Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 30

• 71 801
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Вх. номер 41728 от 23.05. от днес със статус разглежда се от комисия. Успех момичета!
Здр момичета моят номер 41797 и аз чакам за одобрение успех на всички ни желая

# 61
Здравейте момичета,номер 40936 е поканен за 18.07!Така че всички около мен очаквайте обаждане скоро!!Много късмет и успех на всички!😉

# 62
40952 от 31.03, беше поканен за 18.07, отлагам я. Успех на всички.

# 63
Номер 40970 поканена  за получаване на заповед на 18.07.18.Успех на всички!:hibiscus:

# 64
  • София
И моя номер съвсем наближава.
Сигурно е коментирано няколко пъти вече, но отново: като взема сега заповедта и не я използвам в рамките на година, губя ли въобще правото или мога да кандидатствам после пак наново?

# 65
Супер се движат! Успех на всички, нека има повече сбъднати мечти и здрави рожби Sparkling Heart

# 66
Сигурно е коментирано няколко пъти вече, но отново: като взема сега заповедта и не я използвам в рамките на година, губя ли въобще правото или мога да кандидатствам после пак наново?
Да речем това ти е първа заповед. Вземаш я, не я ползваш, изгаря.  Кандидатстваш отново с всички нужни документи и ще ти е втори опит. Дано отговорих на въпроса ти Hug

# 67
  • София
Да речем това ти е първа заповед. Вземаш я, не я ползваш, изгаря.  Кандидатстваш отново с всички нужни документи и ще ти е втори опит. Дано отговорих на въпроса ти Hug
Тази информация потвърди ли се по някакъв начин от Фонда - че като не се използва заповедта и изгаря опитът и се губи и не може да се кандидатства отново за същия по ред опит?

# 68
  • София
Само дето ще ми е четвърта, последна...

# 69
Има ли някой подал през месец април да е получил обаждане?

# 70
Има ли някой подал през месец април да е получил обаждане?
Аз съм 40970 от 02.04.18 и днес получих обаждане .

# 71
Петя,може би ще сте в началото на август ... До моя номер са ~100 номера, предполагам за края на юли.

# 72
Аз вече нямам търпение...

# 73
Здр момичета  имали одобрени днеска ?

# 74
Здравейте, бихте ли ми казали всеки етап колко отнема горе долу? Нещо съвсем се обърках, кое след кое следва. Подадохме на 30.05. От днес се разглежда кандидатурата. Сега какво следва и колко ще отнеме до това да се вземат документите? Благодаря за отговорите предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт