. А и аз като Beauty съм пробвала какви ли не. При нас до скоро имаше одрисквация на всеки 2-3 часа и хабях най-малко по 5 кърпички на път, щото не мия дупе, ако не е много зле работата, та почнах да си взимам по-евтинки, че иначе ще фалираме. Тея лавандуловите на Памперс са много гадни, ама аз мразя аромата на лавандула, пък и са скъпички, според мен - към 4 лв са и са 63 бр, ако сте забелязали; другите на Памперс стават. Имаше едни Лилия - те са само 2 лв за 80 бр и не бяха лоши, само дето и те не се вадеха готино; сега съм взела Happies и те са на подобна цена - по-плътни са и бършат добре, но миришат доста силно на роза. Най съм доволна от едни нещо с Fresh беше, в опаковка с капаче, но напоследък не съм виждала да има от тях. Нуни, съветвам те, ако хабиш по много да пробваш нещо по-евтино. В аптеката гледах, че има поне 20-30 вида кърпички, все ще намериш някои да ти харесват като качество и цена. Аз вече въобще не им се впечатлявам, важното е само да не се обрине от тях, но досега не ни се е случвало.
Леле Tsachi, едно от най-гадните неща е да имаш кофти роднини. Гледайте да ги държите по-надалеч, макар че те обикновено такива гадняри си падат и малко навлеци. А Омнеото си върви през биберон единичка.
Някой да е чул подобно нещо? 

. А я кажи 
На ли zнаеШ, 4овек не може да си иzбира семейството, а само приятелите. Важното е, 4е мъжът ти е на съЩото мнение zа тях, поне по между си нямате раzправии