Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 30

• 71 820
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Спазихте ли условието за период от минимум 1 месец между спермограмите? Това, че е правена в Адела, не би трябвало да е проблем.

# 121
  • София
Да, месец и 5-6-7 дни е интервала, спазихме го
Реално първата ни лоша СГ беше супер изненада за нас, защото предишните подвижността беше малко над тези 40%, но си влизаше в норма, пуснахме я за съвсем друго - антитела, които излязоха на предната СГ, но сега ги нямаше. След като тази излезе под 40% и то с немалко, след месец и нещо направихме нова, надявахме се първата да е била "влошена от нещо", но втората излезе почти същата, дори подвижността малко по-ниска от 1-вата. След което не чакахме много и подадохме документите.

# 122
В правилника на ЦАР виждам, че единственото условие за клиниките, в които се прави СГ, е да имат разрешение по чл. 131 ал. 1 от Закона за здравето. Адела са нови, но не ми се вярва да практикуват без такова разрешение.
Не се притеснявай. Дори да е необходима още една СГ, няма да отхвърлят молбата, а ще ви се обадят и ще поискат да занесете една допълнителна.

# 123
  • Ruse, Bulgaria
Това е добре, защото най-вероятно ще съм извън България, а само заради това да отлагам взематето и не ми се струва оправдано, но пък и моят какъвто е, най-вероятно ще каже, абе не е ли по - добре като си дойдеш, мъжка му работа Simple Smile

# 124
  • София
Ами дано да не се налага, благодаря Simple Smile
Адела са подали документите до колкото знам, за да подпишат договор с Фонда, следователно няма как да нямат всякакви разрешителни.
Дано заради това да е казала жената така, а не заради нещо в самите стойности.

# 125
Здравейте, няма ли обаждания днес?

# 126
Май няма ???

# 127
Здравейте момичета,
Явно все още не са почнали да се обаждат. И аз чакам обаждане.

# 128
Здравейте момичета,
Явно все още не са почнали да се обаждат. И аз чакам обаждане.

Явно не само на мен ми е нетърпеливо за обаждането .Толкова малко номера има до моя .....

# 129
Здр момичета от миналата седмица  почиват

# 130
Здравейте. Някой знае ли кога ще започнат с обажданията?

# 131
Аз предполагам, че ще е другата седмица. Дано започнат по- скоро и повече номерца да минат и за август!

# 132
Дано най скоро време да започнат късмет на всичкини

# 133
Някой знае ли до кога ще са в отпуск?

# 134
  • Бургас
На мен ми връчиха променената заповед на 3ти.

Общи условия

Активация на акаунт