Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 101
  • 998
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Много станно, може би самата лекарка е виновна и не иска да приема по ЗК...аз първата бременност отидох там с направлението си и ме записаха без никакъв проблем по ЗК без да ме питат до последно дали ще раждам там. Следяха ме и въпреки че съм по ЗК ВСЕКИ месец ме гледаха на ехограф, а знаете по ЗК се полагат 2-3 ехографски прегледа за цялата бременност. Следеше ме доктор Огнянова. Там родих, доволна останах и от отношение и от лекари и от обстановка. Втората бременност също там отидох, отново с направление, избрах отново доктор Огнянова, вече я познавах и исках отново тя да ме наблюдава. И двата пъти НЕ съм посещавала друга консултация, само там са ме следили. И за следенето на двете бременности не съм дала нито стотинка, освен за БХС и Фетална морфология.
И второто си дете родих там, постъпих с родова дейност в 3 през нощта, приеха ме веднага, усмихнати и мили и родих нормално с шеги и закачки, колкото и странно да ви се стори. Нямах време да се обадя на доктор Огнянова и родих при доктор Кръстев - повече от доволна от него като лекар и човек, радвам се че попаднах в негово дежурство. През престоя ми всички лекари и сестри, които видях бяха чудесни, мили и отзивчиви. Хигиената - уникална. Чистеха поне по 3 пъти на ден, всичко беше лъснато. Докато изхвърля опаковка в кошчето и до час вече беше отново изпразнено Wink
Не планирам трето дете, но ако се случи някой ден пак там бих отишла без да се замисля  Peace

fabangel, щом Ви е удобно и искате единствено за следене по ЗК отидете и се запишете при доктор Огнянова например. А и нищо не Ви пречи да им кажете, че там ще раждате, пък да си отидете после където си искате Wink Все пак достатъчно ще се разхождате по лекари, поне да Ви е удобно едното следене Simple Smile

# 946
Fanabel - за Вас е най-добре да отидете там, където ще раждате. Всяко раждане е индивидуално и е добре лекарят, който ще изражда да познава Вас и бебето и протичането на бременността.
Неприятно е, че са Ви върнали, но за Вас са прави- ако ще раждате в Майчин дом, то там си следете бременността.

Аз съм родила при Мазнейкова, не я защитавам в случая, защото всеки си има кусури.
Била съм пациентка от началото й, когато хората не говореха лошо за нея и там отидох да родя и не съжалявам. Не е хубаво понякога това, което допуска в отношенията й с пациентите й, но то е от желание да бъде топ на всяка цена - нарцисизъм.
Отидох при нея, защото нея познавах, а големите държавни болници ме плашат с бездушието си.
Все пак предпочитам да отида при жена, познат лекар, на когото мога да доверя страховете си.

# 947
  • София
Диди, тази д-р Огнянова случайно да е работила за клиника "Лора"?

# 948
  • София
Диди, тази д-р Огнянова случайно да е работила за клиника "Лора"?

мм, да, мисля че и там преглежда...тя може би още работи в Лора, защото в Св. София преглежда само в четвъртък...дава и други дежурства там, но консултации прави само в четвъртък....Мисля че Марияна Огнянова и бяха имената..

# 949
  • София
същата е
радвам се, че при теб са се развили добре нещата.

# 950
  • София
същата е
радвам се, че при теб са се развили добре нещата.

Деси, нприятни впечатления ли имаш от нея? Ако е така сподели, моите впечатления все пак са сравнително малки...лека и безпробемна бременност и двата пъти и сме се виждали само 1 месечно за прегледа...

# 951
Напоследък за Мазнейкова преобладават негативните мнения. Някой дали има случайно информация за новата болница Софиямед? Доколкото разбрах, там има родилно отделение.

# 952
  • София и там където не се пуши
Напоследък за Мазнейкова преобладават негативните мнения. Някой дали има случайно информация за новата болница Софиямед? Доколкото разбрах, там има родилно отделение.

Отворете си  тема и си питайте, защото така няма да ви видят въпроса много хора.

# 953
Има ли някой по-пресни впечатления от клиниката на Мазнейкова и раждането там - отдавна никой не е коментирал Rolling Eyes

# 954
До 7 месец бях при нея,но тя премълчаваше доста неща.Според мен една родилка след като трябва да е спокойна,то трябва и да си има основания за това.А там не ми се вдъхваше доверие.В 6 кабинет,в който ме пращат за документи,направления за изледвания - сестрите и докторите са предимно на лаф-мохабет.От време на време се сещат да питат или да видят дали някой чака като се посъберат доста хора или може би зависи от деня на седмицата.
 В петък на 07.06 бях там,за да си взема досието,за да се прехвърля при друг лекар и да си взема медицинско удостоверение за термина..те не знаят какво е това медицинско.Пък днес като си го взех ми бяха объркали и данните.Бях със старата фамилия и години,за което социалните казаха,че би трябвало да ме върнат,но понеже видяха в какво положение бях и ме оставиха.Та нещо май не се върши работа напълно.Сега съм при Д-р Велев и определено си има разлика.
Не отричам,че Мазнейкова се грижи до една степен и държи на дисциплина,но като че ли повече на пари се държи май.Не знам.Не искам да говоря прибързано,но хем работят със здравната каса и внасям осигуровки, и в същото време си плащам видеозона,а уж здравната каса поема.Други бременни са ги следяли в Майчин дом безплатно,само допълнителен видеозон не се плаща май.Не ги разбирам там нещата и не ми и вдъхват доверие.За жалост колкото и добър специалист да е Мазнейкова според някои,аз мисля,че трябва да обяснява.За това се нарича май женска консултация.Както д-р Велев ми обясни за упойки,за всичко,което трябва.Просто не знам какво щеше да е раждането там и не искам да си представям.Юли месец ще видиме като дойде при д-р Велев как е,но поне ме успокоява,че е симпатичен човек и вдъхва доверие,а и други казват,че е добър,така че ще му се доверя. Simple Smile

# 955
Здравейте, виждам че от доста време не е писано по темата. В петък имам час при д-р В.Мазнейкова, но почвам да се притеснявам от прочетеното до тук..........едни казват, че е много добър специалист, други че е нелюбезна и арогантна ......... Thinking Аз имам познати, които са раждали там и са много доволни. Моля ако някой има по актуални впечатления да ги сподели.  И ако може само от личен опит да се пише!

# 956
 Rolling EyesНяма ли някой от форума, който наскоро е раждал там?

# 957
  • София и там където не се пуши
Аз имам познати, раждали скоро  там и са доволни, но казаха, че няма да се занимават с тукашната тема.

# 958
Д-р Мазнейкова е най-безскрупулния и безсърдечен човек, който съм виждала!!! Преди две седмици получих остра болка ниско в дясно (след като цяла предишна седмица имах болка в областта на яйчниците), при което отидохме в кварталната поликлиника, от където със съмнение за анандисит ме изпратиха в Пирогов. Там след бърз ръчен преглед решиха, че е възпаление на яйчника, предписаха ми антибиотик и ме изпратиха вкъщи. Естествено не се доверих на диагнозата, защото и преди съм имала възпаление на яйчник, но в никой случай не съм изпитвала такава силна бола. Допитах се до личния си лекар, който ме насочи към д-р Мазнейкова. Смътно си спомнях, че бях слушала нещо за нея по телевизията за някакъв гаф, но реших, че щом е препоръчана, да пробвам. Записах си час за след два дни. Отидох в частната й болница в уговорения час, прие ме, изслуша историята ми и ме прегледа. Докато ме преглеждаше, забеляза нещо необичайно и с най-безцеремонното си изражение ми каза "Имаш киста, която се е спукала и течността изтича свободно. Ето, виждаш ли тези снежинки, това са капките, които изтичат". Тъй като съм само на 21 и нямам никакъв опит по лекари, диагнози и т.н. силно се притесних и едвам се сдържах да не се разплача. Облякох се и силно разстроена я попитах какво трябва да се направи, а тя ми каза "Ами, веднага трябва да те приемем в болницата и утре сутринта в 8ч. ще те оперираме, но трябва да кажеш до 4 часа, докато съм тук". Казах й че ще се консултирам с родителите си и след това ще реша. Бях много изплашена, защото дори не разбирах какво ми има. Обадих се на майка ми и й разказах. Тя ме посъветва да отида в Майчин дом за второ мнение и така и направих. Ревяща отидох в спешния кабинет, където една млада гинеколожка много старатело ме прегледа и ми обясни, че първо, ако имам спукана киста, на която течността изтича свободно, няма да съм в състояние да разговарям с нея заради болката и второ, че тя не вижда причина за операция, тъй като е много вероятно при следващата менструация кистата да се спука и да се изчисти. Въпреки нейните утехи настояхме да остана под наблюдение за няколко дена и така след пет дена ежедневно наблюдение на кистата от д-р Джеров ми дойде цикъла, а заедно с него изчезна и кистата.
Искам да кажа, че благодарение на д-р Мазнейкова и нейната "диагноза" преживях един от най-големите си ужаси, само защото тя беше решила, че трябва да оперира!
При престоя си в Майчин дом, се запознах с една жена, която ми разказа, че в клиниката на д-р Мазнейкова преди време приели неин близък с предписание за смяна на коленна става, но ден преди операцията един от стажантите забелязал, че всъщност човека е имал подагра! А са щели да оперират здравото му коляно, защото са много "компетентни"!

# 959
Всеки има право къде да рискува живота и здравето си. Не бих го направила.

Общи условия

Активация на акаунт