Хайде,мамо,стягай ми багажа,голо дупе аз на плажа да покажа!МАРТ2006

• 15 541
  • 262
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, мили мамчета и бебоци!
Zhana, прекрасни са Мария и София - пу-пу-пу  Hug
EkaterinaM, защо измъчваш и себе си и Мишето с напразни опити?!? Когато е готов, той сам ще се откаже от нощното хранене.
Кате, Иван също 3 - 4 седмици се буди в 4 да яде - за това време изпи една водоноска вода  Joy ама аз тъпо и упорито отказвах да го храня и вече 2 нощи спи сам до 6 сутрин - май трябва да е по-упорит човек, че "да се научи". Вече имах чувството, че до пубертета ще си се буди ама явно вече му стана ясно, че с мен на глава няма да излезе  hahaha.
Мисля, че и да не беше толкова упорита с даването на вода, за 3-4 седмици той сам щеше да се откаже. Това си е 1 месец, а разликата в поведението на бебето е огромна за толкова време.  Simple Smile
Приятна вечер на всички!  Hug

# 226
А искам и да ви питам още нещо - на някое бебче появили ли са му се крусти по главата и как се борите с тях? задължително ли е да се мажат със зехтин или може с друго мазило, да речем бебешко олио?
Пресияна има доста коса и това омазняване не ми харесва, но ако няма друг начин...трябва да се преборим с коричкитe.
иМА СПЕЦИАЛНО шАМПОАНчЕ,аз лично ползвам на D`Aveia ,но незнам дали го има в Бг,от едно измиване ми се изчисти,но мисля че мамите коментираха,че има такъв шампоан на Бюбхен,те да кажат. Hug

Последна редакция: сб, 10 юни 2006, 13:20 от zoui

# 227
Безмерна с гела на Бюбхен за шампоан и тяло изчистих главичката на Бобчо от бебешка кал напълно без да го мажа със зехтин преди баня.

# 228
Dnes si napravihme strahotna razhodka, Bobcho pospa navan kato nikoga... priatno e kogato vremeto e s nas.
Glavichkata az ne q maja s nishto, osven s shampoan pri kapaneto, leko poleko se zachistva.
Sega shte patuvame malko na gosti pri babite i dqdovtsite, pozdravi na vsichki ot nas i priaten weekend!!!
 Hug

# 229
Здравейте мили мами и бебчета . Heart Eyes
Днес бяхме на консултация -Викор е вече 6500 кг и 62 см ,биха му втория прием на Пенатксима и малко поплакахме .Доктора погледна и мъжкото ни достойнство и леко го поиздърпа и в резулатта сега плачка и го боли  Tiredне знам вие как се оправяте ,ама мен много ме е страх да издърпвам и татко му също го жали ,много му е тясна кожичката .
В неделя заминаваме за Ямбол за един месец и много ще ми липсвате .Хиляди целувки . Hug Hug Hug Hug Hug

# 230
благодаря много за съветите, мами.ще пробвам всички варианти.
 Прасенце, утре ще купя този гел да видим дали ще подейства.
zoui, как точно е името/марката на това специално шампоанче?Майка ми е във Франция в момента и мога да й кажа да го вземе, ако го има там и ако наистина е ефикасно.

лека вечер от мен!

# 231
Здравейте и от нас!
Ние бяхме в сряда на педиатър и му издърпа пишлето на долу -а той дори не усети какво му правят.Педито каза ,че лесно поддава.Утре сме на ортопед при Д-р Алексиев .Чували ли сте нещо за него?
А иначе от сумати време хъркаме с носа -милото едвам диша и едното ни оченце си седи леко подпухнало Sad
Това за сега от нас -оплаках се малко да ми олекне     
 Hugна всички

# 232
 Cry Пак да се оплача,донякъде овладях ме хремата,благодарение на вас,но за неина сметка очичките му започнаха да събират гной.Съмнявам се да не би да е конюктьовит.Закъснях да го заведа при педиатърката му и сега чак в понеделник Cry

# 233
Ели Д - гной ли е или жълтеникав секрет?НАс ни изписаха от болницата с възпалени очички и дори залепваха на моменти.Единственото , което ни препоръча педито тогава беше отвара с лайка.Мисля , че няма да му навреди.
А нашите бузки се зачервиха и се покриха със ситни грапави пъпчици Sad.Също ще пробвам с лайка , защото преди като миех очичките , бузките пак бяха грапави и се оправиха от  промивките.
Днес си направихме една огромна разходка от 13 - 18 ч.На Ели мн. и хареса бях се заредила със шишета и термусче с вода и ядохме навън.Сега пак яде и заспа и дано не се събуди  в 2.30 като снощи Rolling Eyes
Пожелавам лека и спокойна нощ на всички мами и бебоци. Heart Eyes

# 234
Току що попаднах на това:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/906/51/
Как да разпознаем и да избегнем хранителните алергии?................
• обрив (например грапав обрив по лицето), екземи, уртикарии
• хрема, запушен нос, перманентни симптоми на настинка

newsm78Сега се замислих , че Ели е хремава от както започнах да и давам сок от ябълка (4-5 дни). Дали е възможно да получи алергия от ябълката?Почти при всяко акане накрая излиза по малко слузесто зелено ако newsm78
 Оххххх ,Пак си образувах  мисли , от  които да не спя Rolling Eyes

# 235
Здравейте мами , отдавна не съм писала, но от разходки не ни остава време , едвам из4етох вси4ко което сте написали  . За нас да ви кажа, от 3 дена се захранваме с плодово пюре ,много му харесва особено ябълка и морков , не сам забелязала да му се възбудиха коликите които доскоро имахме с пълна сила . Относно режима през деня се храним на 4 4аса с по 160гр. АМ понякога на 4:30 - 5 , ве4ер се храни кам 8:30 и след това кам 5 после спим докам 9 , е имаме и ве4ери в които се буди кам 3 или 4 после кам 7-8 и така , надявам се скора ве4е да се нормализират нещата. За пишката нашето педи ни посъветва всяка ве4ер като го къпим да заголваме по мъни4ко не напално много леко и така докато се заголи само , правим го май има някакъв успех ,Дани засега нищо не усеща , но и аз сам доста внимателана.ЛЕка ве4ер на вси4ки

# 236
cvetelina _tuleva , нали уж ябълката е плод от който по4ти  не се правили  алергии, затова се захранва с нея , но все пак незнам ,това съм го 4увала от други мами които един господ знае колко са компитентни

# 237
Здравейте, ние днес цял ден сме навън ,сутринта бяхме до болницата да видиме бебчето където се роди вчера  Heart Eyes а след обяд ходихме на откриването на новия Мол. На Алекс много му хареса голямо зяпане падна Joy и всичко много хубаво светещо и шарено ама немога да разбера защо и в другия цити сентъра сега и в мола сякаш на всяка цена са решили да те убият от горещина то бива бива пестене на ток ама можеше поне на откриването да пуснат климатиците като се има в предвид ,че ще се съберат повечко хора. Ама е  доста голямо ние неможахме днес да обиколиме дори едн етаж /освен ,че нямахме повече време си опукахме всички налични финансии  Joy/ Поне като е лошо времето има къде да се мотаеме  Crazy

# 238
Мики значи си се запознала отчасти с живота на една американска майка Mr. GreenТука цяла зима се виси в Мола защото вънка е студ ,цяло лято пак там че вънка жега,има детски кътове и децата си беснеят.Моите моми първата им разходка на 20дни беше в мола Mr. GreenДокато бях бременна цяла зима изкарах в мола,нали трябвало да се движа Mr. Green

# 239
Ели Д , не съм лекар, но понеже и двете ми деца изкараха преди 1 седмица хрема + секрет от очите, смея да твърдя, че това е сезонния вирус. Аз ги излекувах с много Вит С а в очите капки Тобрекс . Запомнила съм ги от родилния дом , където ги слагаха на Катерина понеже имаше секрети след раждането. Така че ако лайката не помогне можеш да опиташ, а ако има още кърма по една капка във всяко око , също действа чудесно Peace
Успех в борбата с болестите и спокойно, щото от тук нататък ще е така Tired

Общи условия

Активация на акаунт