Намаления – лято 2018 г.

• 139 584
  • 678
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Факт Гес просто е прехвалена марка.

# 586
Специално пък от купувани от Италия обувки на Бата аз имам много кофти опит, споделен тук - http://www.bg-mamma.com/?topic=772422

# 587
Навсякъде има и греди, но поне не си дала 300лв.
В Спортина и БАТА ще има 30% уикенда, на всичко. Чух го вече хубаво по радиото.

# 588
Douglas и Beauty Zone
Happy Weekend - 15% отстъпка при покупка на два или повече продукти САМО 26 - 28 октомври 2018 г. Направете уикенда си още по-красив и си подарете часове за beauty шопинг!

# 589
  • София
Здравейте, знаете ли горе-долу кога пускат намаления в Манго. Искам да си взема яке и се чудя дали да изчакам намаленията там или да се огледам за нещо друго.

# 590
  • Popovo
Здравейте, знаете ли горе-долу кога пускат намаления в Манго. Искам да си взема яке и се чудя дали да изчакам намаленията там или да се огледам за нещо друго.

В момента, в Mangooutlet има код за 30%-30EXTRA, ако купиш 4 или по-вече артикула.

# 591
  • София
В момента сме в Щатите и пътуваме, та имах възможността да посетя магистралните аутлет зони и специално магазина на Гес.
Дънките бяха по 26$. Всичко останало не се отличава по качество от дрехите и аксесоарите на един Резървд, примерно. Изкуствени кожи, изкуствени материи в якета, палта и блузи. Исках поне хубав пуловер да си взема.. Боклукчави материи масово в Гес.  ooooh!

Жилетки хубави от чисто мерино вълна видях иначе и по 186$ по Маркет в Сан Франциско на непознат за мен бранд. Но не видях някой тук да се натиска на Гес.  Naughty

# 592
  • София

В момента, в Mangooutlet има код за 30%-30EXTRA, ако купиш 4 или по-вече артикула.
Знам, но това, което съм харесала е в редовната им колекция. Мерси все пак Simple Smile !

# 593
Някой, ако си търси спортни стоки - намаление от Tempo Stores:
Скрит текст:

# 594
Навсякъде има и греди, но поне не си дала 300лв.
В Спортина и БАТА ще има 30% уикенда, на всичко. Чух го вече хубаво по радиото.

Намалението в Бата само събота и неделя ли е, днес (петък) включва ли се?

# 595
Пух, и петък е включен.

# 596
Намаление 30% на нова колекция за деца /дрехи и обувки/ в Спорт Вижън 26.10-28-10. Само онлайн.

# 597
  • Countryside
Момичета, а знаете ли кога ще има черен петък в Хиполенд? Или Комсед? А някакво намаление преди това? Че трябва да купувам доста подаръци за по 100тина лв и определено ми се иска намаление...

# 598
В Хиполенд оикновено е около 15-16-17-18 ноември. Зависи как се пада.  Тази година вероятно ще е на 16 ноември  Simple Smile

# 599
Момичета, а знаете ли кога ще има черен петък в Хиполенд? Или Комсед? А някакво намаление преди това? Че трябва да купувам доста подаръци за по 100тина лв и определено ми се иска намаление...

В Комсед обикновено го правят петък, събота и неделя през ноември. Миналата година мисля имаше през две от седмиците, като втората седмица беше по- малко в процентно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт