Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 3

• 81 204
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Ние решихме да се застраховаме, за да нямаме проблеми. Чували сме и от други хора, че са минавали без да плащат, но ние предпочитаме да сме редовни.

# 511
Аз пък съм чувала за глобени...и то не малка сума.

# 512
Аз съм чувала, че ако минава една и съща кола без стикер и на следващо ходене с тази кола си вземеш стикер системата улавя, че е минавала без стикер и тогава се налага глоба. Дали е така не знам от собствен опит. Може и да говоря глупости, но последния път поради тази причина не посмяхме да си вземем стикер. Не знам точно каква им е системата.
Първия път в паспорта на мъжа ми имаше един черен печат с кола и дата 3 месеца от датата на влизането и се бях шашнала, че е заради стикера и няма право 3 месеца да влиза в страната. Оказа се, че това е нормалния печат за собственика на колата, а се бях притеснила, че не може да дойде в Т-я.
  Така че, щом с 60 лири може да се мине 5 пъти магистралата наистина не си струва да си създава човек главоболия. И без това в такива моменти сме притеснени, пък и толкова пари даваме, че тези 60 лири са нищо сравнено с това което харчим. Особено ако глобата е голяма.

# 513
Няма логика да е задължително,и да возим граничари,без да ни обяснят,че се изисква!

# 514
Не споря...една колежка щеше да тръгва за ваканция в Бодрум и в почивката колегите коментираха от къде да купи стикера.Та един от тях каза,че са го глобили 100 евро.Не вярвам да лъже.

Няма логика да е задължително,и да возим граничари,без да ни обяснят,че се изисква!

# 515

Когато минавате без стикер системата им предупредително сигнализира. Незнам по какъв начин глобява или не пропуска след това. Минавали сме 2 пъти последователно без стикер.
    След закупуване обаче, при свършване на наличните пари има сериозна глоба. Отразява се и в онлайн системата им. Има 30 дневен гратисен период през който може да се заплати в PTT офисите им.
    Мисля че минималното зареждане на стикер е 35 лири за около 4 минавания.

# 516
    • Бургас
    Наистина глобяват, но самият акт/глоба (не знам точно какъв документ се води) излиза около 2 години след  нарушението. Свекър ми беше глобен, като разбра, че има да плаща нещо на влизане в България. Иначе казано пуснаха го да влезе в Турция без проблем, но не му разрешиха да излезе без да си заплати глобите.

Незнам ако не се налага да се ходи пак в Турция дали пращат глобите в България ... трбява да се провери.
    Ние си купихме стикер. Толкова услуги ни свършиха случайни хора в Турция, че се почувствахме гузни да им прецакваме системата.

# 517
    Здравейте момичета, бях споменала, че обмислям май месец да започна стимулация, но Карликая иска да отслабна понеже имам инсулинова резистентност. Смъкнах 12 кг, слава богу ми останаха още 3. С ММ обмисляме ноември месец да сме в Истанбул и да започнем стимулация. Кои от вас ще са там, можем да се засечем 😊 Доста съм спокойна и се доверявам на Бахчеджи, имам добри отзиви за екипа им. Карликая ми беше изписал и витамини. Вие приемате ли някъкви ?

# 518
    При всяко преминаване през тол пункт, камерите засичат номера на колата и започва да се начислява сума, ако нямате стикер.
    При закупуването на стикер, задължително вкарвате пари и в сметката си. Системата автоматично взема сумата, която ви се е натрупала, преди да си закупите стикер.
    Гратисния период за закупуване на стикер е 7 дни. След това се начислява глоба. Това ни обясниха на нас в ТР.
    Ние не успяхме да си купим на влизане, защото пункта е в обратната посока на магистралата, но на излизане си закупихме и системата ни взе парите, които дължахме преди това.
    Не бива да злоупотребяваме според мен, при положение, че искаме когато те дойдат в нашата държава, да спазват нашите правила.
    С най- добри чувства. Успех на всички Yellow Heart

# 519
    Здравейте момичета, бях споменала, че обмислям май месец да започна стимулация, но Карликая иска да отслабна понеже имам инсулинова резистентност. Смъкнах 12 кг, слава богу ми останаха още 3. С ММ обмисляме ноември месец да сме в Истанбул и да започнем стимулация. Кои от вас ще са там, можем да се засечем 😊 Доста съм спокойна и се доверявам на Бахчеджи, имам добри отзиви за екипа им. Карликая ми беше изписал и витамини. Вие приемате ли някъкви ?

Здравей.

Аз пиех "РеГенезис Макс" по време на стимулацията, даже доктора ми каза да продължавам и сега да си го пия Simple Smile И аз се чувствяам много добре в Бахчеджи. Всички са много отзивчиви, а доктора е страхотен и има страхотно отношение към двама ни с мъжа ми!

Успех

# 520
    pretyyyyyyy, късмет! Стискам ти силно палци! Hug
    Аз приемах куп добавки, отказах се и от всичко, което обичах да им и пия,
    но при мен ефект няма заради възрастовия фактор,
    иначе би трябвало да има.

# 521
    И аз се отказах от много неща и включих доста уж полезни храни и добавки като пчелно млечице,розово масло капсули,земна ябълка,стриди,мед и канела и куп други.Спрях цигарите е пафкам си по 2-3 дневно и си позволявам по чаша вино от време на време.Мисля си момичета,че храната е важна и добавките,но най-важно е спокойствието и вярата за успешен финал.Аз чесно да Ви кажа след първата пункция и неоплодена яйцеклетка бях на ръба на отчаянието,но после се осъзнах,че трудните и хубави неща стават бавно след много усилия,така че мислете позитивно,прегръщам Ви и пожелавам успех.Не губете надежда,там някъде ни чака по едно пухкаво бебче.Търпение!!!

# 522
    nina_kika, 2-3 цигари си е пушене, ежедневно вкарваш никотин в организма.
    Вредата е същата, трябва напълно да се спрат!
    Но така или иначе трябва 10 години да не пушиш,
    че напълно да се изчисти организмът, а поне 1, за да започне да се усеща промяната.
    Иначе аз от години спазвам хранителен режим
    заради животозастрашаваща язва, само той ми помогна да се оправя,
    наистина има огромно значение с какво се храним,
    сега обаче се лиших съвсем от всичко,
    но специално за фертилитета полза лично аз не виждам,
    или е минимална, като си на 40+, то си е нормално, който е чакал много, така е.
    Ама хич не съм се отчаяла де, няма място за отчаяние,
    обмислям вече къде ще правя опит с ДЯ.
    Ако някое момиче е правило в Кипър, моля да сподели впечатления!
    nina_kika, стискам ти палци от цялото си сърце! Успех! Hug
    Късмет желая на всички момичета! Hug

# 523
    Здравейте момичета и от мен 😘 дойде и моя ред за първи преглед при Карликая 🤩 Вълнувам се много 😃 искам само да попитам някои скоро пътувал ли е и има ли чакане на границата? И ако някои от вас има нужда от нещо да ми каже,ще се радвам да помогна ако мога.Успех на всички ни 😊

# 524
    Mariana_ema, късмет! Стискам ти палци! Hug
    Всеки път различно се чака на границата, според трафика,
    така че не може да се каже със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт