Шести клас - 2018/19 - тема 1

• 57 966
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Бихте ли написали всички адресати на писмото, което сте изпратили..Аз се интересувам и от мейла на омбудсмана

# 181
Основен получател:   
priemna@mon.bg ,priemna@ombudsman.bg

Копие до медии:
agency@standartnews.com ,mnenia@24chasa.bg ,bzumbulev@24chasa.bg ,offnews@offnews.bg ,gledam@bnt.bg ,web@btv.bg ,novinite@ntv.bg

+ Сдружение на учителите: sbnu@abv.bg

# 182
Бихте ли написали всички адресати на писмото, което сте изпратили..Аз се интересувам и от мейла на омбудсмана

priemna@ombudsman.bg

# 183
  • София
Ива. (журналистката от Канал 3) каза, че ще говори с нейни колеги да се разшумят и те.

# 184
+ Сдружение на учителите: sbnu@abv.bg
sbnu е сдружение на НАЧАЛНИТЕ учители. Те с какво ще ни помогнат?

# 185
Не намерих на прогимназиалните. Smile
П.П. Не обърнах внимание, търсех Сдружение на учителите.

# 186
  • София
Изпратих и аз. Дано да има ефект.

# 187
  • София
Момичета, получих съобщение от журналистка в Дарик радио. Има ли желаещ да разговаря с нея по телефона? Копирам съобщението тук. Моля, някой да се свърже с нея. Аз не се чувствам уверена.

Здравейте, казвам се Мариана Корчакова, журналист съм в Дарик радио. Видях писмото ви, знам, че вече е внесено. Бих искала да направя репортаж по темата, но трябва да поговоря с някои от вас и да запишем кратко интервю по телефона. Моля, който има желание от хората, подписали писмото, нека утре, 29 юни, да се свърже с мен. 

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 14:46 от мама МОНИ

# 188
  • Бургас
Това е чудесно, но и аз нямам дар слово, ще се гипсирам! Laughing
Дано някоя по-смела се реши да се обади.
Judy ти нямаш ли желание?  Извини ме за нахалството.  Blush

# 189
  • софия
Ако нямах обективни причини да не мога да правя публични появявания (поради мястото, на което работя), бих се включила. Не, че съм голям капацитет и напълно наясно, но това е за нашите деца. Няма кой да го направи вместо нас. Ще бъдат загубени усилията, които мама Мони вече положи. Грехота е. После никой няма да ни обърне внимание и да ни вземе насериозно. Моля ви, нека някой се включи.

# 190
Благодаря, но не бих могла. Не живея в София. Най-вече работата ми е такава, че всячески се стремя да избегна публичност. А и освен това всеки момент очакваме да си уредим пътуване до Холандия, за да настаним големия син на квартира. Тази година и особено това лято ще се удавя от ангажименти - професионални и лични.
Иначе за всякаква помощ съм насреща.

# 191
И аз получих писмо от същата журналистка.
Zvanche,  убедена съм , че ти би се справила чудесно, но щом позицията ти не позволява публични изияви търсим друг вариант.

JUdy, има ли пречка да си говорителя на групата ни ?

П.п, Аз съм била дълго време от страната на интервюиращите и един единствен път от интервюираните. после ми идеше да се гръмна ooooh!

JUdy, писали сме едновременно. Peace

# 192
На мен не са ми точно забранени подобни изяви, но не биха ми се отразили добре. Затова ако нещо се налага - пиша и се подписвам като физическо лице. Това го правя обаче най-редовно. Дори фейсбука си закрих, не че съм слагала лични снимки из него, но не бе добре да го поддържам публично с името си.

# 193
Може и някой татко да се включи Simple Smile

# 194
  • София
Biserka_a, давай ти. Щом си била от интервюиращите си наясно за какво иде реч. А и е по телефона не е на живо. Трябва да използваме този шанс, който ни се дава. Нека някой се престраши - за нашите деца става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт