Шести клас - 2018/19 - тема 1

• 58 028
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Не казвам, че самата лекция не е от полз,а а че не съм съгласна да се раздават превръзки на една определена марка като реклама. НА лекцията при дъщеря ми са обърнали повече внимание на продуктите на марката, отколкото на разговор по темата, за която дадох съгласието си.

# 526
  • София
В училището на дъщеря ми не е имало такива мероприятия.

# 527
  • софия
При нас искаха съгласие да се проведе, моята очакваше всяка следваща седмица с отвращение да се случи лекцията Crazy, но в крайна сметка нямаха.

# 528
При нас искаха съгласие да се проведе, моята очакваше всяка следваща седмица с отвращение да се случи лекцията Crazy, но в крайна сметка нямаха.
Защо? Да не са ги изплашили с нещо?

# 529
Предполагам, че на девойките не им се говори с непознати на тема" Как да си сложим превръзката правилно" и къде да изхвърлим вече употребената Grinning

# 530
Нали това се организира като среща само с момичетата? Ако е така - не е лошо. Може да понаучат нещо допълнително или поне да преповторят - за хигиена, за заболявания - чисто женски, които, за жалост, могат да споходят и деца. Добре е да се знае повече и това знание да се предаде от истински специалисти - лекари. Нашите май са имали такова представяне, но само за момичетата. Сигурно е същото, за което споделяте тук.
Моят каза, че догодина на тях, на момчетата, щели да им показват как се поставя презерватив и той го чакал с нетърпение. Представям си, как ще се хилотят.

# 531
Лекцията при нас не беше проведена от лекари. Изрично попитах. Основно са наблегнали на продуктите на определена марка и са им раздадени комплекти . 20 минути има- няма е продължила и въобще не са засегнати други теми освен изполването на продуктите им.

# 532
 Преди 4-5 години и дъщеря ми имаха. На нея й беше много полезна. Тя предпочита тези неща да си ги чете в книги или да има лекции. После може и да попита, но така й е по спокойно.
Не знаех, че имаи за момчета. Нека, одобрявам
Децата саизложени на продуктово позициониране от ранна възраст, не са идиоти.

# 533
Лекцията при нас не беше проведена от лекари. Изрично попитах. Основно са наблегнали на продуктите на определена марка и са им раздадени комплекти . 20 минути има- няма е продължила и въобще не са засегнати други теми освен изполването на продуктите им.

Така организирано - не ми харесва. А децата не могат да са обект на реклама, без разрешение от страна на родителите. Ако има здравно ограмотяване, провеждано от специалисти- добре, но не и реклама на продукт от определена марка.
И е хубаво да се мине още 3-4 клас, т.к. момичетата в пети вече повечето ползват продукти за дамска хигиена. Добре е да се "образоват" преди това.

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 11:53 от Judy

# 534
И при нас имаше, да превръзките бяха на определена марка, но пък само те се наеха да го направят. Даже на държавата не ѝ се занимава.
Щерката в началото пробва най-различни докато си намери "нейните".
Така че не мисля лошо за това продуктово позициониране - не са бебета, все са се научили малко да мислят на тази възраст.
С две думи "за" съм Grinning

# 535
  • софия
Защо? Да не са ги изплашили с нещо?

Не, но като се срамува и говори с отвращение  Crazy

# 536
Maлко да ви върна към формата и съдържаниетот на НВО,
Този отговор получих от СБУ

Информацията се потвърждава и от учители, които участват в обсъжданията, че по-вероятно е нашите деца да ги изпитват само на произведенията от 7-ми клас

# 537
  • София
Дано!

# 538
  • София
Супер, дано. Важно е и формАта да не сменят.

# 539
  • София
И при нас имаше, да превръзките бяха на определена марка, но пък само те се наеха да го направят. Даже на държавата не ѝ се занимава.
Щерката в началото пробва най-различни докато си намери "нейните".
Така че не мисля лошо за това продуктово позициониране - не са бебета, все са се научили малко да мислят на тази възраст.
С две думи "за" съм Grinning

Ако споделиш, кои са се оказали нейните и кое не й е пасвало в другите, ще съм ти признателна, защото от вчера сме на тази вълна, тъй като й дойде за първи път и или не се справя добре със слагането, или не са й подходящи, тези, които й купих. Иначе лекция при нас не е имало, но тя беше изцяло подготвена по въпроса, защото сме обсъдили цикъла в детайли, какво се случва, защо се случва, какво да прави, за хигиената и т.н.
В тази връзка се чудех и кога е подходящия момент за първи профилактичен гинекологичен преглед, основно за ехографски си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт