Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 408
  • 998
  •   1
Отговори
# 765
Дрънци на таралянки!

Абе, вие сърце имате ли?!?!!?!?!?! Който и да се крие зад тоя ник - troyansk ... само това искам да знам ... Има ли поне малко човещина, останала у вас? Не мога да си обясня поведението ви, честно! Пиша "ви" с малка буква, защото за мен, зад  този ник стои цялата онази бездушна паплач, която си позволява да защитава безобразното поведение и отношение на Мазнейкова и Сие. Как може да има такива хора?! Това не е свобода на словото и изявата, това е слободия! Пълна анархия! Тук не говорим за крадене на пари от държавата, та да кажеш "Заеби, тая работа е ясна!" Говорим за човешки животи!!!!!! И то не е един и два ... Кое и е специалното на тая смотана болница, щом гони (буквално се отървава) всеки тежък случай? Защо сте там? По каква причина? За да взимате баснословни суми, без да се ангажирате с човека след това ли? Не разбирам, честно! Логиката на  съществуване на това лечебно заведение откровено ми убягва! Извън чисто финансовата изгода ...

Аз самата съм взела решение за себе си, че няма да отида никога там, по никакъв начин и, повярвайте ми, ще убедя и всяка своя приятелка, близка, роднина, позната да НЕ го прави!!!

Каквото и да си пишем по форумите, важното е какво правим навън! Да, няма да върнем нито един човек, който  не е получил адекватно лечение от вас, вследствие на което се е стигнало до летален край, НО поне можем да предотвратим бъдещи такива случаи! НЕЗАВИСИМО от решението на МЗ или която там институция си пожелаете ... Simple Smile

Толкоз от мен, надявам се най-искрено г-жа Мазнейкова поне веднъж да изкаже съболезнованията си към роднините на починалите по лекарска грешка чисто човешки! Поне да покаже, че има и някакво съчувствие в нея (макар дълбоко да се съмнявам)!

# 766
  • София
Оносно поведението на Гала - ами жената има достатъчно опит и професионализъм, за да знае, че добрите журналисти и водещи нямат морално и етично право да вземат отношение - те трябва да представят и двете гледни точки и да оставят зрителя сам да си вади изводите.

Гала е всичко друго, ама не и добър журналист  Mr. Green Що не отиде г-жата при Васко Иванов, а?

# 767

Всъщност по закона за медиите всеки има право на отговор. Освен това г-н Коледаров имаше възможност да отправи обвиненията ви в пряк разговор с докторката, но не го направи. Вероятно, защото лицето, което му суфлираше (неприкрито) го посъветва да си мери приказките. Очевидно прикирива и преиначава нещо.

А истината се подкрепя с доказателства, с които за съжаление все още никой не разполага. А за всички е ясно, че г-н Коледаров няма да бъде удовлетворен докато накой не каже, че тя е виновна, независимо дали това е ИСТИНА!

Оносно поведението на Гала - ами жената има достатъчно опит и професионализъм, за да знае, че добрите журналисти и водещи нямат морално и етично право да вземат отношение - те трябва да представят и двете гледни точки и да оставят зрителя сам да си вади изводите.

Според вас как би реагирал човек, който е подложен на непрестанни злобни атаки на всички фронтове, същевременно работи и прави постъпки, за да излязат безспорни доказатлства за причините за тази нелепа смърт. Ами не, тя ще е доволна, спокойна, балансирана, любезна и вероятно трябва да благодари на г-на???

Това със "суфлиращото лице" на г-н Коледаров, звучи доста несериозно и почти усмихнато, ако всъщност не става дума за огромна трагедия, на фона, на иначе "опитния" ви постинг. Истината и Доказателствата са точно онези елементи, които от десетки години се прикриват, потулват, изопачават, изчезват, защото липсва ЗАКОННОСТ господин или госпожа Troyansk.
Вие го знаете прекрасно, особено ако работите в сферата на правото или отчасти имате опит там. Доста често закони има, но всъщност не се спазват, няма респект към тях, понеже всичко в България може да се купи или продаде. Убедена съм, че последното изречение, вие самият сте го казвал много пъти. Защо изпускате някъде по пътя към това да ни разясните колко сме невежи, фактът, че за толкова години в България няма нито един осъден лекар, дори смъмрен няма. Далече съм от мисълта за линч на когото и да било!
Масата, народът, пострадалите...както искате ги наречете, не са толкова "търпеливи" явно. Всичко онова, което чувате и четете тук е натрупано с годините. Хората искат да бъдат зачитани и уважавани, да бъдат защитени  от законите, от собствената си държава. Толкова ли много искат?!
 Погледнете другите държави, онези  към които сме тръгнали. Или и вие сте от хората, които смятат ЕС за черна дупка, защото ще ви попречи на хаоса с който сте свикнал/а?!
Обществото просто вече е на ръба и няма да търпи определени индивиди да правят бизнес със собственото му здраве.
Защото точно тези думи на госпожа Мазнейкова ми дойдоха като препъни камъче в съзнанието и отношението за нея самата...когато в интервюто си за Нейнски тя каза, че бизнесът и в никакъв случай нямало да пострада, да не беряла грижа Весела. Иначе принципно сте прав/а за нападенията , но в никакъв случай не смятам "докторката" за жертва, напротив!!! Тя показва обратното с поведението си.
А като толкова много държите на ДОКАЗАТЕЛСТВАТА и ИСТИНАТА, защо никъде не пишете за експертизата и нейното ОГРОМНО забавяне. За стотиците други потулени по подобен начин. За докладите на ЕС че сме на първо място по корупция в съдебното дело. Моля ви, на всеки му е ясно!
До тук е налице само едно -  опит да бъде потулена истината за госпожа Мазнейкова! Липсва тази експертиза , толкова месеци няма нищо, налице са доктори които вече се отказват от мненията си. Всичко се размива във времето, нищо ново! Това сме го гледали много пъти. Ако всичко беше така, както вие го описвате, до сега щеше самата Мазнейкова да покаже документи чрез които тя се оневинява.
Дай Боже обаче този път да има съвестни управници, следователи и властимащи, които да успеят да преборят машината на хаоса и манипулациите в родината!

# 768
Напълно се съгласявам с мнението Ви за българските институции.
Но не знам защо си мислите, че Мазнейкова забавя излизането на експертизата.
Напротив! Тя е може би най - заинтересована експертизата да излезе вече на бял свят.
Защото вероятно забравяте, че експертизата ще касае действията на ВСИЧКИ лекари, които са се занимавали със случая, а те изобщо не са малко като брой, и май не са били на високо професионално ниво. И е много вероятно именно експертизата да я оневини. Защото, ако е изготвена професионално и безпристрастно, в нея ще бъдат включени резултати от изследвания на състоянието на пациентката през целия процес на влачене по болници !!!, от аутопсията също.

# 769
Напротив! Тя е може би най - заинтересована експертизата да излезе вече на бял свят.
Защото вероятно забравяте, че експертизата ще касае действията на ВСИЧКИ лекари, които са се занимавали със случая, а те изобщо не са малко като брой, и май не са били на високо професионално ниво. И е много вероятно именно експертизата да я оневини. Защото, ако е изготвена професионално и безпристрастно, в нея ще бъдат включени резултати от изследвания на състоянието на пациентката през целия процес на влачене по болници !!!, от аутопсията също.

Бавят се защото се пише от и засяга вси4ки от БЛС....  Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 770

Съжалявам, но едва ли можете да убедите някого в заинтересоваността на доктор Мазнейкова в този конкретен случай. Казвате вие, че е заинтересована. И това трябва да е истината ли?! Нито моята, нито вашата имат тази сила, да убедят някого. Опитът, времето, натрупаната болка на хората...те са истинското доказателство! Запряна за съжаление е един от многото случаи...Поклон пред мъката и...забравяме да го изпишем често....но зная, че повечето от нас тук го чувстват и съпреживяват.
Ами да, както казва GIULIA много са заинтересованите. И вие троянск или там каквото и да сте, го знаете прекрасно!!!
1. Колеги са, знаят си и белите и мръсните ризи. "Гарга на гарга око не вади", аз лично съм чувала тази поговорка от устата на акушер гинеколог, когато убиха детенцето ми, като отговор на въпроса да ги съдя ли.
2. Пари и зависимост. Някой от следващите лекари по веригата на "лекуващите" Запряна, припечелват в клиниката на Мазнейкова.
3. Защо пък и самата доктор Мазнейкова да няма изгода от забавянето на експертизата?! Ами ако е виновна разбира се, че ще прави всичко възможно за да я забави и да изчезне истината. Както казах вече много пъти, това сме го гледали и чували, та нали затова сега крещим. Защото не искаме да бъдем убивани.
4. Подозирам и известно "наддаване" на суми дори. Кой кого да натопи. Игра на нерви и пари. "Бизнес" както самата госпожа Мазнейкова потвърди в едно от интервютата си.
Със сигурност звучи почти параноично, но за хора които живеят в защитени и сигурни държави, за нас българите тук параноя няма!!! Това е действителността ни! И тя не е от вчера! Нека я спрем! Нека детенцето на Запряна не задава същите въпроси като нас някой ден!

# 771
В моят слу4ай вината е в "жк" НА "АГ-МЦ св.димитър", ОПИТИТЕ ИМ на "Д-РА" МИ РАБОТИ И С В.М. В КЛИНИКАТА Й/НА 3 МЕСТА!!!  Money MoneyДА МЕ НАКАРА/Т ДА РОДЯ ПРИ НЕЯ НЕ ГИ ОГРЯ Money Money,
ИЗБРАХ ШЕЙНОВО И ЗАТОВА ОЖИВЯХ и пЪрвородното ми дете СИ ИМА МАМА/НЕ Е СИРА4Е,НО БЕБЕТО МИ УВИ Tired
НО МН.УДОБНО  1 Г.СЕ ОПИТВАХА ДА НАТОПЯТ ШЕЙНОВО 4Е НИ БИЛИ ИЗПУСНАЛИ, протакваха наро4но като се надяваха да рухна психи4ески и да се откажа, но не са познали,защото ме запознаха с  Twisted Evil Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 13:54 от GIULIA

# 772
Ще видим какво ще стане по въпроса с Б.Б ,той ни е голямата надежда!Малко съм позакъсняла с това свое мнение,но искам да искажа огромната си погнуса от предаването на Гала с Г-жа Мазнайкова...  Sick  Според мен  Гала не си свърши работата,остави я госпожата да си властва и в нейното предаване,не чух нито един нейн въпрос на място(да ме бяха сложили мен там).Освен това признак на отвратително невъзпитание е да прекъсваш някого,да не го изслушваш,да не говорим пък да го надговаряш(тук трябва да се сетим,че нашата "любима" докторка се мисли за всевишна")Как ще слуша тя нечии "банални случаи" и измислени ИСТИНИ.Горкият Христо какво да каже като той самият не си чуваше думите от зловещите крясъци прекъсващи го...."Коя истина искате да чуете Г-н Коледаров?"Колко истини може да има госпожо ЛЪЖКИНЯ?!Истината е една и хората .който са на едно добро ниво на интелигентност вече са я проникнали дълбоко под вашата змииска кожа(а тя е дебела).Ами да тези от нас,които не са глупаци вече са разбрали колко изплашена и жалка сте вие).

Всъщност по закона за медиите всеки има право на отговор. Освен това г-н Коледаров имаше възможност да отправи обвиненията ви в пряк разговор с докторката, но не го направи. Вероятно, защото лицето, което му суфлираше (неприкрито) го посъветва да си мери приказките. Очевидно прикирива и преиначава нещо.

А истината се подкрепя с доказателства, с които за съжаление все още никой не разполага. А за всички е ясно, че г-н Коледаров няма да бъде удовлетворен докато накой не каже, че тя е виновна, независимо дали това е ИСТИНА!

Според вас как би реагирал човек, който е подложен на непрестанни злобни атаки на всички фронтове, същевременно работи и прави постъпки, за да излязат безспорни доказатлства за причините за тази нелепа смърт. Ами не, тя ще е доволна, спокойна, балансирана, любезна и вероятно трябва да благодари на г-на???

господин Мазнейков, чувстваме се поласкани от присъствието Ви тук, но не забравяйте да минете и през централата на Труд (вие знаете защо)

Христо е бил в колата си по време на телефонното обаждане на път за София. Ето ти и шумовете. Може и да не е бил сам, не знам. Казали са му, че той само ще зададе въпроси, не е гледал предаването и не е знаел как да реагира. Той не е професионална медийна звезда, няма докторска титла по медицина и се е поддал на емоциите си.
Аз на негово място нямаше нямаше да постъпя така, а щях да съм в бюрото на адвоката си, който наистина да ми казва какво да кажа. Ние сме обикновени хора. Христо също, той си е позволил да говори спонтанно, за разлика от г-жа М. Това си е негова голяма грешка.

Приятен ден на всички мами!

не бъдете тук заради Христо, а заради трагедията на Запряна и на други жени Нека в дискусията се роди истината, отговори на Мазенйкови трябва да са добре дошли, защото имат право на това. Тук не се търка нищо!!!

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 14:46 от гражданка!!!

# 773

Гала е всичко друго, ама не и добър журналист  Mr. Green Що не отиде г-жата при Васко Иванов, а?
newsm74

# 774
Ще видим какво ще стане по въпроса с Б.Б ,той ни е голямата надежда!Малко съм позакъсняла с това свое мнение,но искам да искажа огромната си погнуса от предаването на Гала с Г-жа Мазнайкова...  Sick  Според мен  Гала не си свърши работата,остави я госпожата да си властва и в нейното предаване,не чух нито един нейн въпрос на място(да ме бяха сложили мен там).Освен това признак на отвратително невъзпитание е да прекъсваш някого,да не го изслушваш,да не говорим пък да го надговаряш(тук трябва да се сетим,че нашата "любима" докторка се мисли за всевишна")Как ще слуша тя нечии "банални случаи" и измислени ИСТИНИ.Горкият Христо какво да каже като той самият не си чуваше думите от зловещите крясъци прекъсващи го...."Коя истина искате да чуете Г-н Коледаров?"Колко истини може да има госпожо ЛЪЖКИНЯ?!Истината е една и хората .който са на едно добро ниво на интелигентност вече са я проникнали дълбоко под вашата змииска кожа(а тя е дебела).Ами да тези от нас,които не са глупаци вече са разбрали колко изплашена и жалка сте вие).

господин Мазнейков, чувстваме се поласкани от присъствието Ви тук, но не забравяйте да минете и през централата на Труд (вие знаете защо)

Христо е бил в колата си по време на телефонното обаждане на път за София. Ето ти и шумовете. Може и да не е бил сам, не знам. Казали са му, че той само ще зададе въпроси, не е гледал предаването и не е знаел как да реагира. Той не е професионална медийна звезда, няма докторска титла по медицина и се е поддал на емоциите си.
Аз на негово място нямаше нямаше да постъпя така, а щях да съм в бюрото на адвоката си, който наистина да ми казва какво да кажа. Ние сме обикновени хора. Христо също, той си е позволил да говори спонтанно, за разлика от г-жа М. Това си е негова голяма грешка.

Приятен ден на всички мами!

не бъдете тук заради Христо, а заради трагедията на Запряна и на други жени Нека в дискусията се роди истината, отговори на Мазенйкови трябва да са добре дошли, защото имат право на това. Тук не се търка нищо!!!

,

Само да под4ертая 4е на сем.Мазнейкови не им е за първи път да се забъркват в подобни кал4ища от "компетентност"и са наясно 4е 4овек като му се 4овърка в раната онемява от безо4ието им и губи ума и дума в този момент,камоли в ефир ... Crossing Arms Sick #Cussing out

# 775
Че тя госпожата не искаше да отговаря на каквито и да е въпроси. Като я попитаха за епикризата от МД каза "ама, моля ви се, това е медицинска терминология". Жалко, че беше при Гала, а не при мацките от "Челюсти" например. Само дето едва ли ще отиде там.
Само че заедно с нея трябва да са Христо, дянкова от Онкологията и лекарите от МД. Да вземат да ни разяснят на нас тези епикризи, дто били сгрешени всъщност. Как така лекари в две държавни болници виждат неизчистена матка, пък после изведнъж вече няма такова нещо, има екзотична треска.

НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ ПОЯВИ ПОНЕ ЕДИН ДОБЛЕСТЕН, ИСТИНСКИ ЛЕКАР, КОЙТО ДА ЗАЩИТИ ЧЕСТА НА СЪСЛОВИЕТО И ДА КАЖЕ ИСТИНАТА!

ОТ КАКВО ТОЛКОЗ ВИ Е СТРАХ. КОЙ ЩЕ ВИ СЕ ДОВЕРИ СЕГА, КОГАТО СЕ КРИЕТЕ КАТО МИШОЦИ!!!

Дали пък да не си направим и една тема за Доганов, Дянкова и Сие

# 776
Че тя госпожата не искаше да отговаря на каквито и да е въпроси. Като я попитаха за епикризата от МД каза "ама, моля ви се, това е медицинска терминология". Жалко, че беше при Гала, а не при мацките от "Челюсти" например. Само дето едва ли ще отиде там.
Само че заедно с нея трябва да са Христо, дянкова от Онкологията и лекарите от МД. Да вземат да ни разяснят на нас тези епикризи, дто били сгрешени всъщност. Как така лекари в две държавни болници виждат неизчистена матка, пък после изведнъж вече няма такова нещо, има екзотична треска.

НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ ПОЯВИ ПОНЕ ЕДИН ДОБЛЕСТЕН, ИСТИНСКИ ЛЕКАР, КОЙТО ДА ЗАЩИТИ ЧЕСТА НА СЪСЛОВИЕТО И ДА КАЖЕ ИСТИНАТА!

ОТ КАКВО ТОЛКОЗ ВИ Е СТРАХ. КОЙ ЩЕ ВИ СЕ ДОВЕРИ СЕГА, КОГАТО СЕ КРИЕТЕ КАТО МИШОЦИ!!!

Дали пък да не си направим и една тема за Доганов, Дянкова и Сие

HugАЗ СЪМ ЗА, ХАЙДЕ ДА ИМ СЪДЕЙСТВАМЕ ЗА В 4ЕЛЮСТИ Peace  bouquet

А като показаха сварената матка още малко В.М. ще го обвини Христо 4е не е сложил 4ервета то4ка на екрана като показва НЕУДОБНАТА ИМ ИСТИНА..., ТЕ МАЗНЕЙКОВИ НАЛИ СИ ИМАТ В ЗАПАС МН.ВАРИАНТИ В ЗАВИСИМОСТ НАКЪДЕ ЗАДУХА ВЯТЪРА НА ПРОМЯНАТА Peace

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 14:52 от GIULIA

# 777
# 778
Бррррррр

Трябва да се търсят хора, които вече не работят за тези двамата.  Май има какво да разкажат

# 779
РЕАЛНА ПОМОЩ

ХОРА ПОМОГНЕТЕ НИ, имаме идеята да направим една неправителствена организация ЗА ЗАЩИТА МЕДИЦИНСКИТЕ ПРАВА НА БРЕМЕННИ, РОДИЛКИ, МАЙКИ,ЖЕНИ!!! Искаме да се регистрираме, да си направим сайт-платформа, където да се дава правна и медицинска помощ на жени в нужда.

1. спечелила съм известен гинеколог (не казвам български), който да дава АНОНИМНО И БЕЗПЛАТНО съвети от медицинско и бюрократично естество
2. ще имаме онлайн-портал, там ще може да ни намерят винаги в точния момент жертви, да се посъветват какво да правят, какви документи, процедури, институции.......
3. ще имаме и юристи да консултират виртуално
4. ще направим и единен качествен каталог за лекарите заедно с гинеколога, за да може там майките с едно кликване да оценяват лекарите, да пишат за тях, да се има единни критерии. За съжаление в момента няма никаква транспарентност кой лекар е добър и кой не. Платени хора ги поставят в Бели списъци в бг.мама и се представят за „доволни„. Те слагат и добри, но бедни лекари в Черни такива. Това не е редно. Добрите лекари, които не рекетират нямат пари и разчитат на заплатите си. Те нямат „супер име„ като Мазнейкови.
5. Натрупваме в момента опит, Христо също, това ще ни помогне.

Ако искате повече инфо, ще ви пратя, всеки може да помогне с идеи, набираме и членове, основатели и поддръжници. С такава организация може да събираме средства и да се организираме. Повече няма да пиша тук, защото и М. чете!
тук започваме
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416819.new#new

момичета, ще направя и тайна група във фейсбук, за да пишем там без определени „лекари„ да ни шпионират и „следят всяка наша крачка„ (цитат)!!!

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 15:55 от гражданка!!!

Общи условия

Активация на акаунт