АГ клиника Селена-18

• 112 277
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Не знам за д-р Топалова , но преди седмица родих при д-р Георги Амалиев и съм супер доволна от него! Той ми следи цялата бременност, родих при него предизвикано със система защото преносих 5 дена. Изключително внимателен, отзивчив и добър доктор! Грижи се за пациентите си независимо дали му звъниш в събота, неделя, през нощта и т.н.

# 391
Момичета, моля ви за информация ако някоя от вас е запозната, че няколко д-ра питам и всеки различно ми казва... При замразен трансфер откога започват да се броят гестационните седмици?
Благодаря ви

# 392
На мен ми ги броят от датата на последната менструация.

# 393
И на мен от датата на последната менструация.

# 394
Независимо дали си забременяла инвитро или по естествен път, винаги се смята от датата на последната менструация.

# 395
Здравейте Simple Smile
Нова съм сред вас и не чак толкова скорошна в борбата за дета. За две години преминах през два аборта и вече почти година се моля за трета успешна бременност, тъй като не ни се иска да оставаме само с моленето .. вече мислим да подадем документи за фонда и да преминем към инвитро, тъй акто сме с мъжки фактор - 0% морфология според последната спермограма. Мислим ин витрото да е в Селена, но не съм сигурна при кое АГ да е.. Моля ви за съвет. Била съм при д-р Минев имам и добри, и лоши впечатления от него. Уважавам го като професионалист и като човек, но направи непростима за мен грешка, като при втората ми бременност, поради бързане.. пренатовареност или не знам си какво не видя сърдечната дейност, което ме сгромоляса и след рев и молби, се вгледа по-внимателно и установи, че има такава.. Да, след 2 седмици сърдечната дейсто спря, новсе пак ако не го бях помолила щях да направя медикаментозен аборт на тупкащо сърчице.... За това и търся мнения.. дали отново да се довря на Минев, ил някой от другите АГ-та в клиниката

# 396
  • Пловдив
С 0% морфология, не искам да те отчайвам, но успешна бременност е само въпрос на голям късмет. Отивай при друг. Минев напразни надежди няма да ти дава. Дори и да го молиш.

# 397
  • Пловдив
HeraBG ,специалистът за процедура не се избира според това как проследява бременност.Има отделна тема за момичетата,които правят процедури в Селена.Там ще ти помогнат с информация http://old.bg-mamma.com/?topic=1033534.540

# 398
Здравейте Simple Smile
Нова съм сред вас и не чак толкова скорошна в борбата за дета. За две години преминах през два аборта и вече почти година се моля за трета успешна бременност, тъй като не ни се иска да оставаме само с моленето .. вече мислим да подадем документи за фонда и да преминем към инвитро, тъй акто сме с мъжки фактор - 0% морфология според последната спермограма. Мислим ин витрото да е в Селена, но не съм сигурна при кое АГ да е.. Моля ви за съвет. Била съм при д-р Минев имам и добри, и лоши впечатления от него. Уважавам го като професионалист и като човек, но направи непростима за мен грешка, като при втората ми бременност, поради бързане.. пренатовареност или не знам си какво не видя сърдечната дейност, което ме сгромоляса и след рев и молби, се вгледа по-внимателно и установи, че има такава.. Да, след 2 седмици сърдечната дейсто спря, новсе пак ако не го бях помолила щях да направя медикаментозен аборт на тупкащо сърчице.... За това и търся мнения.. дали отново да се довря на Минев, ил някой от другите АГ-та в клиниката
Здравей, за Селена, бих ти препоръчала Ангел Ставрев. Аз забременях от 1 път при него с мъжки фактор.

# 399
Здравейте, момичета. 14та седмица съм, запазих си час за женска консултация при д.р Петрова за другата седмица.
Имам няколко въпроса :
Изследванията по каса възможно ли е да се пуснат в тяхната лаборатория?
Понеже работя до 1 през нощта и вече ми се отразява негативно искам от 10.12 да излезна в болничен. Плаща ли се болничният и колко?
Мисля да се следя при нея и през здравната застраховка на частно, но ме интересува как стоят нещата с болничния.

# 400
Изследванията по каса,които Петрова ще ти назначава може да се пускат в тяхната лаборатория-ще ти дадат парола с която можеш да ги проверяваш в сайта на клиниката.За болничния-първия болничен ще ти е издаден от Петрова и ще е с продължителност от 14 дни,той е безплатен.След като изтекат тези 14 дни се явяваш на комисия и от там болничния е 30 дни и струва 80 лева.

# 401
Никой не те задължава да минаваш комисия в Селена. Много пъти е коментирано, че в ДКЦ 5 в Тракия струва 20 лв. Трябва само първия болничен да вземеш от д-р Петрова.

# 402
А каква е процедурата в ДКЦ Тракия? Трябва ли да минаваш и там през геникологичен преглед или отиваш на регистратурата и казваш, че си за комисия за болничен или...?
Благодаря

# 403
Здравейте. Има ли някой раждал при доктор Борислав Иванов, за да сподели отзиви?
Той не е от лекарите на Селена, но доколкото знам изражда там. Следя се при него и ми се струва, че при това положение е най-добре и да родя при него. Принципно другия вариант, който обмислям е Амалиев-син.
Има ли някаква разлика престоя с оглед това, че той не е техен лекар, идва ли да те види след раждането и въобще като специалист какви са ви впечатленията за него?

# 404
  • Пловдив
Здравейте. Има ли някой раждал при доктор Борислав Иванов, за да сподели отзиви?
Той не е от лекарите на Селена, но доколкото знам изражда там. Следя се при него и ми се струва, че при това положение е най-добре и да родя при него. Принципно другия вариант, който обмислям е Амалиев-син.
Има ли някаква разлика престоя с оглед това, че той не е техен лекар, идва ли да те види след раждането и въобще като специалист какви са ви впечатленията за него?

Здравейте,
Аз преди 20 дни родих при д-р Иванов. Аз съм негова пациентка от години и той ми следеше бременността. Страхотен специалист е и не бих го заменила с никой друг. Раждането ми беше естествено, много бързо и леко. Като отношение в болницата не знам дали има разлика за това, че той не е от лекарите работещи там. Имат уважение към него и всичко според мен си беше ок. За посещение не идваше, но ми се обаждаше всекш ден и питаше дали имам нужда да дойде при мен, пита как е отношението към мен, ако не съм доволна да му кажа. Той е за мен страхотен и незаменим специалист.

Общи условия

Активация на акаунт