Моето момче (момиче), като взимаш парите от Мазнейкови, дали ти дават и безплатен преглед там? Ще го използваш ли, а, ще пратиш ли хора от твоето семейство, сестра, брат, майка, там!!!
Като се продаваш, заблуждаваш много хора и така си отговорен за случващото се там.
На „лекарите„ във форума мога само да кажа, че е жалко, че Ваши пациенти са принудени да пишат тук за трагедията си и не са получили справедливост. Ако нашите органи си бяха свършили работата, подобни клиники изобщо да няма, щеше да ви е страх от власти и проверки и да си вършите малко по-добре работата.
Яд ме е, че ако няма истински институции, които да защитат правата на пациентите и да се самосезират по такива случеи. Днес Запряна Коледарова щеше да е жива, да кърми детето си, ние сега да вършим нещо по-приятно, изобщо нямаше да знаем името й.
Вие с вашето безхаберие и некомпетентност ни изкарахте да пишем тук, не сме го желали.ВЪПРЕКИ ТОВА МИСЛЯ, ЧЕ ВИНАТА СИ Е ВАША, ЛИЧНА, НЕ Е ПРАВИЛНО ДА ХУЛИМ ДЪРЖАВАТА И ДА РАЗВОДНЯВАМЕ ОТГОВОРНОСТ, ЗАЩОТО ПОСЛЕ НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА ВИНОВЕН . АКО ИМА ЕДИН ОСЪДЕН, ЛЕКАРИТЕ МАЛКО ДА СЕ СТРЕСНАТ, ДА ПОЧНАТ ДА БЪДАТ ЛЕКАРИ, НЕ БИЗНЕСМЕНИ. СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ЛЕКАРИ.