RYANAIR -12

• 70 345
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
Не винаги е достатъчен.
Налага ми се да превозя доста багажи до детето ми в чужбина.
Понякога има 20 - 25 Е голям багаж и се възползвам.
При 40 Е - го мятам с Арамекс за 40 лв.

# 91
Какъв според вас е най-изгодния начин за пътуване? Simple Smile

Без багаж...

# 92
Не винаги е достатъчен.
Налага ми се да превозя доста багажи до детето ми в чужбина.
Понякога има 20 - 25 Е голям багаж и се възползвам.
При 40 Е - го мятам с Арамекс за 40 лв.

Имах предвид за пътуване с цел почивка.

# 93
  • Монтана
Здравейте,
утре ни е полета ,но двама от компанията нямат възможност да пътуват,какво се прави в случая?Просто тях не ги чекирам и оставям така нещата или ги чекирам заради местата им за да ги ползваме или ???Моля за съвет

# 94
  • София
Здравейте,
утре ни е полета ,но двама от компанията нямат възможност да пътуват,какво се прави в случая?Просто тях не ги чекирам и оставям така нещата или ги чекирам заради местата им за да ги ползваме или ???Моля за съвет
По-добре не ги чекирай, защото ще ги викат и ще ги чакате. Имах идентичен случай - не чекирах, но мястото остана празно и го ползвахме и при двата полета.

# 95
  • Монтана
Здравейте,
По-добре не ги чекирай, защото ще ги викат и ще ги чакате. Имах идентичен случай - не чекирах, но мястото остана празно и го ползвахме и при двата полета.

И аз мислех да не ги чекирам,но ми се искаше да видя номерата на местата

# 96
  • sf
Как смятате да използвате местата ако не са едно до друго? 😣

# 97
  • Монтана
Едното място е на последния ред,едва ли и другото на не пътуващия ще е там-идеята беше да е по -напред

# 98
  • София
На последния ред е много удобно и приятно за пътуване за мене.
Ако човека го няма - възползвай се.

# 99
Последните редове на Раян са по-тесни обикновено, аз не ги харесвам

# 100
  • София (Възраждане)
И смръдка от тоалетната.

# 101
Здравейте и от мен!

Ще летим за първи път с Ryanair, платих билетите ни, ще пътуваме до Атина края на август, а тези дни трябва и да ги чекирам.

# 102
  • София
Трябваше да летим до Пиза днес... Но сега след 4-тя смяна на часа се чудя дали изобщо ще излетим. Как пък един път няма да е всичко наред с тях...

# 103
  • София
Трябваше да летим до Пиза днес... Но сега след 4-тя смяна на часа се чудя дали изобщо ще излетим. Как пък един път няма да е всичко наред с тях...

Дано да излетите, ние пътувахме в края на май до Пиза и нямахме никакви проблеми.
Успех! 🙂

# 104
  • Beyond the stars

Закъснение или ? Стискаме палци  Wink

Общи условия

Активация на акаунт