април си замина и вече всички са двамина

• 13 666
  • 314
  •   1
Отговори
# 180

Ама вие тук голяма дискриминация,само срещи за кърмещите мами ли правите  newsm78

Деичка мила, няма такова нещо. Тези срещи са стара традиция, не сме ги измислили ние. Имаше идея и за наша априлска срещичка, но нещо темата погина, гледам че никой не е писал повече в нея?

# 181

Ама вие тук голяма дискриминация,само срещи за кърмещите мами ли правите  newsm78

Деичка мила, няма такова нещо. Тези срещи са стара традиция, не сме ги измислили ние. Имаше идея и за наша априлска срещичка, но нещо темата погина, гледам че никой не е писал повече в нея?

Hug Сладурче бъзикам се не ми се вързвай аз знам ,че тук няма такова нещо и аз да дойда и мен ще приемете   Laughing на срещата въпреки ,че не се кърмим  Laughing

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 21:06 от Дея

# 182
Аууу Дея каква секси татуировка! Mr. Green Таман се чудех каква да си направя, че нещо пак ме погна мерака Twisted Evil

Не е ли малко рано за кенгуру? newsm78 Аз се отказах Tired - докато стане време за кенгуру, той ще е сто кила, а и без това гърбът сега така ме болиииии ooooh! Cry УжасТ! А и за какво ми е, ние вече пребродихме Билла и Хит с все количката - понякога влизаме с количката, друг път вадим го директно с коша за кола, бухаме кошчето в пазарската количка и го возим между рафтовете, а той разглежда стоките Joy - той си е като в неговата си количка. Mr. Green

Ей, сетих се да питам - каучуковите биберони и залъгалки почват да лепкат по някое време от живота си и трябва да се сменят. Случи ли ви се вече? Ние хвърлихме старите биби и купихме нови силиконови.

# 183
Юлче, можеш ли да ми напишеш какъв е тоя комарник и от къде го взе, колко пари и ако имаш снимка да пуснеш.

От магазин Штъркел, ама в Пловдив  Grinning , в София не знам откъде. Това е мрежа против комари за количка, на Чико и е около 15 лв. Снимка нямам сега, но утре ще снимам количката с него и ще сложа в албумчето. Представлява мрежичка с 2 ластика - единия е на самата мрежа и така я прикрепваш около количката, а другия ластик слагаш отдолу и отзад зад стъпенката за крачетата, за да не мърда мрежата.

юл4е, ти ли беше казала, че имаш подплънки за монгократна употреба на Авент? Доволна ли си от тях? Аз вече взех да се замислям дали да не си взема тях и да си реша проблема с постоянното купуване на подплънки...[/i]

Да, аз имам такива, доволна съм. Е, понякога не ми насмогват - докато кърмя или пък нощем, но ако разливите не са големи, попиват много добре. Имай предвид, че са 6 броя и ако носиш постоянно през деня няма да ти стигнат (нали се сменят, щом се намокрят). Аз ги ползвам само нощем и 6 ме уреждат перфектно. И те май бяха някъде 10-15 лева, не помня.

# 184
  • 2 етажа над тавана
Милички, привет пак.
Леси, честита годишнина!  bouquet
Ренка, вие да не би да сте във филиала на 28-ма поликлиника в Дружба 2 - така по обяснението ми звучи? Party
Мисти, ние проблем с ваксината не сме имали, ама то и отдавна ни я биха, де.
Мамо мецанке, на мен ми се идва, ама ми е доста далечко и нямам удобен транспорт, та затова не съм се появила досега Sad
Цачи, такива роднини - далеч! Naughty Ма как ги има такива, направо не ми го побира главата. Аз такива проблеми нямам, слава богу, даже вуйчо й на малката днес е пратил 100 евро да й купим нещо, че той е далеч. Пак щял да прати, каза, а й ако имаме нужда - само да му се обадя! Абе супер брат си имам. Wink
Ех, Янче, гадна работа това с телефона Crazy
И на Маги косата пада по мъничко, но няма забележимо оплешивяване. Само дето често има косъмчета в очичките Sad

Ей, ама как така в кенгуруто само за 15 минути можело - че ние доста си се разнасяме, а и ортопеда каза, че не е проблем, даже препоръчва newsm78 newsm78
А иначе, Деска, като излизаме с кенгуру я обличам според времето - слагам й тънки ританки, отгоре панталонки - тънки или едни ватирани ако е студено много, нагоре сме с боди, върху него жилетка/имаме си една с качулка и така си спестявам шапката/ или ватирано якенце, обуваме специалните обувки мечоци в по-хладно време или тарлъчките и така излизаме. Не знам дали се ориентира, но пък и не мога да го обясня по-добре.

# 185
Янче много ми е гадно за номера с телефона.
От такива номера човек се чувства като балък.
Ама не си да знаеш!
Пак не си усетила как са го взели.
А мен преди 2 години така ме бутна един и ми дръпна телефона. Той висеше на врата ми. Направо почти ме събори. Гоних го ама и да го стигна какво ще направя - голям як мъж - да го бия ли? Че и скъпичък беше. Към 400 лв и нов на 4 месеца. На всичкото това отгоре и на изплащане. Абе остави се!
Та ти казвам леко си отървала положението. Я си помисли както си с количката какво ще правиш ако някой те бутне така?
Момичета пазете се!
И никакви просяци!!! Те за милостиня просят а милост имат ли към нас? Не! Като видят отворена чанта и хоп! И после ти се подиграват на човещината! #2gunfire
Уф че се разгорещих!!! #Cussing out
Забравих за лампите да пиша: ние ползваме нощна лампа - глобус от кафевите на Рико - италиански са, продававт се по книжарниците. Много яко свети - жълто едно такова не е силно а всичко се вижда

# 186
Леси, честита годишнина и от мен!  bouquet  bouquet  bouquetДълги години здраве и разбирателство Hug
Янче, много съжалявам за неприятната случка Cry
Татянче, браво за първият успешен сеанс HugКак се установи, че проблемите се дължат именно на раждането?

# 187
Абе само мойто дзверо ли не иска да спи или е повсеместно? newsm78
По цял ден на ръце се разнасяме!
Не са колики, не е гладен, не е болен!
Просто не е на кеф детето!
Пули се на играчките над кошарата и реве да ги пускам непрекъснато.
После му омръзват ли, дразнят ли го - гледа ги и пак реве и си заплюва друга играчка и пак се почва от начало... Интересно му е, после го ядосва и пак реве...
Ужас!
Спасение няма!
Навън дори не спи - там си бие играчката на количката и пак не спи. А като му я махна и плаче за нея.
ПОМОЩ!!!
Ама че съм заплес! doh
Честито на всички празнуващи и Татяна, с теб съм!!! Praynig

# 188
  • 2 етажа над тавана
Цачи и при нас е същото положение, почти не спи малката, играчките ги погледа 2 минути, поприказва им малко, после им се кара и почва да реве. Вечер вече до към 11 се пули, ама сега се опитва да заспива, та сигурно и аз ще ходя да лягам, че след 3 часа пак ще иска да яде.

# 189
Бабълче, мерси за описанието, стана ми абсолютно ясно  Peace
tsachi, при нас положението е такова само някои дни, напоследък (пу-пу) не е така, от време на време мрънка и не признава нищо, но не е през цялото време ... може би е нещо моментно ...

# 190
Мамчета, аз след малко си лягам, че бебо вече от два часа спинка и аз ще се възползвам да поспя и аз. Лека нощ на всички и да е спокойна.

# 191
Уф успокоих се!
Аз си мисля че е защото искат да си играят ама са още малки и не могат да се координират и да хванат нещо както трябва.
Ще трябва търпение да го преживеем и този етап.
Да де ама това търпение да не е безкрайно.
Аз като го чуя вече и почвам: Айде бееееееее, остави ме малко на мираааааа, искам да спяяяяяя, имам шишета за миенееееее, и тн.
А татко му оня ден го гледам - човека се моли на бейбифона: Айде заспивай бе мойто момче! Гладен съм! Майка ти готви... Изобщо ЦИРК!

# 192
  • София
Цачи, и моя е така от няколко дни. Като се наяде се почва един рев - всичко му е наред (преобут, сух, нахранен, оригнат - всички екстри), не го боли коремчето обаче рееееввв  ooooh! глезунко. Плаша го, че ако не млъкне ще му сложа вече използвания, пълен памперс, но засега не ми се връзва  Mr. Green
Момичета, много ли съм безчувствена, какво ми има - хич не ме е мъчно като плаче, нищо не ми трепка, не го оставям да плаче, но не мога да кажа, че имам желание да плача с него.  Tired

За мрежата против комари - същата работа ако не за постоянно за инцидентни случаи може ли да помогне тензухена пеленка?  newsm78

Мама Меца, и на мен ми е неудобно за срещата на НДК, но хайде да направиме пак уговорка за среща в Борисовата градина, то хубаво време със сигурност неможем да олучиме. Винаги можем да промениме или отложиме датата или часа.
Хайде сладуранки, хайде да си уговориме среща в темичката в Календара.

# 193
Здравейте:)
Вчера мина много добре - прибрахме се в 1:), но за съжеление бебо се разпя в 2 та не съм спала много много:( и днес малко съм  Shocked. Преди малко запспа малкото слънце, затова и аз отивам да се гмурна:) Тия колики ще ме довършат:(

# 194
  • Пловдив
Някоя да е имала проблеми с противохепатитната ваксина?
Офлянкваме се със слагането, защото от ХЕИ не давали, според моите педиатърки, но май нарочно не щат да ни я сложат.
Вече 3-та седмица ми казват, че нямат. Thinking
Пуснах тема и в Бъдещи и настоящи.

Мисти, не те мотаят педиатрите - няма я ваксината! И при нас е същото положение, а разбрах че е така и при други мами, които са при други педиатри. Нашата педиатърка ми се обади в деня, когато трябваше да ни я слагат (на 1.06) да ме пита дали да изчакваме от ХЕИ или да закупим друга. Та така, сложихме противохепатитна ваксина, но си я закупихме - 30 лв.
Май не е много добре да минава много време между двата приема на тази ваксина (нещо беше свързано с изграждането на антителата  newsm78), така че питай педитата си за някаква друга алтернатива.

Общи условия

Активация на акаунт