Абе, вие сърце имате ли?!?!!?!?!?! Който и да се крие зад тоя ник - troyansk ... само това искам да знам ... Има ли поне малко човещина, останала у вас? Не мога да си обясня поведението ви, честно! Пиша "ви" с малка буква, защото за мен, зад този ник стои цялата онази бездушна паплач, която си позволява да защитава безобразното поведение и отношение на Мазнейкова и Сие. Как може да има такива хора?! Това не е свобода на словото и изявата, това е слободия! Пълна анархия! Тук не говорим за крадене на пари от държавата, та да кажеш "Заеби, тая работа е ясна!" Говорим за човешки животи!!!!!! И то не е един и два ... Кое и е специалното на тая смотана болница, щом гони (буквално се отървава) всеки тежък случай? Защо сте там? По каква причина? За да взимате баснословни суми, без да се ангажирате с човека след това ли? Не разбирам, честно! Логиката на съществуване на това лечебно заведение откровено ми убягва! Извън чисто финансовата изгода ...
Аз самата съм взела решение за себе си, че няма да отида никога там, по никакъв начин и, повярвайте ми, ще убедя и всяка своя приятелка, близка, роднина, позната да НЕ го прави!!!
Каквото и да си пишем по форумите, важното е какво правим навън! Да, няма да върнем нито един човек, който не е получил адекватно лечение от вас, вследствие на което се е стигнало до летален край, НО поне можем да предотвратим бъдещи такива случаи! НЕЗАВИСИМО от решението на МЗ или която там институция си пожелаете ...

Толкоз от мен, надявам се най-искрено г-жа Мазнейкова поне веднъж да изкаже съболезнованията си към роднините на починалите по лекарска грешка чисто човешки! Поне да покаже, че има и някакво съчувствие в нея (макар дълбоко да се съмнявам)!