Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 3

• 81 202
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
nina_kika, 2-3 цигари си е пушене, ежедневно вкарваш никотин в организма.
Вредата е същата, трябва напълно да се спрат!
Но така или иначе трябва 10 години да не пушиш,
че напълно да се изчисти организмът, а поне 1, за да започне да се усеща промяната.
Иначе аз от години спазвам хранителен режим
заради животозастрашаваща язва, само той ми помогна да се оправя,
наистина има огромно значение с какво се храним,
сега обаче се лиших съвсем от всичко,
но специално за фертилитета полза лично аз не виждам,
или е минимална, като си на 40+, то си е нормално, който е чакал много, така е.
Ама хич не съм се отчаяла де, няма място за отчаяние,
обмислям вече къде ще правя опит с ДЯ.
Ако някое момиче е правило в Кипър, моля да сподели впечатления!
nina_kika, стискам ти палци от цялото си сърце! Успех! Hug
Късмет желая на всички момичета! Hug
Благодаря ти Sisi.Успех и на теб<3

# 526
Здравейте момичета и от мен 😘 дойде и моя ред за първи преглед при Карликая 🤩 Вълнувам се много 😃 искам само да попитам някои скоро пътувал ли е и има ли чакане на границата? И ако някои от вас има нужда от нещо да ми каже,ще се радвам да помогна ако мога.Успех на всички ни 😊

Ние бяхме в Истанбул миналата седмица и в двете посоки минахме сравнително бързо. Много е важно да си носите всички документи на колата особено ако колата влиза за първи път в Тр - зелена карта, малък талон, пълномощни ако трябва. Найстина чакането зависи от трафика, но в сравнение с лятото, когато чакахме 2-3 часа, сега е по бързо.

# 527
Благодаря ви момичета 😊 Sis345 и Kaavalaa .Само се чудя с всички ли от България се процедира така-първоначален преглед,прибиране в Бг до 6-ти ден и после пак пътуване и вече оставане до пункция и трансфер?

# 528
Благодаря ви момичета 😊 Sis345 и Kaavalaa .Само се чудя с всички ли от България се процедира така-първоначален преглед,прибиране в Бг до 6-ти ден и после пак пътуване и вече оставане до пункция и трансфер?
Да и при мен беше така!На шестия ден мисля че е добре да останете защото на следващия пак преглед и после за пункцията пак!Успех от мен!

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 18:30 от nina_kika

# 529
Момичета, има ли някой с назначена инжекция Лукрин преди ЗЕТ?

# 530

При мен първият преглед беше на 2ри ден, дадоха ми инжекции до 7ми ден и втория преглед беше на 8ми ден. Между двата прегледа се прибрахме до Бг, а след втория останахме в Тр до пункцията/1 седмица/.

# 531
Аз съм с лукрин преди зет, но в аджъбадем, поставя те в изкуствена менопауза

# 532
  • София
Момичета, привет! Нова съм в темата. Гледах предишни постове, но не можах да намеря отговор на въпроса си. Колко време след като се свържеш с координатора, ти назначват час за първичен преглед? Сигурно зависи от избрания лекар, та да поясня, че за д-р Карликая питам.

# 533
Дъщеря ми писа имейл директно на д-р.Карликая и имаше отговор след няколко часа.Успех!

# 534
  • София
Ваня, благодаря за информацията. За съжаление в сайта не мога да се ориентирам кой е неговият имейл. Информация за докторите има само на турски и не виждам активен линк към електронна поща.

# 535
Аз като се свързах с Фатме за час, исках за след 20тина дни и имаше часове.
Според мен, ще те вмъкнат без проблем, когсто желаеш Simple Smile
Успех 🤗

# 536
Здравейте, момичета. И аз съм женена от 10 години, съпругът ми има намалени параметри на сперматозоидите, а аз съм на 38 години. Яйчниковият ми резерв не е много добър. Имам 3 неуспешни ин витро опита. В интернет попаднах на информация за доктор Карликая и отидох в Турция на консултация. За разлика от тук, там не правят свеж трансфер, а замразяват ембрионите. Спомена ми за високотехнологични тестове, които не се правят у нас. Освен това при лекаря има медицинска сестра, която следи състоянието ти. И най-хубавото е, че се чувтсваш като у дома си, защото Хафизе е постоянно край теб. Преводачът в случая е много важен, защото е хубаво по всяко време да можеш да се обърнеш към човек, който е запознат с ин инвитро процедурите, било то за лекарства, или за нещо друго. Доктор Карлъкая работи от години с български пациенти и много лесно ме разбра.  Прегледа продължи 1 час, поиска ми тестове и започнахме подготовка за стимулация. Като ми дойде цикъла ще отида за започване на стимулацията. Четох и мнения за Мемориал, отидох и там, за да не съжалявам после, но видях, че там нямат установен процес на работа. Разбрах, че всеки преглед се извършва от различен лекар. Имах преглед при Кахраман, който продължи около 20 минути, но някак не ми допадна комуникацията. В интернет срещнах много добри отзиви за Бахчеджи. Ще споделя пак как ще продължи цялата стимулация. Имам само едно желание, и то е да ви споделя оттук, че държа бебенце в ръцете си. Приятна вечер на всички.

# 537
Успешен старт и най-вече успешен финал на процедурата Бети!

# 538
Има ли успели в Бахчеджи на по голяма възраст 40 45😐

# 539
Здравейте момичета. Някой скоро ще ходи ли до Турция? Свършва ми кринон гела и ако някой има възможност да ми купи, ще съм мн благодарна.
И сега да ви се похваля...
След 4 неуспешни инсеминации и 3 замразени трансфера в Българи, първия ми опит в Бахчеджи е успешен. Много съм щастлива. Още не мога да повярвам какво ми се случва. Изключително съм благодарна на д-р Карликая, на ембриолозите, на Фатме и на Хафизе за Чудото. Желая на всички ви много много късмет. И ви стискам силно палци 😘🤗😘

Общи условия

Активация на акаунт