Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 404
  • 998
  •   1
Отговори
# 750
ами една жена писа горе, че са го били питали дали най-после ще има закон за правата на пациента, той го е приел за шега и е казал, че първо ще направи закон за техтните задължения!
Голяма надежда ни е, няма що!  smile3501
 hahaha

[/quote]

Ще го видиме тепърва и той какви ще ги сътвори...........

# 751
той ни е надеждата де. Б.Б. поне се интересува от мнението на хората и видя какво прави народът с изедниците. Ако не се справи, яак ще стане бодигард на царя hahaha

# 752
kameloth не се сърдете на жените, които са изпатили, не ги и корете. Щом сте толкова компетентен или компетентна, би трябвало да знаете, че не бива човек да критикува, ако не може да помогне. А тук в този сайт, момичетата са си помагала много, дори и представа нямате колко много. Споделяли са, радвали са се, плакали са, давали са си съвети, опит са разменяли. Това местенце е повече от някой скъпо платен психиатър понякога или пък гинеколог, повярвайте ми. Прочетете и някой други форуми в този сайт, като например "родители преживели загуба" и тогава елате отново тук. Едно ви казвам и пожелавам - дано никога не ви се налага да пишете във форума на изгубилите родители децата си! Убедена съм, че дори не сте прочел/а цялата тема, нито предишните дискусии по тази тема. Извинявам се много, но и на мен ми звучите сухо и безчувствено като "адвокат" в отделение по патологична бременност. Някак си не пасвате с интелигентното си /не отричам/ мнение с тази новорегистрация в тази тема. Не можете да броите ли?! Та почти 4000 мнения, нищо ли са за вас?! Много съжалявам, но и аз съм убедена, че сте или платен/а  писач/ка или просто и вие припечелвате в тази клиника. След вчерашното гостуване на доктор Мазнейкова при Гала, просто съм убедена, че този случай и тази "лекарка" не са нищо друго , освен още един мазол в законовата ни система. Фактите говорят сами! Много приказки от устата на Мазнейкова, а нито един показан документ. Доктори , които се отричат от думите си...на всички ни беше ясно, че така ще стане отново. Времето ще узакони беззаконието за пореден път. Това обаче са човешки животи и би следвало както вече писах веднъж, да наведете глава. Никой не е по-голям или по-платен от болката, повярвайте ми kameloth!
Няма нито един осъден лекар или дори уволнен заради смъртта на някой пациент! А има толкова "изпратени" в отвъдното дечица и майки ...хора, човешки животи. Аз искам ИСТИНАТА, а не смъртта на някой лекар! Аз искам ЗАКОН, а не линчуване! А ВИЕ?

Към вси4ки защитни4ки ма В.М.,

ЗАЩО при Гала великата ви В.М. постоянно цитираше няколко истини по слу4ая, #Crazy
ИСТИНАТА Е САМО 1 И дано най-после  С ПРИСЪДА ДА СИ плати лекаря за "КА4ЕСТВЕНАТА" МУ РАБОТА,  Naughty,
не 4е има равна присъда за отнет живот, но по-добре ПОмалко отколкото нищо: ПАРЕН КАША ДУХА Naughty

НО И да незабравяме ЗА ЖАЛОСТ 4е СМЕ В РБ, НА 1 място в ЕС и по корупция на вси4ки нива : ooooh!
/ЦИТИРАНОТО ОТ В.М.ВЕЛИКО РЗЦ-СОФИЯ-единствено в нейна полза, ПО моят слу4ай мн.удобно бе взело подправеното ми мед.досие.доказано с експертиза и анулирано от НЗОК, НО РЦЗ-СОФИЯ ГИ ОНЕВИНИ ПО НЕГО:  #Crazy и така им остава неясна при4ината за загубата на бебето ми от "ка4ественато"  8 мес.проследяване в ЖК- АГ-МЦ СВ.ДИМИТЪР ОТ КОЛЕГАТА НА МАЗНЕЙКОВА /РАБОТИ И НА ДВЕТЕ МЕСТА....Thinking Crossing Arms #Cussing out #2gunfire
А МЕ ИЗПУСНА В ПОСЛ.МОМЕНТ(оставиме да пренося/плацентата спира да работи и то умря в мен от глад и липса на кислород ЗАЩОТО РАЗБРА 4Е НЕИСКАМ ДА РАЖДАМ В КЛИНИКАТА ИМ !!! Още отри4а но е факт 4е е умряло от това преносване, предоставям док.доказателства, но контролните органи -РЦЗ УДОБНО ГИ ЗАБРАВЯТ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИ ЦИТИРАТ ПОДПРАВЕНОТО МИ ДОСИЕ... ooooh! Crossing Arms Sick

GIULIA много, много съжалявам за това, което си преживяла...относно подправените досиета, съм напълно същия случай като теб! Родих в болница дъщеря си, но върху подлога. Докторката си пиеше кафето в отсрещната на стаята ми манипулационна и ми викаше от време на време от там, че помятам. Според нея детето ми беше мъртво. Три дни преди това ме приеха с разкритие, в 8 месец бременна. Натъпкаха ме с антибиотици на втория ден заради мъртъв плод, а аз усещах че мърда и че е живо детето...Нямам думи, нито пък времето заличи и грам от спомените ми за онова мое първо раждане. Съвсем сама!!!!!!! Само Господ знае какво съм изпитала и какво ми беше в душата. Роди се и изплака. Тогава хукнаха докторката и някаква сестра. Обаче това се случи в патологична бременност, а не в новородени. Завиха момиченцето ми в един зелен найлон...не мога да пиша повече...толкова години са минали и не мога...
Упоиха ме след това, уж че съм направила психична криза. Ходех като замаяна няколко дни. Исках да видя детенцето си, което живя 24 часа, но не ми дадоха. Когато ме изписваха, имах един познат доктор там, който се беше интересувал от случая ми и ми каза - мила, гарга на гарка око не вади. Никога няма да забравя това ми прохождане в докторския свят...в този точно докторски свят, зная, че има и добри и сърцати доктори. Дано се множат и дано им се дава поле за изява! Но и моето досие беше абсолютно различно от истината!!!! При това толкова много жени тогава чуха и видяха какво наистина се случи с мен и детето ми. Не зная, но не само срам, но и грам човечност нямат някой лекари. И всичко защото законовата система сама по себе си е убийца! Като гледам че и сега след години, нещата са същите...само клиниките вече са по-луксозни....много тъжно и гадно....защото разликата е в това, че просто сме по-скъпо лъгани. Съвсем не казвам, че това се отнася за всички клиники и доктори, не! Но когато има смъртен случай, според мен всеки уважаващ себе си лекар, ще си признае вината. Тя може да не е пълна, може дори да е едва забележима, изобщо да не е причина за смъртта, но я има! Когато един лекар твърди, че е направил всичко възможно, че е безгрешен, а налице е смъртта, за мен това е просто безочие поникнало в торта на беззаконието.

Искрено съжалявам, за това което сте преживяли момичета. Благодаря, че намерихте сили да говорите за вашата болка, както направи съпругът на Запряна,  моето семейство и всички загубили близък и обичан човек. И вие сте от силните хора.

# 753
той ни е надеждата де. Б.Б. поне се интересува от мнението на хората и видя какво прави народът с изедниците. Ако не се справи, яак ще стане бодигард на царя hahaha

Мммдаааа, хайде г-н Б.Б. извадете моля  #2gunfire срешу лошите хора, както ги вадиме ние!!!!!!!!!!!!!

# 754
момичета, забележете как в неделя, по обяд и вечер изчезват много „приятелки„ на госпожа В.М.. те са малко на смяни, има една и за нощна смяна, но я изкарват само ако има предавания. Особено личи във фейса, защото там има повече групи и честотата на постингите е по-голяма. Там една води 3 акаунта едновременно. Но се забелязва. Преди предаването тази кисне до 2 часа бг. време, после от 7! Браво, ако така работихте и в болницата.  smile3501

такива хора заслужават само едно ignore2 и безработни  newsm49

# 755
То в България не пистолет, а автомат на човек му трябва да извади!!!!!!!!!

# 756
Ще видим какво ще стане по въпроса с Б.Б ,той ни е голямата надежда!Малко съм позакъсняла с това свое мнение,но искам да искажа огромната си погнуса от предаването на Гала с Г-жа Мазнайкова...  Sick  Според мен  Гала не си свърши работата,остави я госпожата да си властва и в нейното предаване,не чух нито един нейн въпрос на място(да ме бяха сложили мен там).Освен това признак на отвратително невъзпитание е да прекъсваш някого,да не го изслушваш,да не говорим пък да го надговаряш(тук трябва да се сетим,че нашата "любима" докторка се мисли за всевишна")Как ще слуша тя нечии "банални случаи" и измислени ИСТИНИ.Горкият Христо какво да каже като той самият не си чуваше думите от зловещите крясъци прекъсващи го...."Коя истина искате да чуете Г-н Коледаров?"Колко истини може да има госпожо ЛЪЖКИНЯ?!Истината е една и хората .който са на едно добро ниво на интелигентност вече са я проникнали дълбоко под вашата змииска кожа(а тя е дебела).Ами да тези от нас,които не са глупаци вече са разбрали колко изплашена и жалка сте вие).

# 757
Ще видим какво ще стане по въпроса с Б.Б ,той ни е голямата надежда!Малко съм позакъсняла с това свое мнение,но искам да искажа огромната си погнуса от предаването на Гала с Г-жа Мазнайкова...  Sick  Според мен  Гала не си свърши работата,остави я госпожата да си властва и в нейното предаване,не чух нито един нейн въпрос на място(да ме бяха сложили мен там).Освен това признак на отвратително невъзпитание е да прекъсваш някого,да не го изслушваш,да не говорим пък да го надговаряш(тук трябва да се сетим,че нашата "любима" докторка се мисли за всевишна")Как ще слуша тя нечии "банални случаи" и измислени ИСТИНИ.Горкият Христо какво да каже като той самият не си чуваше думите от зловещите крясъци прекъсващи го...."Коя истина искате да чуете Г-н Коледаров?"Колко истини може да има госпожо ЛЪЖКИНЯ?!Истината е една и хората .който са на едно добро ниво на интелигентност вече са я проникнали дълбоко под вашата змииска кожа(а тя е дебела).Ами да тези от нас,които не са глупаци вече са разбрали колко изплашена и жалка сте вие).

newsm26  202uu

# 758

newsm74
Много добре казано !!!!!!!!!!!

# 759
Не мога да разбера как има още жени, които се оставят в ръцете на "професионалните екипи" в тази болница  ooooh! Имам предвид обикновените жени, не чалгаджииките...аз за една проста ФМ след първите 20 коментара които прочетох се отказах и се насочих към Фемина /при Марков нямаше свободни часове за седмици напред/ и сега съм много благодарна за избора си.Момичета, едва ли ще излезе истината наяве и ще има осъдени, дайте поне ние сами да се пазим доколкото можем и да слушаме опита на препатилите майчета преди нас   Praynig

# 760
  • Sofia
И аз това се чудя, тази жена не само, че не е лекар, тя не е човек, тя е ЧУДОВИЩЕ!!! Откакто се случи това нещастие със Запряна съм абсолютно убедана в това. И преди мислех така, но на база мой личен опит, а сега вече няма достатъчно силни думи, които да изразят възмущението ми от нея. Разбира се, че е виновна, разбира се, че има вина щом умира младо момиче, на което малко преди това всички изследвания са добри, и изведнъж никой не може да разбера какво и има и тя умира в лутане от болница на болница, защото великите доктори се суетят и имат по-важни неща от това да я лекуват, като например да печелят пари от безпроблемни случаи #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Преди около 2 години за малко да направя аборт и да загубя детето си заради нейното изказване, че плацентата ми е остаряла и, че детето не се развива добре и няма да оцелее до 30 с. И всичко това казано с най-наглия и безчовечен тон, който съм чувала, без естествено да предложи каквото и да е решение на проблема. Благодарение на д-р Марков сега имам едно прекрасно малко момиченце и никога , ама никога няма да забравя думите на тази "жена" и никога ама никога не бих стъпила и на километри в близост до тази болница

# 761

само така, момичета  newsm65

# 762

ВНИМАНИЕ: Да не забравяме 4е Изплашеното животно хапе най-лошо и злобно, ОСОБЕНО КОГАТО нещо застраши  ПОРТФЕЙЛА МУ ... Money Money!!!  Thinking

Само вметвам: ЗАЩО ЛИ В.М. НИ ПРЕДЛАГА ТАКА ПРОФЕСИОНАЛНО АМНИОЦЕНТЕЗАТА И СЕКЦИОТО СИ, И НА НЕЙНАТА ЛИ ДЪЩЕРЯ ГИ Е СТОРИЛА ТЕЗИ ДОБРИНИ... Sick #Crazy newsm78

НАДАЛИ, НО АКО Е РОДИЛА СЪС СЕКЦИО Е ИМАЛА МЕД.ПРОБЛЕМ Thinking

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 09:41 от GIULIA

# 763
На дъщеря си според мен е препоръчала доцент Доганов,защото ако е ражда при нея така или иначе ще стигне до него пак.Нищо,че е "лоша" държавна болница ама сега Мазнейкова има дъщеря и внучка.

# 764

Всъщност по закона за медиите всеки има право на отговор. Освен това г-н Коледаров имаше възможност да отправи обвиненията ви в пряк разговор с докторката, но не го направи. Вероятно, защото лицето, което му суфлираше (неприкрито) го посъветва да си мери приказките. Очевидно прикирива и преиначава нещо.

А истината се подкрепя с доказателства, с които за съжаление все още никой не разполага. А за всички е ясно, че г-н Коледаров няма да бъде удовлетворен докато накой не каже, че тя е виновна, независимо дали това е ИСТИНА!

Оносно поведението на Гала - ами жената има достатъчно опит и професионализъм, за да знае, че добрите журналисти и водещи нямат морално и етично право да вземат отношение - те трябва да представят и двете гледни точки и да оставят зрителя сам да си вади изводите.

Според вас как би реагирал човек, който е подложен на непрестанни злобни атаки на всички фронтове, същевременно работи и прави постъпки, за да излязат безспорни доказатлства за причините за тази нелепа смърт. Ами не, тя ще е доволна, спокойна, балансирана, любезна и вероятно трябва да благодари на г-на???

Общи условия

Активация на акаунт