Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 30

• 71 817
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте ,момичета !До моя номер има още много малко номера ,предполагам че щя се обадят в началото на месеца .Въпроса ми е мога ли да я отложа за средата на август ? Има ли практика да се отлагат с няколко дни ?

# 106
аз съм отлагала с месец, но тогава имах късмет и имаше свободно място, зависи от тях, просто питай ...

# 107
Здр момичета тази седмица  фонда почиват ли ??? 

# 108
# 109
Здравейте и аз се включвам към темата.Ние вчера бяхме на преглед при д-р Владимиров та той ни каза за фонда и решихме да се запишем.Може ли някой да ми обясни какви документи се подготвят за внасяне? Благодаря ви! 🙂

# 110
  • София
здравейте Simple Smile
Имам въпрос - за подаване на документи във фонда има ли точно определени часове в деня?

# 111
от сайта -  Подаване на заявления:
Работно време: 9.00-12.00
 13.30-16.00 ч.

# 112
Здр днеска имали обаждания от фонда момичета

# 113
  • София
Благодаря, аз не можах да го намеря в сайта... Simple Smile

# 114
Тъп въпрос, съжалявам... Аз защо съм останала с впечатлението, че нашите изследвания се носят в клиниката, в която сме, попълваме още някакви документи и те ги носят? Наистина не знам защо така съм решила Thinking
Антоанета, документите зависят от причината. В сайта на ЦАР го пише разбираемо.

# 115
Благодаря ще погледна!!!

# 116
  • Ruse, Bulgaria
Искам да попитам момичета, когато се отива за вземане на заповед и двамата ли трябва да сме, т.е. аз и мъжът ми?

# 117
Искам да попитам момичета, когато се отива за вземане на заповед и двамата ли трябва да сме, т.е. аз и мъжът ми?

Не е нужно да сте двамата, или само ти или само мъжа ти Simple Smile

# 118
Силно се надявам да не е нужно...

# 119
  • София
Здравейте, миналата седмица подадохме документи в ЦАР с МФ.
Когато жената разглеждаше това, което й нося ме попита - "Имате ли и други спермограми".
Аз леко се ошках, ние направихме 2 последователни с почти еднакви резултати и еднозначно сочат проблем. Казах й, че нямаме.
Но не я попитах какво има предвид с тези думи.

Според вас това значи ли, че има шанс да не ни удобрят?
(кандидатстваме с морфология + подвижност и всичко отговаря на критериите, единствено че едната е правена в Адела, която все още няма договор с фонда, не знам дали това може да е причина за нейните думи)

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт