Шести клас - 2018/19 - тема 1

• 57 983
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Biserka_a, давай ти. Щом си била от интервюиращите си наясно за какво иде реч. А и е по телефона не е на живо. Трябва да използваме този шанс, който ни се дава. Нека някой се престраши - за нашите деца става въпрос.

Така е!

Biserka_a, ти си нашия човек! Simple Smile

# 196
Момичета, благодаря ви за доверието, но е много различно да си от другата страна. КОгато ти взимаш интервю можеш да контролираш ситуацията, да променяш посоката на разговор, да редактираш след това, а ако ще се дава изявление  то тогава нещата седят по  друг начин. особено по радио. ТРябва да звучиш категорично, но не и нахално, да имаш подходящата интунация , да си подготвен с основните аргументи и да ги кажеш така, че да те слушат.

Момичета, журналистката от радио Дарик ми писа отново. каза, че интервюто , което ще се излъчи по радиото ще бъде максимум една минута.
Възможно ли е за една минута да бъде разяснен проблема с новия формат на НВО и да изложим аргументите си за толкова кратко време?

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 12:44 от Biserka_a

# 197
  • София

Момичета, журналистката от радио Дарик ми писа отново. каза, че интервюто , което ще се излъчи по радиото ще бъде максимум една минута.
Възможно ли е за една минута да бъде разяснен проблема с новия формат на НВО и да изложим аргументите си за толкова кратко време?

Трудно може за една минута, но все пак е шанс за нас. Потърсиха ни да си кажем болката, а никой не се престрашава. Жалко!

# 198
  • Бургас
Хайде, момичета, няма ли някоя по-смела сред нас?
Аз се притеснявам, а и няма къде да остана насаме в офиса, освен в тоалетната, където страшно кънти. Grin

# 199
  • София
Обадих се и дадох интервю. Дано успеем, но аз съм дотук с медийните изяви. От утре съм отпуска и няма да съм в България. Много ви моля, ако има необходимост включете се и вие. Нали е за правилна акауза и за НАШИТЕ деца.

# 200
  • софия
мама МОНИ,  Hug

# 201
  • Бургас
Мони, страхотна си! Благодаря!  Flowers Rose

# 202
Мама Мони, БЛАГОДАРЯ !  Hug   bouquet

Остава да слушаме довечера радио Дарик и д а разберем МОН какъв отговор са дали за набор 2006.

В колко часа е емисията по темата?

# 203
Мама Мони, БЛАГОДАРЯ и от нас с детето ! 

# 204
Мама Мони, БЛАГОДАРЯ!

# 205
И от мен, благодаря!

# 206
  • София
Момичета,  стига сте ми благодарили. Не знам дали съм се справила, но каквото можах направих. Журналистката ми каза, че е за Обзора в 18.00 ч.

# 207
# 208
  • софия
Изобщо не става въпрос за "задна дата", а за встъпили в етап на съотв. обучение, т.е. "заварено положение". Едно си знае зам.-министърката, едно си бае. Изобщо не изкоментира "характеристиката на герой". Усещам обаче, че са дали заден за преразказа. Дано писмото има ефект и ги накара да мислят с идеи, а не в името на поредната едногодишна реформа.

# 209
Дано наистина да не става въпрос за такива промени, ако може да се вярва на зам. митистъра.
Аз отдавна съм изгубила всякаква надежда за проява на разум в образованието и нямам очаквания занапред такъв да се прояви, честно. Гледам да избутам и малкия и да приключват тук.

Общи условия

Активация на акаунт