Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 316
  • 998
  •   1
Отговори
# 630
Това е много грозно и много грубо...

# 631
Аз пък знам за поведението на екипът от Света София и мисля,че причината не е в тях.
Приемат я болна,започват изследвания....лоши кръвни показатели и висока температура.Взимат секрети от всякъде за микробиология-не се изолира нищо.Започват тройна антибиотична терапия ВСЕ пак...не се повлиява.Консултират я с интернисти-бъбреци,бял дроб и т.н. са ок.Тогава започват да мислят за заболяване на кръвта,пред вид лошите показатели.Консултират я с хематолог-изказва съмнение за левкоза,но в момента е невъзможно да се докаже или отхвърли,поради необходимостта от допълнителни изледвания,а имаме бременност.Състоянието на Запряна е все същото,въпреки терапията.Плодът страда в тези условия.Трябва да се родоразреши,правят секцио.Матката е интактна,здрава по време на секциото,няма кървене,вливат й необходимите биопродукти,взимат материал за микробиология директно от отворената матка,който е отрицателен,т.е. нищо не изолират.Следоперативно,матката се контрахира добре,няма кървене...раната зараства.Продължава поддържането на температурата,въпреки антибиотиците.Превеждат я в Хематологията,търсейки причина за болестта.
Виждам една единствена грешка-че не са повикали консултант АГ и сега всички обвинения остават затворени в рамките на болницата,а тя е частна...за съжаление...Убедена съм,че ако бяха го направили,той просто щеше да установи,че няма гинекологичен проблем,но щяха да го имат черно на бяло,а сега...не.
Мислейки по този начин аз също НЕ зная от какво умира Запряна.Незная болестта й.Знам директната причина,според моята логика и я споделих по-горе.Подлагам на съмнение необходимостта от хистеректомия и се чудя какво ли щеше да се случи,ако НЕ беше направена?

# 632
Щеше да умре с матка...

# 633
Аз пък знам за поведението на екипът от Света София и мисля,че причината не е в тях.
Приемат я болна,започват изследвания....лоши кръвни показатели и висока температура.Взимат секрети от всякъде за микробиология-не се изолира нищо.Започват тройна антибиотична терапия ВСЕ пак...не се повлиява.Консултират я с интернисти-бъбреци,бял дроб и т.н. са ок.Тогава започват да мислят за заболяване на кръвта,пред вид лошите показатели.Консултират я с хематолог-изказва съмнение за левкоза,но в момента е невъзможно да се докаже или отхвърли,поради необходимостта от допълнителни изледвания,а имаме бременност.Състоянието на Запряна е все същото,въпреки терапията.Плодът страда в тези условия.Трябва да се родоразреши,правят секцио.Матката е интактна,здрава по време на секциото,няма кървене,вливат й необходимите биопродукти,взимат материал за микробиология директно от отворената матка,който е отрицателен,т.е. нищо не изолират.Следоперативно,матката се контрахира добре,няма кървене...раната зараства.Продължава поддържането на температурата,въпреки антибиотиците.Превеждат я в Хематологията,търсейки причина за болестта.
Виждам една единствена грешка-че не са повикали консултант АГ и сега всички обвинения остават затворени в рамките на болницата,а тя е частна...за съжаление...Убедена съм,че ако бяха го направили,той просто щеше да установи,че няма гинекологичен проблем,но щяха да го имат черно на бяло,а сега...не.
Мислейки по този начин аз също НЕ зная от какво умира Запряна.Незная болестта й.Знам директната причина,според моята логика и я споделих по-горе.Подлагам на съмнение необходимостта от хистеректомия и се чудя какво ли щеше да се случи,ако НЕ беше направена?

съжалявам, но ми звучиш като медик, служител в тази болница.
Колкото до съжалението ти ,че болницата била частна - ами на мен ми е все едно. Ние искаме да живеем. Като правят грешки И НЕ СИ ГИ ПРИЗНАВАТ и не правят нищо, за да се промени нещо там, сори, но на мен такава болница лично не ми трябва.
като ходи човек в такава болница и плаща луди пари, очаква професионално отношение. Много е груба тази докторица, и други пациентки праща към къщи да си лекуват темпаратурата. http://dnes.dir.bg/2009/07/23/news4810606.html #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 634
„Липчева се опитваше да запази спокойствие, разказвайки за смъртта на дъщеря си по времето, когато Валентина Мазнейкова е все още лекар в "Майчин дом". Люба страда от бъбречно заболяване, което следи специалист от ИСУЛ. Цялата бременност протича леко до седмия месец, когато по думите на Виолета Липчева д-р Мазнейкова вижда на ехограф "дупка в очните кухини на детето", което означавало, че детето е сляпо.
Според почернената майка и до днес все още техниката не може да постави подобна категорична диагноза по време на бременността. В резултат от притесненията бременната жена повишава нивото на креатенин, заради което д-р Мазнейкова предприема незабавно секцио. След раждането на малката Марги лекарката завежда бабата в неонатологията, където друг лекар и съобщава, че бебето е сляпо и със затворен череп, което означавало, че ще е "ненормално". Жената забранява да се съобщава каквото и било за състоянието на новороденото на родилката. Междувременно Люба Липчева получава кървене и е вкарана за втора операция, която д-р Мазнейкова обявява за успешна.
Фатален се оказва обаче фактът, че лекар от болница все пак съобщава на майката, че детето е с малформации. От шока родилката прави еклампсия, оперирана е още 3 пъти, но не оцелява. Виолета Липчева показа снимки на внучката си, която няма проблем със зрението и е напълно нормално дете.“  newsm78 newsm78 newsm78 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 635
Ами нашата уважаема лекарка още от тогава е започнала да се изпича в лъжите.Тя използва стреса на хората,за да им вземе паричките и да ги накара да раждат при нея,защото клиниката и е най-елитната и има всякакви специалисти.Лъскавата сграда,някой удобства(които липсват в държавните болници)в комбинация с лицемерната и мазна усмивка подвежда горките изплашени жени...

# 636
Щеше да умре с матка...
Или ....щеше да има диагноза и ...вече да си гушка бебето.
Има много ИЛИ....

На тона на подобен род изказвания,като по-долните,не смятам въобще да отговарям.
Има хора, за които Мазнейкова е и ще бъде виновна,независимо колко експертизи излязат и докажат невинността й.
Гражданка,говоря като човек,запознат със случая.Дали ще се вслушаш в мен е твоя работа....Не искате ли да чуете и друго мнение?

# 637
Няма нищо лошо да чуем друго мнение....Но май от вашето като ,че ли лъха лично отношение към Др.Мазнейкова?Или може би се лъжа?Защо я защитавате толкова разпалено и какъв специалист сте вие за да твърдите толкова сигурно,че тя няма вина?Гинеколог ли сте?

# 638
А за тона си се извинявам,но не смятате ли че имам причина?И да няма да повярвам на никакви експертизи.Щом Др.Мазнейков може да подкупва вестници защо да не го направи отново(ако вече не е факт)

# 639
Щеше да умре с матка...
Или ....щеше да има диагноза и ...вече да си гушка бебето.
Има много ИЛИ....

На тона на подобен род изказвания,като по-долните,не смятам въобще да отговарям.
Има хора, за които Мазнейкова е и ще бъде виновна,независимо колко експертизи излязат и докажат невинността й.
Гражданка,говоря като човек,запознат със случая.Дали ще се вслушаш в мен е твоя работа....Не искате ли да чуете и друго мнение?

Йоана, по медицинските термини и по прекалената „запознатост със случея„ мога да предположа, че става дума за медик, вътрешен човек в болницата. С удоволствие бихме чули мнението на Ваши пациенти, не на служители на М.
Имам вече от Васил Василев много добро мнение във фейсбук, но се отнася за работата на доктор Мазнейков. Той е доволен лично, но също не смята като юрист заплахите срещу хора, упражняващи правото си на глас за нетърпими.
Подкрепете и неговата инициатива на гражданин тук http://ecopravo.blogspot.com/.
Юристите ни подкрепят в свободното изразяване на мнението ни и мислят, че така се изгражда гражданско общество срещу мафията в бели престилки и в черни костюми  Money Money Money Money Money Money Money Money Money Money

# 640
Щеше да умре с матка...

нелина това го казва иронично, не го изкарвайте от конткста на предходното си дълго пистание ала мазнейкова.

# 641
А за тона си се извинявам,но не смятате ли че имам причина?И да няма да повярвам на никакви експертизи.Щом Др.Мазнейков може да подкупва вестници защо да не го направи отново(ако вече не е факт)

йоана, е твърде скромно момиче, но нека да оточня, че именно тя  сега е сирак благодарение на „грижите„ на въпросната докторка (не лекарка, защото това е признание и изисква човечност и морал), а доктор се става в чрез писането на 20 сраници докторска работа.
Случея нека тя пак да си го разкаже, защото е доста подобен на съдбата на Запряна.

# 642
".......Бременността подлага организма на огромни рискове. Плодът е поставен в ужасна среда......"

Ситуацията е много зле с милото момиче........Тогава защо, освен с хематолог не е предприета и съответната консултация и със специалисти гинеколози извън частната клиника ?

# 643
Нали запазването на човешкия живот е най - важното нещо в работата на медиците......

# 644
Щом сте толкова добра специалистка( незная каква) и вярвате на познанията си можете ли да ми отговорите на някой въпроси?Защо майка ми е изписана след секцио здрава,5 дни по късно получава болки и оток.При прегледа Др.Павлова и казва ,че това е ефект от упойката.Възможно ли е това и не би ли трябвало да се направят изследвания.След секцио не трябва ли да се включи Хепарин?И има ли начин този тромб да е от нещо друго освен от оперативната намеса.Говорила съм наистина с много лекари....

Общи условия

Активация на акаунт