Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 3

• 81 172
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
За съжаление антралните не винаги са показател за крайната бройка на качествените яйцеклетки след стимулация и пункция. Тук в случая е важна самата реакцията на организма. Т.е нещата са И комплексни. Успех следващият път и не се чувствай ти виновна.

# 646
Боже какво ми се случва?!?
Как е възможно...?
Извън маточна бременност?
Хафизе не ми отговаря. Ще се побъркам

# 647
След трансфер ли?

# 648
# 649
Еl1t00, може да е фалшива тревога! Отиди на второ мнение. Имаш ли проблем с тръбите?

# 650
Еl1t00, може да е фалшива тревога! Отиди на второ мнение. Имаш ли проблем с тръбите?
Имах слепване, което отстраниха месеца преди трансфера.
Чакам Хафизе да пита доктора.
Утре съм на второ мнение на 4д.
Но за съжаление мисля че не е фалшива тревога. Матката ми е празна. Тялото се вижда извън нея???

# 651
Ванче ще ти отговоря в тази тема, че да не спамим другата.
Благодаря, че питаш! Добре съм. Дебелея, вече съм в 8 месец. Говоря и на въшката да си стои в корема да чака декември и да се обърне, че нещо ми е застанала седалищно. Днес прочетох, че две мами декемврийки вече са родили и леко се шашнах.
Ти няма ли вече да ни зарадваш с хубави новини? Като започнете процедура да споделиш да стискаме палци!
Дънди ти как си?

# 652
El, за съжаление и при ин витро не се отхвърля рискът от извънматочна Sad понякога, макар и рядко ембрионът мигрира в някоя тръба. Колко ти е чхг? Минала съм през това, само че естествено забременяване и знам какво е, но не губи кураж, всичко ще мине и ще замине Simple Smile
Имаш ли болки? Пиши утре какво се е видяло на ехографа, въобще вижда ли се някъде ембрион?
Дука, благодаря че се интересуваш, добре сме Simple Smile растем и подритваме, а аз се моля да устискам до края на Януари Simple Smile успех и на теб, както и на всички борбени момичета!

# 653
Дука,радвам се,че си добре!Не се шашкай,ще се обърне.Девойка ли чакаме или юнак?Хайде де,поръси с прашец! Ще си имате най-прекрасната Коледа!
При нас нещата са в застой..пак се обезсърчиха много след неуспеха.
Да се похвалиш като дойде Чудото..ще чакам!

Радвам се,че и ти си добре Дунди!

# 654
Поръсвам с розов прашеч! Дано да е късметлийски и да започнат само положителни тестове да валят!
Нямам емотиконка за прашеч на мобилната версия, така че приемете сърцата Simple Smile
Revolving Hearts Revolving Hearts Revolving Hearts

# 655
От сърце приемаме сърцата...

# 656
Момичета. Потвърди се извънматочната бременност. Днес ме оперираха. Вече няма бебе. Не мога да повярвам

# 657
El1t00, ужасно съжалявам, миличка! Cry
Силни прегръдки от мен! Кураж! Не падай духом! Hug Heart
Дука, стискам ти силно палци! Успешен финал! Hug
Момичета, вчера се върнах от ТР. Правих ЦС.
Д-р Карликая каза, че трябва да направим лапароскопия.
Не са нагънати, нито запушени тръбите,
както мислеха в БГ, обаче каза, че го притесняват някакви подутини или подпухнатини,
нещо такова беше, имало по тръбите.
Също така имам и малък полип на матката, той каза, че не е проблем полипът,
тръбите го притеснявали повече, полипът бил опасен, ако е 1 см или повече,
а моят е 4 милиметра. За хормоните ми е на мнение,
че резервът ми вече е към нулата, но въпреки това мисли,
че все още може да се извади някоя читава я., също така е убеден,
че в БГ не са видели някаква малка киста, която се образува много често
в случаи като моя, и се пука с цикъла, затова съм имала толкова висок Естрадиол.
Настояваше да ме прегледа, бяхме много изненадани, че при ФСХ над 51,
имам хубав фоликул, а друг път над 30 - нямам.
Изписа ми Овитрел, да го бия на същия ден и след 2 дена
да опитам по естествен начин.
Остави на мен да реша дали се отказвам от последна стимулация,
каза, че той няма да се откаже, докато аз не преценя.
Да попитам, каква сума са ви казвали за лапаро?
Благодаря! Hug

# 658
Здравейте момичета, отскоро ви следя, защото тръгвам по вашите стъпки Simple Smile
Коя клиника бихте препоръчали - тази в европейската или тази в азиатската част? И имате ли впечатления за доц. Сабри Джавкайтар ?
Благодаря предварително Simple Smile

# 659
Здравейте момичета, отскоро ви следя, защото тръгвам по вашите стъпки Simple Smile
Коя клиника бихте препоръчали - тази в европейската или тази в азиатската част? И имате ли впечатления за доц. Сабри Джавкайтар ?
Благодаря предварително Simple Smile
Може би той работи в клиниката в азиатската част.
Аз съм доволна от клиниката в европейската част, но тъй като не знам как са нещата в азиатската, то нека пише някой, който е пробвал и в 2-те.

Общи условия

Активация на акаунт