Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 954
  • 998
  •   1
Отговори
# 960
Д-р Мазнейкова е най-безскрупулния и безсърдечен човек, който съм виждала!!! Преди две седмици получих остра болка ниско в дясно (след като цяла предишна седмица имах болка в областта на яйчниците), при което отидохме в кварталната поликлиника, от където със съмнение за анандисит ме изпратиха в Пирогов. Там след бърз ръчен преглед решиха, че е възпаление на яйчника, предписаха ми антибиотик и ме изпратиха вкъщи. Естествено не се доверих на диагнозата, защото и преди съм имала възпаление на яйчник, но в никой случай не съм изпитвала такава силна бола. Допитах се до личния си лекар, който ме насочи към д-р Мазнейкова. Смътно си спомнях, че бях слушала нещо за нея по телевизията за някакъв гаф, но реших, че щом е препоръчана, да пробвам. Записах си час за след два дни. Отидох в частната й болница в уговорения час, прие ме, изслуша историята ми и ме прегледа. Докато ме преглеждаше, забеляза нещо необичайно и с най-безцеремонното си изражение ми каза "Имаш киста, която се е спукала и течността изтича свободно. Ето, виждаш ли тези снежинки, това са капките, които изтичат". Тъй като съм само на 21 и нямам никакъв опит по лекари, диагнози и т.н. силно се притесних и едвам се сдържах да не се разплача. Облякох се и силно разстроена я попитах какво трябва да се направи, а тя ми каза "Ами, веднага трябва да те приемем в болницата и утре сутринта в 8ч. ще те оперираме, но трябва да кажеш до 4 часа, докато съм тук". Казах й че ще се консултирам с родителите си и след това ще реша. Бях много изплашена, защото дори не разбирах какво ми има. Обадих се на майка ми и й разказах. Тя ме посъветва да отида в Майчин дом за второ мнение и така и направих. Ревяща отидох в спешния кабинет, където една млада гинеколожка много старатело ме прегледа и ми обясни, че първо, ако имам спукана киста, на която течността изтича свободно, няма да съм в състояние да разговарям с нея заради болката и второ, че тя не вижда причина за операция, тъй като е много вероятно при следващата менструация кистата да се спука и да се изчисти. Въпреки нейните утехи настояхме да остана под наблюдение за няколко дена и така след пет дена ежедневно наблюдение на кистата от д-р Джеров ми дойде цикъла, а заедно с него изчезна и кистата.
Искам да кажа, че благодарение на д-р Мазнейкова и нейната "диагноза" преживях един от най-големите си ужаси, само защото тя беше решила, че трябва да оперира!
При престоя си в Майчин дом, се запознах с една жена, която ми разказа, че в клиниката на д-р Мазнейкова преди време приели неин близък с предписание за смяна на коленна става, но ден преди операцията един от стажантите забелязал, че всъщност човека е имал подагра! А са щели да оперират здравото му коляно, защото са много "компетентни"!
Да беше се попроменила и понаучила нещо за тези всичките години, откакто я познавам ooooh!

# 961
За мен д-р Мазнейкова е топ специалист. Ще раждам всеки момент там. Цялата си бременност следя при нея. От 9та седмица, та до сега. Отношението и е перфектно, но имайки толкова много работа, човек не може непрекъснато да се усмихва и да отделя по 1 час да отговаря на откровено глупави (понякога) въпроси. След раждането бих се включила отново, да разкажа и за него. Това, което ми каза при последния преглед, след като я попитах дали ще е при мен докато раждам, тя ми каза " И на Северния полюс да родиш, ти си ми пациентка и ще съм до теб". След подобно изказване, аз не мога да си обясня, как тази жена може да бъде наричане безсърдечна и т.н.
Това споделям от личен опит, а не от това което съм чула от съседката.   bouquet
о, и аз споделям личен опит....Толкова необяснимо настояваше на абразио, толкова необяснимо искаше да раждам нормално, при положение, че усложненията дето си ги имах бяха безспорни и ставаха с всеки ден все повече.... През какво ли не минах емоционално.. #Cussing out

# 962
  • Sofia
Здравейте, не съм прочела изцяло темата....аз съм бременна в 17г.с. Следя се при д-р Кобаков, тъй като се познаваме от 7-8години. Той работи в тази болница. За сега май ще раждам там, защото все пак искам д-ра, който ми е следил ЖК той да е и на раждането. Решива съм началото на Март да си правя ФМ при Мазнейкова, д-ра ми каза че ще присъства с мен. За сега съм доволна от болницата и работещите там. А относно смъртността и постродилните проблеми... какво да кажа, просто навсякъде се случват. Все пак да не забравяме, че раждането си е голямо изпитание и за организма на майката.... Хич не мсутам да се влияя от мненията на препатилите... да ужасно нещо им се е случило, но от къде можете да бъдете сигурни, че няма да се случи в МД?! Аз имам стаж в МД и мога да ви кажа, че и там умират родилки и новородени...
Хич не смятам да споря... всеки има прави на мнение и избор.  Simple Smile

# 963
Да и се казва св София още преди Тина Киркова да е Св София

И Melodiya - няма нужда от толкова жлъч след като не сте я виждали и не я познавате.
Ето там е проблемът! Лично я познавам! Видях колко неуверен може да е човек с купена от МУЛТИГРУП диплома! И как това може да унищожи не един човешки живот!

# 964
  • София и там където не се пуши
Еее, нее, отлична състудентка на мои близък - какви са тези глупости.

# 965
Не мога нищо да схвана от тези брътвежи в темата.
Толкова жени раждат в тази болница, а темата е затлачена от години.  Току се хвърли по някоя жлъчна реплика и пак се зарови.

# 966
  • София и там където не се пуши
А от кога помолих да се заключи - не зная защо не го правят

# 967
Следя бременността си в клиниката  и съм впечателна от милото отношение на всеки един работещ там! Решила съм и там да родя, при д-р Кайрякова.

може ли някой раждал там да ми каже какво е необходимо да нося при постъпване в болницата?

# 968
Тук може да намериш необходимата информация относно въпроса за необходимите неща при раждане в Св. София Simple Smile

http://www.mbal-sofia.com/files/kakvo-tryabva-da-znaete/normalno_razjdane.pdf

# 969
Следя бременността си в клиниката  и съм впечателна от милото отношение на всеки един работещ там! Решила съм и там да родя, при д-р Кайрякова.

може ли някой раждал там да ми каже какво е необходимо да нося при постъпване в болницата?
Чехли, нощница, лични тоалетни принадлежности. Да ти носят и храна, че тяхната е гадна. Д-р Кайрякова е много внимателна!

# 970
Момичета може ли да ми каже  някй кои автобуси от градският транспорт отиват към клиниката. Искам да отида на преглед, за още едно мнение и ако е необходимо допълнителни изследвания. Объркана съм мненията за доста противоречиви за тази клиника.

# 971
Трамвай 7 ходи близо до клиниката.
При кого отиваш на преглед?

# 972
Нямам представа при кого ще отида. В момента обмислям дали изобщо да отида и там за преглед имение. Цитонамазката ми вече три пъти е PAP 2-3A. При преглед с колпоскоп и ехограф всичко е нормално. Лекарят при когото направих последната цитонамазка ми препоръча абразио, за да се вземе материал от шийката на матката за изследване.

# 973
Момичета в клиниката следят ли бременни с диабет. Трябва да планирам бременността си. Още не съм се насочила нито към болница, нито към лекар. Малко инфо за д-р Кайрякова ако може да споделите. Не мога да видя в сайта каква е цената за пакет проследяване на бременност и каква е цената за секцио. Благодаря

# 974
Цената за секцио е 1400лв. От Кайрякова само хубави впечатления имам, но не ме е следила.

Общи условия

Активация на акаунт