Лили!
Попринцип знам(н0 за големите),че голямо количество на вит.Ц,пресича настинка.Това което е нужно на  организма,той си го взима,а останалото количество се изхварля,чрез урината.Но да си призная,непосмях да давам на Мариян Cry.А сега с чиста съвест мога да продължа да му давам.

Общи условия

Активация на акаунт