Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 3

• 81 159
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Сиси, два ембриона имаш, те ще са твоите, ще видиш. Сигурна съм че поне едното ще се хване!
Благодаря, миличка! Hug

# 601
Здравейте момичета,реших и аз да се включа в темата.Имам два неуспешни опита ин витро и с ММ решихме да пробваме в ТР.Имам един въпрос-какво мислите за ТурМед,мога ли да разчитам на тях.Много ще съм ви благодарна за съвета.Пожелавам успех на всички.

# 602
Сиси, успех миличка! Дано тези 2 снежинки са твоето детенце и всичките положени усилия дадът резултат. Но дори и да не стане, има вариант за донорска Simple Smile
Няма да се отказвате, важен е само крайния резултат, а той е да има кой да ни казва МАМО, независимо как го постигнем 😘

# 603
Dundiu86, сърдечно ти благодаря, миличка! Hug
Каквото е рекъл Бог! Положих наистина много усилия,
и за миг не ми е хрумвало да се откажа,
но вече нищо не зависи от мен, не мога да си обясня защо,
вместо да се подобряват хормоните от лекарствата,
резултатите стават все по-лоши с всеки изминал месец.
Взех да се притеснявам дали изобщо ще ми дойде следващия месец,
като ги спрях, ФСХ, от 51, направо ме потресе!
Ще видим докторът какво ще каже, то какво ли може да каже,
няма как да знае какво точно ще се случи, може само да предполага,
всеки организъм реагира по различен начин.
Надявам се, че ти си добре! Стискам ти силно палци всичко да е наред! Hug
svetylka123, според мен можеш напълно да им се довериш.
Успех! Hug

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 20:27 от sisi345

# 604
Сиси, имаш много голям шанс с двете ембриончета, аз и друг път съм писала забременях в месец, в който всички ми казваха да се откажа защото имах 3 антрални. Ще успееш!

# 605
Сиси, успех и от мен! Едно е нужно, за да успееш! Успех и на цветната снимка, дано всичко е наред с нея!

# 606
Здравейте на всички,
Допитвах се до вас преди време за мои близки, помогнахте ни. Сега отново се обръщаме към вас - благодаря предваритено за разбирането Simple Smile
Питането е следното - горе-долу им се очертава престой в Истанбул след трансфера около 24 ч. и прибиране със самолет (имат билети вече), но се колебаят дали да останат още една нощ и да се приберат на вече 2ия ден след трансфера с автобус? Знам, че всеки е с различен опит, но горе-долу какво съветват лекарите?
Благодаря и стиснати палци за всички в процедура. Flowers Four Leaf Clover

Лекарите казват, че няма значение и че можеш още на следващия ден да пътуваш. Но според мен има значение. Не ангажирам никого с мнението си. Просто си мисля, че в първите 48 часа след трансфер е по-добре да си спестим друсането. Особено ако е с автобус. След моя успешен трансфер пътувах с автобус на третия ден вечерта.

# 607
Здравейте на всички,
Допитвах се до вас преди време за мои близки, помогнахте ни. Сега отново се обръщаме към вас - благодаря предваритено за разбирането Simple Smile
Питането е следното - горе-долу им се очертава престой в Истанбул след трансфера около 24 ч. и прибиране със самолет (имат билети вече), но се колебаят дали да останат още една нощ и да се приберат на вече 2ия ден след трансфера с автобус? Знам, че всеки е с различен опит, но горе-долу какво съветват лекарите?
Благодаря и стиснати палци за всички в процедура. Flowers Four Leaf Clover

Лекарите казват, че няма значение и че можеш още на следващия ден да пътуваш. Но според мен има значение. Не ангажирам никого с мнението си. Просто си мисля, че в първите 48 часа след трансфер е по-добре да си спестим друсането. Особено ако е с автобус. След моя успешен трансфер пътувах с автобус на третия ден вечерта.

48 часа чак е много. При моят успешен си тръгнахме на другия ден с колата.

# 608
Момичета,стигнахме и ние до пункция,вчера беше,при д-р Карликая сме.Извадихме 3 уж хубави но днес само едно ембрионче е останало.Утре ще ида да говоря с доктора и се чудя какво да правим,да трансферираме ли,да замразяваме ли?Знаете ли ако решим да замразяваме колко ще ни струва следващия месец стимулацията,прегледите...нали платихме пакета а там включват и трансфер?И само едно ме притеснява,освен хормоните който си бях пуснала в Бг на 2 ден тук други хормони така и не ми изследваха?Ако може дайте съвет Hug

# 609
На първа страница в темата има цена за пулунг (събиране на ембриони) и замразяване. Хормони Каликая не пуска, той гледа как реагира организма и как се развиват фоликулите. На мен кръв за изследвания ми взимаха само при подготовката за ЗЕТ, защото тогава стойността на Прогестерона е много важна.
Поговорете с доктора и той ще ви даде най-правилния съвет и план за действие.
Simple Smile

# 610
shanti, green tree, много ви благодаря за подкрепата, момичета! Hug
Надявам се, че при вас всичко е наред!
Стискам ви силно палци! Hug
Mariana_ema, д-р Карликая много рядко изследва хормони по време
на стимулация, но този факт не бива да те притеснява!
Докторът си знае работата!
Да, в пакета, който си платила, влиза замразяване и подготовка
за трансфер, няма какво да плащаш.
Докторът ще прецени дали ще си със ЗЕТ, или със свеж трансфер.
Обикновено се уточнява предварително.
Ако решиш да събираш ембриони, струва 1500 евро,
в които са включени прегледите, пункцията и замразяването.
Късмет, миличка! Hug

# 611
Някой дали има със ПИД ? Кога се трансферират ембриони след като е готов резултата от ПИД ? Не мога да хвана с цикъла как стоят нещата защото все пак нали се чака доста за резултат от ПИД

# 612
Някой дали има със ПИД ? Кога се трансферират ембриони след като е готов резултата от ПИД ? Не мога да хвана с цикъла как стоят нещата защото все пак нали се чака доста за резултат от ПИД
Доколкото знам, се чака 20 дена. Може и месец.
Съответно на следващ цикъл ще отидеш на преглед.
Докторът ще ти каже, това е най-малкият проблем, който трябва да те вълнува.
Успех! Hug

# 613
Доколкото знам, се чака 20 дена. Може и месец.
Съответно на следващ цикъл ще отидеш на преглед.
Докторът ще ти каже, това е най-малкият проблем, който трябва да те вълнува.
Успех! Hug
. Просто с другите съм се запознала повече а това го мисля Simple Smile Благодаря .

# 614
Аз съм с ПИД около месец чаках за резултатите. Когато е готово изследването превеждаш по сметката на клиниката  и ти казват резултата !

Общи условия

Активация на акаунт