Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 484
  • 998
  •   1
Отговори
# 525
Божурче, ползвай поне друг ник нейм, не само този от фейсбук. Хора, както вече отбелязах, тук има разни гости, които са от един IP адрес от вчера и се късат да съчувстват на бедната болница на Мазнейкови.
Моето момче (момиче), като взимаш парите от Мазнейкови, дали ти дават и безплатен преглед там? Ще го използваш ли, а, ще пратиш ли хора от твоето семейство, сестра, брат, майка, там!!!
Като се продаваш, заблуждаваш много хора и така си отговорен за случващото се там.

На „лекарите„ във форума мога само да кажа, че е жалко, че Ваши пациенти са принудени да пишат тук за трагедията си и  не са получили справедливост. Ако нашите органи си бяха свършили работата, подобни клиники изобщо да няма, щеше да ви е страх от власти и проверки и да си вършите малко по-добре работата.

Яд ме е, че ако няма истински институции, които да защитат правата на пациентите и да се самосезират по такива случеи. Днес Запряна Коледарова щеше да е жива, да кърми детето си, ние сега да вършим нещо по-приятно, изобщо нямаше да знаем името й.

Вие с вашето безхаберие и некомпетентност ни изкарахте да пишем тук, не сме го желали.ВЪПРЕКИ ТОВА МИСЛЯ, ЧЕ ВИНАТА СИ Е ВАША, ЛИЧНА, НЕ Е ПРАВИЛНО ДА ХУЛИМ ДЪРЖАВАТА И ДА РАЗВОДНЯВАМЕ ОТГОВОРНОСТ, ЗАЩОТО ПОСЛЕ НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА ВИНОВЕН . АКО ИМА ЕДИН ОСЪДЕН, ЛЕКАРИТЕ МАЛКО ДА СЕ СТРЕСНАТ, ДА ПОЧНАТ ДА БЪДАТ ЛЕКАРИ, НЕ БИЗНЕСМЕНИ. СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ЛЕКАРИ. #2gunfire

# 526
  • София и там където не се пуши
Velichka84 а твоята регистрация имам чувството, че е тук само да пълни форума със злост.

Не виждам един хубав приятен пост където и да е да си направила.

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 12:55 от (х) Dorothy

# 527
х =  Money,

ето ти "ПРИЯТЕН ПОСТ" ОТ БЛС:

ДОСЕГА ЕДИНСТВЕНИТЕ НАКАЗАНИ С ПРЕКЪСВАНЕ НА ПРАКТИКАТА ИМ БГ "лекари" от ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ НА БЛС СА ЗА ЗАКЪСНЯЛ С ВНАСАНЕТО 4ЛЕНСКИ ВНОС, ДРУГИ ПРОВИНЕНИЯ НЯМА .... #Crazy Sick newsm78

СПОРЕД БЛС РБ РАЗПОЛАГА С НАЙ-КОМПЕТЕНТНИТЕ И БЕЗГРЕШНИ МЕДИЦИ, ЦЯЛ СВЯТ ДА НИ ЗАВИДИ Sick #Crazy

НЕ СЕ 4УДЕТЕ ЗАЩО БЛС НЕИСКА ДА ОТЛЪ4И 4ЕРНИТЕ ИЗМЕЖДУ ТЯХ, ЗАЩОТО СА БОЛШИНСТВОТО... newsm78 Tired Praynig

Praynig

# 528
  • София и там където не се пуши
А защо трябва да крещите  newsm78 .

# 529

Ми то си е за крясък Stop

# 530

Х= Money
Защото Неискате да Разберете Истинската Цена на нелепото Отнемане на Живота, #Cussing out ooooh!,

а само  Money Money Money  се newsm78 как да трупате.... Crossing Arms

# 531
Velichka84 а твоята регистрация имам чувството, че е тук само да пълни форума със злост.

Не виждам един хубав приятен пост където и да е да си направила.

Има ли по-хубаво и приятно от това да си жив!!!
За разлика от мен, Запряна нямаше този късмет. Ще ти напиша още нещо „ хубаво и приятно„ - радвам се, че не съм жива!!!

Ако близките на другите жертви се бяха разприказвали по-рано, сега Запрянка щеше да е жива и да кърми рожбата си. Но за съжаление ще ни се спести тази „хубава и приятна„ история на една родилка, защото има лекари като др. Мазнейкова и болници като МБАЛ Св. София, в която (прочети по-предните постинги) явно се ширят вътреболнични инфекции.
Това мен ме пълни със „злост„ и ще те разочаровам като не пиша „хубаво и приятно„.

Смъртта за мен не е „хубаво и приятно„ нещо, особенно по такъв бавен и мъчителен начин, да те плашат, да те гонят от болница в болница, да плачеш, да не можеш да се радваш на рожбата си, да изгниеш буквално от инфекция.
ТОВА НЕ МИ Е ХУБАВО И ПРИЯТНО #2gunfire
АКО МОГА СЪС ЗЛОСТ ДА ПРЕДУПРЕДУПРЕДЯ ДРУГИ ПОТЕНЦИАЛНИ ЖЕРТВИ И ДА СПАСЯ НЯКОГО ОТ САКАТЛЪК И СМЪРТ, НЯМА ДА ПИША ХУБАВИ И ПРИЯТНИ НЕЩА  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 532
Има толкова много гинеколози по държавните болници, които имат смъртни случаи, но около тях не се вдига такъв шум. Явно основното, което вълнува хората и ги озлобява са парите, които изкарва въпросната лекарка.

А това е много жалко. Защото не гледаме, че положението в държавните болници е под всякаква критика, а чакаме някой успял човек с повече финансови възможности и да го разкъсаме на парчета.

# 533
Има толкова много гинеколози по държавните болници, които имат смъртни случаи, но около тях не се вдига такъв шум. Явно основното, което вълнува хората и ги озлобява са парите, които изкарва въпросната лекарка.

А това е много жалко. Защото не гледаме, че положението в държавните болници е под всякаква критика, а чакаме някой успял човек с повече финансови възможности и да го разкъсаме на парчета.

не е вярно, и за тях има групи. *например за загиналите бебета в Бургас. Може там да се включиш. За разлика от държавните болници, които нямат пари и ресурс да подкупват, тези бутат яко пари, според мен, и на свидетели и на съдилища. Имат пари и да си платят да им пишат тук разни „гости„
 Напиши за твоите супер преживявания при тях. Ето, имаш група за изява, зарибявай. Аз пък ще се опитам да предупредя новите Запряни и да спася от сакатлък. Twisted Evil

# 534
Ти си чисто луда  Laughing Направо предупреди цялото население да не забременява и да не ражда, защото риск винаги има, независимо при кой лекар. Много ми е интересно как толкова много немедицински лица с лека ръка определят кой е виновен и кой не. Това е смешно  Grinning

# 535

В заблуда си,

засега моето аг НЕ"кадърно д-р4е", КОЛЕГА НА ГОРЕЦИТИРАНАТА, то4но НЗОК МУ прекъсна договора и глоби, СГС Е НАРЕД,

А не като БЛС ДА НАКАЗВА С ПРЕКЪСВАНЕ НА ПРАКТИКАТА НА ПРОВИНИЛИТЕ СЕ Д-РИ САМО заради Неплатен навреме 4ленски внос, Други ПРОВИНЕНИЯ НЯМАТ... Thinking

Неможе и нетрябва в 21 век да раз4итаме на късмет, ОСОБЕНО КОГАТО ЗАВИСЯТ 2 ЖИВОТА, трябва да има правила във всяка работа и който не я върши ка4ествено, да  си понесе Адекватни наказания и мар6 на поправителен, както при шофьорите с възстановяване на то4ките... !!!

Справедлива съм, нали Rolling Eyes

По4ернена мама на ангел4е

# 536
Въпросната лекарка може да е направила всичко необходимо и въпреки това пациентката да е починала. Не съм медицинско лице, нито познавам въпросната лекарка - не съм я виждала, нито чувала. Все едно да докарат прострелян пациент и лекарите да са виновни за смъртта му. Аз така и не разбрах къде точно е сбъркала Мазнейкова, какво точно е трябвала да направи - какво лекарство да даде, какви изследвания да направи и т.н. И тъй като виждам, че тук има супер много компетентни ще се радвам някой да обясни най-подробно какви е трябвало да бъдат точно действията на въпросната лекарка и кои са грешките й от некадърност. Това, че е починала пациентката никак не е достатъчно.

GIULIA , наистина съжалявам много ...

# 537
Въпросната лекарка може да е направила всичко необходимо и въпреки това пациентката да е починала. Не съм медицинско лице, нито познавам въпросната лекарка - не съм я виждала, нито чувала. Все едно да докарат прострелян пациент и лекарите да са виновни за смъртта му. Аз така и не разбрах къде точно е сбъркала Мазнейкова, какво точно е трябвала да направи - какво лекарство да даде, какви изследвания да направи и т.н. И тъй като виждам, че тук има супер много компетентни ще се радвам някой да обясни най-подробно какви е трябвало да бъдат точно действията на въпросната лекарка и кои са грешките й от некадърност. Това, че е починала пациентката никак не е достатъчно.

АМИ НЕ ПИШИ ТОГАВА, АМИ ОТИДИ ПРИ НЕЯ НА ПРЕГЛЕД САМО, ТОВА СТИГА ДА СЕ ЗАРАЗИШ С НЯКОЯ ОТ ИНФЕКЦИИТЕ ИМ. ЛЕЖАЛА СЪМ В ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА В БЪЛГАРИЯ И ТО ПРЕЗ 90ТЕ, ПРЕЗ 1997!!!! НЕ ИМ БЯХА ПЛАЩАЛИ НА ЛЕКАРИТЕ С МЕСЕЦИ, НЯМАХА ПАРИ ЗА НИЩО, САМИ КОПУВАХА ХЛОР И ЧИСТИХА ВСЯКА СЪТРИН В 6. СЕГА СЪМ ЖИВА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ! И НА МАЙКА МИ Й СПАСИХА БЪБРЕКА. ВЕЧЕ ИМАМ НЕМСКО ГРАЖДАНСТВО, НО ПАК ТАМ БИХ РОДИЛА, ЗАЩОТО СИ ЗНАМ ЛЕКАРИТЕ, А ТУК СЪЩО ИМА ВСЯКАКВИ. (но се наказват, не като в Бг.)
В ТАЗИ БОЛНИЦА на Мазнейкови СЕ ЧИСТИ ВЕДНЪЖ НА ТРИ ДНИ *НЕ СЪМ ГО ПИСАЛА АЗ, А ПАЦИЕНТКИ.
СОРИ, ТУК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ И ЗА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА,  А ЗА ПЕСТЕНЕ ОТ ПЕРСОНАЛ, ЗА ДА СЕ ПРАВЯТ ПАРИЧКИ. #2gunfire

# 538
  Нека някой,който е присъствал на протеста да е включи.Какво се случи,имаше ли протестиращи,а някаква ответна реакция?

# 539

1.НЕМОЖЕ да изписват фебрилна родилка ...!!!

2. Не е трябвало да я заблуждават 4е болките в крака е нормално нещо, а дали са и предписали разреждащи кръвта медикаменти...

3.Като се уверих с Прокурорски експертизи как ми фалшифицираха/подмениха/ мед.картон за да се опитат да се измъкнат,
ве4е нищо неможе да ме у4уди на какво са Способни " д-рите" за да си опазат .......ОБОРОТА ДА НЕ ИМ ОПАДНЕ, НАС ЖЕРТВИТЕ ИМ КУ4ЕТА НИ ЯЛИ.... Crossing Arms ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт