АГ клиника Селена-18

• 112 378
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Да попитам някой знае ли каква е цената за фетална морфология при Д-р Кръшков?

# 586
Да попитам някой знае ли каква е цената за фетална морфология при Д-р Кръшков?
90 лв

# 587
Здравейте, имам въпрос относно предизвикване на раждане в Селена. Причината е, че плацентата е 3 степен и е зле според доктора.
Първото ми раждане (не в Селена) беше предизвикано със система, без епидурална и имам ужасни спомени. Сега ми казват, че с епидуралната няма да е така.
Има ли някоя мама раждала по този начин - предизвикано със система и епидурална? Ако може да сподели как е минало ще съм много благодарна.

Здравейте! Моето раждане (първо) беше предизвикано със система (мисля, че с окситоцин 🤔). Раждането ми беше мечта! До 4см. Имах болки като преди цикъл. Чак ми се чудиха. Постоянно ми следяха системата как върви. В 06:00ч. Ми сложиха системата, в 13:20ч. Бях на магарето и в 14:34 моето слънчице се появи. Леко раждане и здраво бебече. Ако имате някакви въпроси, не се притеснявайте да ме попитате.

# 588
Здравейте, имам въпрос относно предизвикване на раждане в Селена. Причината е, че плацентата е 3 степен и е зле според доктора.
Първото ми раждане (не в Селена) беше предизвикано със система, без епидурална и имам ужасни спомени. Сега ми казват, че с епидуралната няма да е така.
Има ли някоя мама раждала по този начин - предизвикано със система и епидурална? Ако може да сподели как е минало ще съм много благодарна.
Аз влезнах с 1,5 см. разкритие, сложиха ми система с окситоцин и след час бях с разкритие 2 см. и тепърва болката започваше да става по-силна. Сложиха ми епидурална и болка повече не усетих докрая. Влезнах в 7, в 12 вече бях на магарето и родих с един напън Simple Smile С две ръце съм ЗА епидуралната

# 589
Аз не усетих ефекта от упойката, вероятно защото ме приеха с 5 см разкритие и регулярни контракции, които не усещах. След включването на системата се появи и болка, но упойката не я тушира. Първото ми раждане не беше предизвикано и без упойка, но мога кажа, че беше някак по-приятно (до колкото може да бъде), може би заради окситоцина втория път.

# 590

Здравей Simple Smile Аз бях в същата ситуация като теб . Първо раждане /не в Селена/ със система и ужасни спомени . За второто дълго се колебах , но се спрях а Селена . Бях при др.Матев . Приеха ме , сложиха системата и на 4 см. епидурална , родих изключително леко и бързо . За трети път , ако ми се наложи , отново бих се спряла на този вариант . Нищо общо между двете раждания Simple Smile

# 591
Момичета, а имате ли представа микробиологията на вагинален секрет в самата селена ли се изследват или ги пращат някъде?

# 592
Момичета, а имате ли представа микробиологията на вагинален секрет в самата селена ли се изследват или ги пращат някъде?
В Селена ги изследват.

# 593
Другаде ги пращат. Д.ра ми е давал самата проба да я оставя на регистратурата и те я пращат

# 594
Не мисля,че е вярно. Давала съм лично в лабораторията микробиология. Акушерка ми взима пробата на магарето и там я изследват.
Също докато лежах в патологична ми взеха в стаята микро и директно я свалиха в лабораторията.

# 595
Тя акушерката може и да е взела проба,но къде я носи след това е спорен въпрос. Най добре момичето коета я интересува да попита на регистратурата 😉

# 596
Аз утре ще давам микро там, ще питам и ще пиша.

# 597
Аз утре ще давам микро там, ще питам и ще пиша.
Благодаря ти, ще ччакам отговор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
Някой може ли да ми каже каква е цената на феталната морфология + БХС?

# 599
90лв фетална морфология при Кръшков, мисля че 70лв беше БХС. Правих ги през декември.

Общи условия

Активация на акаунт