АГ клиника Селена-18

• 112 355
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Леле, момичета, вие сте супергерои. А след секциоХ2, третата бременност как беше? Не се ли усещат все пак операциите?

Не се усещат. Някои от лекарите създават напрежение, като чуят че си забременял преди 2те години от предното раждане. Нормално е да се притесняват тези без опит. Аз се следих при д-р Стоилов и при д-р Минев и дума не е ставало, че ги тревожи нещо свързано със скорошната операция. Дори третия път и аз се възстанових най-бързо, в сравнение с предните и си тръгнах от болницата на четвъртия ден.

# 631
  • Пловдив
Не се ли усещат все пак операциите?

Предполага се,че е добре зашито и няма да има проблеми.Третото бебе реално щеше да ми е 4 то секцио,защото имам 2 секца и коремна миомектомия преди това.Никой лекар не изрази притеснения относно това

# 632
Здравейте, може ли да ми препоръчате лекар, който препоръчва естественото раждане и при който мислите, че ще има свободен час за днес или утре. Знам, че ако се обадя на регистратурата ще ми дадат час при някой със сигурност, но ми се иска да е лекар, който предпочита естественото раждане Simple Smile Благодаря ви!

# 633
Здравейте, може ли да ми препоръчате лекар, който препоръчва естественото раждане и при който мислите, че ще има свободен час за днес или утре. Знам, че ако се обадя на регистратурата ще ми дадат час при някой със сигурност, но ми се иска да е лекар, който предпочита естественото раждане Simple Smile Благодаря ви!

Здравейте! Препоръчвам Ви д-р Красимира Чалова, която е невероятен лекар и Човек. Тя ми следеше бременността и раждането ми беше при нея (нормално). Казваше ми, че няма нищо по-хубаво от това бебенцето да си тръгне самичко. Раждането ми беше прекрасно и ще остане най-хубавият ми момент в живота, благодарение на нея, която ми даваше спокойствие, сила, увереност и грижа. Леко раждане и здраво бебче Ви желая.

# 634
А как мога да се свържа с нея, за да си запазя час? В Селената ме отрязаха, че не записвали часове за нея, защото само изражда там.

# 635
Д-р Чалова работи в кабинета на д-р Амалиеви, на бул. "Мария Луиза ". В Селена няма прием.

# 636
0886507075 Това е телефона на регистратурата в кабинета на Амалиеви

# 637
От днес д-р Борис Стоилов работи в Селена, напуснал е Св.Георги.

# 638
Ами той и преди си работеше в Селена...!

# 639
Преди само израждаше в Селена, не работеше там. Работеше в УМБАЛ Св.Георги.

# 640
От днес д-р Борис Стоилов работи в Селена, напуснал е Св.Георги.
Това е новина.

# 641
Преди само израждаше в Селена, не работеше там. Работеше в УМБАЛ Св.Георги.
http://www.pregnancy.bg/bg/za-men Това е автобиографията му. Моля,  запознайте се!

# 642
Ами явно вие не четете... Работил е там до 2014г. Сега отново започва да работи там, а не само да води раждания...
Ето от профила му във Фейсбук, за да приключим този спор:

# 643
В Селената така или иначе има далеч по добри лекари и специалисти. Този не заслужава чак такова внимание..

# 644
Работил е там до 2014г.
Е,  аз какво казах. Работил е и преди там,  сега просто се връща. Не говоря за периода,  в който е водил само раждания.

Общи условия

Активация на акаунт