АГ клиника Селена-18

• 112 369
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Ако си от далеч може и в деня да направиш консултация. Но ако имаш възможност, всеки работен ден след 11 часа може да го направиш. Смисълът е, ако бебето реши да тръгне по-рано от планираното, документите ти вече са попълнени и екипът ще действа по-бързо и адекватно, след като имат информация за състоянието ти.
За часа провери. Преди беше между 11 и 13 часа. Може да има промени.

# 571
Консултацията е между 11.30 и 12.30 в приемния кабинет на втория етаж, не е нужно да се записваш , направо се качваш пред кабинета. Хубаво да я направиш предварително, после само ще те бавят в деня на секциото. Аз вече съм готова с всички документи, моята дата е другата седмица.

# 572
И аз съм другата седмица.

# 573
Обикновено сутрин всички се разпределят по операционните. Не знам кога ще имат време за консултация. Дори и да си трета по ред, преди теб анестезиолозите са заети с други операции ... Операционните са 4 все пак и предполагам имат планирани операции, не само секцива и другите лекари освен Минев. По-добре направи консултация по-рано, ако имаш възможност.

# 574
Да хубаво е да е направена конституцията по рано та даже и предишния ден. В деня всичко ще е на педал,и аз лично не бих постъпила така.

# 575
Кои са всичките изследвания необходими за раждането?Моля някой да ги изброи..

# 576
Кои са всичките изследвания необходими за раждането?Моля някой да ги изброи..
изследване на кръв за хемоглобин,
еритроцити, левкоцити, хематокрит,
MCV, MCH, СУЕ; изследване на кръвна
захар; урина
- изследване за сифилис (Васерман)
и хепатит В (НвS Ag), а при съгласие и
за HIV. Трите имат валидност шест месеца.
- изследване на влагалищен секрет
за микробиологично изследване

# 577
Последното е с валидност 14 дни.

# 578
Последното е с валидност 14 дни.

А кръвната картина,глюкозата и урината не важат ли и те 14 дни?

# 579
Не. Моите бяха от средата на декември,  т.е. около месец преди раждането.  Така или иначе и на място ще взимат кръв, но то си е включено в цената. За тези с давност се плаща допълнително ако ги направят в клиниката.
Също така искат и кръвна група.

# 580
Умувам за раждане в тази болница и ми е трудно да взема решение. Проблемът ми е , че съм на 200 км. Ще бъде планово секцио, но все пак се тревожа. Много мои познати не си изчакаха датата.  Някоя от вас с подобен случай ?

# 581
Аз бях планово секцио и ми се наложи раждане ден по-рано. Това, което знам от моя лекар е, че плановите секцива ги правят около 10-12 дни преди термин, така че е малко вероятно да не дочакаш. Но пък не е невъзможно. От друга страна, когато влязох в девети месец, мен ме викаха буквално през ден на преглед за разкритие, за шийката, на запис на тонове... Ако ходиш на тези прегледи, в случай че има и най-малка вероятност да тръгне раждане по-рано, ще те предупредят. Другото е Божа работа, както се казва!

# 582
Здравейте, имам въпрос относно предизвикване на раждане в Селена. Причината е, че плацентата е 3 степен и е зле според доктора.
Първото ми раждане (не в Селена) беше предизвикано със система, без епидурална и имам ужасни спомени. Сега ми казват, че с епидуралната няма да е така.
Има ли някоя мама раждала по този начин - предизвикано със система и епидурална? Ако може да сподели как е минало ще съм много благодарна.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 14:50 от savinna

# 583
Умувам за раждане в тази болница и ми е трудно да взема решение. Проблемът ми е , че съм на 200 км. Ще бъде планово секцио, но все пак се тревожа. Много мои познати не си изчакаха датата.  Някоя от вас с подобен случай ?

При мен се случи раждане 30 дни преди термин, но съм на 100км от Пловдив и успяхме да пристигнем на време. Но няма да скрия, че бяхме супер притеснени.

# 584
Някой съхранил ли е стволови клетки в Селена?

Общи условия

Активация на акаунт