Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 302
  • 998
  •   1
Отговори
# 645
".......Бременността подлага организма на огромни рискове. Плодът е поставен в ужасна среда......"

Ситуацията е много зле с милото момиче........Тогава защо, освен с хематолог не е предприета и съответната консултация и със специалисти гинеколози извън частната клиника ?

да бе, плодът направо в майчиният организъм е в „ужасна среда„. Така се раждат 6 милиарда души.
но е права, средата е била лоша - МВАЛ Св. София, а ситуацията лоша - доктор Мазнейкова

# 646
Поне, като не излязахте с открита душа пред клиниката в деня на протеста, организиран на 23.07.09 г., моля отговорете на въпросите кам вас във форума........  

# 647
наистина 2 в 1 - ужасия

# 648
недей така, тя е била в „чужбина„ и се занимваваше цял ден с мен във форумите. Няма да излезне, защото няма лице за това.

# 649
нали.....като стане напечено, "бягство от затвора", в случая бягство от България

# 650
за съжаление няма да им се наложи. Иначе Южна Африка има нужда от тях (те не екстрадират в ЕС).
В момента си играят на LOST.

# 651
".......Бременността подлага организма на огромни рискове. Плодът е поставен в ужасна среда......"

Ситуацията е много зле с милото момиче........Тогава защо, освен с хематолог не е предприета и съответната консултация и със специалисти гинеколози извън частната клиника ?

да бе, плодът направо в майчиният организъм е в „ужасна среда„. Така се раждат 6 милиарда души.
но е права, средата е била лоша - МВАЛ Св. София, а ситуацията лоша - доктор Мазнейкова
има се в предвид че тогава организъма на жената е бил болен и то много лошо затова и средата е лоша за бебето,6 ооооооооо души не раждат с температура и с ужасни кръвни показатели,по спешност

# 652
Колко нечовечен трябва да е станал един доктор за да говори така?Има се впредвид,че Др.Мазнейкова говори надменно и сухо все едно не става дума за човешки живот...Тя си вярва до там,че не допуска да е направила грешка...Нима е безгрешна ?

# 653
Защо майка ми е изписана след секцио здрава,5 дни по късно получава болки и оток.При прегледа Др.Павлова и казва ,че това е ефект от упойката.Възможно ли е това и не би ли трябвало да се направят изследвания.След секцио не трябва ли да се включи Хепарин?И има ли начин този тромб да е от нещо друго освен от оперативната намеса.Говорила съм наистина с много лекари....
Всяка една бременност предразполага към венозен застой....голям процент от бременните се оплакват от разширени вени по крайниците ,от хемороиди.....не при всички е така,разбира се.Хепарин не се ползва за профилактика на тези тромбози,а негови производни,нискомолекулни препарати-Клексан,Фраксипарин,Фрагмин и т.н.НЕ Е задължително след секцио да се включи такъв препарат,това е въпрос на лекарска преценка.Т.е. ако имаме показания ги включваме,НО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПРИЛАГАТ СЛЕД ВСЯКО СЕКЦИО.Не съм запозната подробно с този случай,бегло коментиран беше и до колкото разбрах такъв препарат Е бил включен.Всяка оперативна интервенция в малкия таз,сама по себе си носи допълнителни рискове.Но е трудно да се каже,че тромбозата е вследствие секцио.....защото и самата бременност  благоприятства това,както написах вече.В медицината,рядко 2 + 2  е равно на 4,обикновено не е.Рядко причината за дадено заболяване е точно една,обикновено има съвкупност от фактори.И е трудно да се посочи грешка,ако има такава наистина.Ако е бил включен нискомолекулен препарат и тази жена е направила БТЕ,то аз не виждам лекарска грешка.Има неща,които просто се случват...за съжаление.Иначе....щяхме да живем вечно....

А след последните постове,които прочетох......имам чувството,че си губя времето в обяснения и всеки път се връщаме от начало за едно и също нещо.Явно говорим на различни езици,въпреки,че се опитвам да го обясня по най-разбираем за вас начин.....спирам да коментирам...още повече някои 'лоши' изказвания....

И....това,че един човек е студен ,като държание...не го прави убиец.

# 654
Защо майка ми е изписана след секцио здрава,5 дни по късно получава болки и оток.При прегледа Др.Павлова и казва ,че това е ефект от упойката.Възможно ли е това и не би ли трябвало да се направят изследвания.

А отговор на тези въпроси?

# 655
Защо майка ми е изписана след секцио здрава,5 дни по късно получава болки и оток.При прегледа Др.Павлова и казва ,че това е ефект от упойката.Възможно ли е това и не би ли трябвало да се направят изследвания.

Болка и оток къде?Ако е по краката,по скоро става въпрос за тромбофлебит....възпалена,тромбозирала вена по крайниците.Един АГ-специалист няма правомощия да прави каквото и да било.Трябва да те изпрати на консултация при съдов хирург.Дали ще се правят изследвания и какви решава той,а не АГ-то.
От упойката не може да бъде.
А какво общо има според вас секциото и тромбозата по крайниците в случая?По скоро бременността,като предразполагащ фактор и тромбозата имат мнооого общо.И всичко това можеше да се случи,дори,ако ставаше въпрос за раждане по нормален път,а не за операция.Не мислите ли?

# 656
Щеше да умре с матка...
Или ....щеше да има диагноза и ...вече да си гушка бебето.
Има много ИЛИ....

На тона на подобен род изказвания,като по-долните,не смятам въобще да отговарям.
Има хора, за които Мазнейкова е и ще бъде виновна,независимо колко експертизи излязат и докажат невинността й.
Гражданка,говоря като човек,запознат със случая.Дали ще се вслушаш в мен е твоя работа....Не искате ли да чуете и друго мнение?

Йоана, по медицинските термини и по прекалената „запознатост със случея„ мога да предположа, че става дума за медик, вътрешен човек в болницата. С удоволствие бихме чули мнението на Ваши пациенти, не на служители на М.
Имам вече от Васил Василев много добро мнение във фейсбук, но се отнася за работата на доктор Мазнейков. Той е доволен лично, но също не смята като юрист заплахите срещу хора, упражняващи правото си на глас за нетърпими.
Подкрепете и неговата инициатива на гражданин тук http://ecopravo.blogspot.com/.
Юристите ни подкрепят в свободното изразяване на мнението ни и мислят, че така се изгражда гражданско общество срещу мафията в бели престилки и в черни костюми  Money Money Money Money Money Money Money Money Money Money

Аз съм пациент на клиниката на Мазнейкова. Вече два пъти съм била там - за аборт по медицински причини и за отстраняване на излишните стени на матката.
И съм доволна. И вече го написах по-горе. И съм бременна и бременността ми се наблюдава в тази клиника и нямам забележки ... и не съм единствената.

# 657
само се озадъчавам как се появи още една доволна „пациентка„ от същото IP.

# 658

Болка и оток къде?Ако е по краката,по скоро става въпрос за тромбофлебит....възпалена,тромбозирала вена по крайниците.Един АГ-специалист няма правомощия да прави каквото и да било.Трябва да те изпрати на консултация при съдов хирург.Дали ще се правят изследвания и какви решава той,а не АГ-то.
От упойката не може да бъде.
А какво общо има според вас секциото и тромбозата по крайниците в случая?По скоро бременността,като предразполагащ фактор и тромбозата имат мнооого общо.И всичко това можеше да се случи,дори,ако ставаше въпрос за раждане по нормален път,а не за операция.Не мислите ли?

Тромбофлебитът е много често усложнение след секцио (не че и след нормално раждане не е възможно, но е по-често след секцио!!!). Това един уважаващ себе си гинеколог не може да не го знае!!!
И ако пациент, на който му е правено секцио, дойде с такива оплаквания, какво се прави? Праща се вкъщи да си почива ли? smile3527

# 659

нискомолекулни препарати-Клексан,Фраксипарин,Фрагмин и т.н.НЕ Е задължително след секцио да се включи такъв препарат,това е въпрос на лекарска преценка.Т.е. ако имаме показания ги включваме,НО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПРИЛАГАТ СЛЕД ВСЯКО СЕКЦИО.

Не zнам, ккаво zна4и неzадължително при положение, 4е секциото си е хирурги4еска интервенция и в тоzи слу4ай антитромбоzната профилактика е ЗАДъЛЖИТЕЛНА. И ккаво zна4и по преценка на доктора?  Thinking

Проблемът е в това , 4е 4астните клиники в България гледат да вzемат пари4ките на хората и да ги иzпиШат колкото се може по_бърzо, а zа усложнения и компликации не искат и да 4уят. Да се оправят както могат, те ве4е са иzписани от тяхната болница. За съжаления всяка интервениция крие своите рискове, а 4астните болници  не искат да поемат таzи отговорност ( може ми от финансова гледна то4ка или zа хубав рейтинг  newsm78, zнам ли?? )
Нелина може да даде да даде подобен пример със самата себе си в друга такава 4астна болница, zа радост с хубав край.

Вината на Маzнекойкова  е , тя  самата като директор на самата болница и като мед лице, 4е не намери доблестта да zастане пред обЩността и пред блиzките и да принzаят немърливостта си и греШките си и да се иzвинят zа слу4илото се. Постъпили са немърливо. Трябвало е понавреме да реагират, да се напрвят пове4е консултации, компьтърна томорафия, Мрт и тем подобни иzследвания и тогава ако края е фатален с 4иста съвест да кажат _ ние наптавихме всико въzможно, но zа съжаление....
Но не това са скъпи иzследвания и по_лесно е да се прехвърли отговрността на тоzи или онzи или да се иzмисли някаква рядка тропи4еска терска ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт