полудяла съм с това хранене
вече нямаме никакъв режим
, като по-малък нещата бяха по-добре...след като цял месец давахме вода нощем в 3 и той продължи да си се буди, решихме да го храним, така ни посъветва и педиатърката, т.к не изяждал необходимото количество денем....той ни изненада 2-3 пъти и спа от 22 до 5, но само това беше, сега е едно ставане и ядене в 3 после в 6 и най-интересното е, че си яде като за световно, но само нощем
в 22 по 180-200
, какво ли не правих държах го гладен да направим 4 часа + през деня, дано изяде повече, но то е мъка и накрая толкова е изгладнял, че нагълтва 60 гр на екс и се одремва и отказва повече...давах и на 2 1/2 часа тогава пък не е много гладен...иначе храненията си остават твърдо 6 на 24 часа, но 3 от тях и то с най-голямото количество идват през нощта 
явно не успях това дете да го науча на ред в храненето и ще стане същото като мен
то и аз от години по-цял ден пия кафета, нокога не съм закусвала и след 18 като започна едно ядене ... по цяла нощ съм дейна, а сутрин ми спи сърцето гледам го, че и Михаил си яде и си заспива и сутрин си се излежава до към 9-10 ... как пък най-лошто взе от мен, а е одрал кожата на баща си външно
дайте съвет как да си науча детето да се храни нормално
От легнало положение като ме хване за палците и се изправя сам...

. Много са сладки пу-пу.
насърчи ме да продължавам само да го кърмя и да не слушам идиотката от поликлиниката.прави сте били,че единствената норма е на 6 месеца да си удвои теглото а на годинка да го утрои,в този ред на мисли Бобчо се роди 4 кг,а сега на 3 месеца е 7 кг зачи му остават 3 месеца през които да качи само кило
. През деня яде както и преди, когато беше на 8 хранения - тоест средно по 120 мл на хранене и най-интересното е, че си наддава на тегло както и когато беше на 8*120мл. Явно двете хранения, които му премахнах са отивали изцяло в памперса под една или друга форма, а организма му си черпи всичко необходимо от 6*120. Надявам се да не си остана само с 2те спокойни нощи, ама аз няма да се откажа...