може би има вече създадена тема, но тъй като изчетох всичко и не ми помогна ще отворя нова такава.
Преди седмица посетих АГ, тъй като с мъжа ми от няколко месеца правим опити за бебе, които са неуспешни. За съжаление до такава степен си втълпих, че ми има нещо, че накрая посетих АГ специалист. При прегледа ми казаха, че видимо всичко е наред /но се наблюдават малки кисти, като ми казаха, че те не представляват проблем за момента/. Все пак пуснахме изследвания. Тъй като резултатите ми вече са излезли, а консултацията ми е след седмица, аз естествено ги проверих започнах да се притеснявам още повече след като ги видях. За това моля за съвет. Това се резултатите :
DNA Микoплазма,Уреаплазма ,Хламидия
DNA Chlamydia Trachomatis ( - ) Отрицателен
DNA Mycoplasma genitalium ( - ) Отрицателен
DNA Ureaplasma spp. (+ ) Положителен
Няма абсолютно никакви референтни стойности и започнах да се притеснявам за въпросната уреаплазма. Нямам и никакви оплаквания или болки или някакви странични симптоми. Та мисълта ми е това нещо опасно ли е и дали е свързано с неуспешните ни опити за бебе?
Микробиологията показва , че няма никакви проблеми , но като микроскопско заключение е изписано редуцирани лактобацили. Много ще бъда благодарна, ако някои от вас е минал по този път и може да ми помогне, тъй като наистина много се измъчвам