април си замина и вече всички са двамина

• 13 672
  • 314
  •   1
Отговори
# 120
  • 2 етажа над тавана
Привет, мамита.
Само аз ли съм толкова шантава да си извеждам детето тия дни в студа и вятъра? newsm78

Мимка, честито за изпита - ти си нашата гордост! smile3501
Мечо Пух, честита годишнина!  bouquet

На нас памперс досега не са ни пропускали освен веднъж, но то беше понеже ни бяха умалели. Ние сме вече на размер 3 и съм доволна. Пробвахме и Хъджис и някакви други - вече не помня точно какви, но Маги се обрина от тях и затова сме си на Памперс.

# 121
Привет, мамита.
Само аз ли съм толкова шантава да си извеждам детето тия дни в студа и вятъра? newsm78
Брой и мен към лудите Mr. GreenДнес бяхме навън от 15-20ч, не беше чак толкова страшно.
Мечо Пух, честита годишнина!  bouquet

# 122
хайде още една луда, че ние си имаме и стабилен вятър Party

# 123
Вие сте пословични с този постоянен и упорит вятър, днес татито ни беше във Варна и докладава какъв ветрилник е било ooooh!

# 124
И нас нищо не ни спира да излизаме по разходки. PeaceДори първата ни разходка я поля проливен дъжд-та сега един вятър ли ще ни уплаши.Ние на 28 дена на язовир ходихме дори Embarassed

# 125
Ох Рина, става ми тъжно като 4ета 4е си имала голямо намерение да кърмиШ, а не са ти помогнали  Sad  При мен беШе подобно, бебка не можа хубаво да хване zърната, не ставаШе. БеШе zагубила 10% от теглото си, т.е. на граница беШе. А в болницата всяка сестра и акуШерка каzваШе неЩо друго  Sad  Накрая я кърмих със силиконови zърна, мина номерът и бях доволна, 4е не трябва да я храня с АМ. Когато стана на един месец, иzневиделица ги махнах. Бях на телефона когато я кърмих и падна силиконовото zърно и приятелката ми, която беШе на телефона, вика "я пробвай беz" и хоп, стана номера  Mr. Green  Та от тогава кърмя "нормално". Ако искаШ, пробвай и ти със силиконови 4аШки, може да е реШение на проблема  Thinking

# 126
Добро утро, мамчета! Heart Eyes
Явно всяко чудо за три дни, Алекс ни е пуснал прИмоция за събота и неделя и е спал през нощта, защото тази нощ отново се събуди да папка в 3...

Вие сте пословични с този постоянен и упорит вятър, днес татито ни беше във Варна и докладава какъв ветрилник е било ooooh!

Филипче, а ти защо не дойдеш с татито, че да се видим и разходим юнаците Laughing

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 08:45 от sminscho

# 127
Здравейте, мацки Hug
И ние сме от тези, който обикалят навън във ветровете. Опаковам Яна, за да не й е студено и да не й духа на муцунката и стъгваме на поход Whistling По цял ден не се прибираме, скитаме като щури.
Искам да ви попитам за мокрите кърпички - какви ползвате? Ние сме с Нивеа- много съм доволна от тях, но има едни български на Агива - Бейби Крема се казват, били много добри и значително по-евтини. Та някой ползвал ли ги е?

# 128
Здравейте момичета,и ние сме по цял ден на вън,нищо,че духа вятър,Велизар спи като къпан,даже пропуска и кърмене  smile3524
относно мокрите кърпички ние ползваме от 2.40лв.-Freshn Soft-72бр. и съм доволна..........
Айде да се приготвям за разходка,че ме вика    Hug
Лек ден!  Heart Eyes

# 129
Добро утро, мамета  Grinning.
Връщаме се от поликлиниката. Сложиха на Мона ваксината. Това дете прилича на мен, ужасно реве от скука и когато никой не и обръща внимание, но физическата болка изобщо не я притеснява. Даже не проплака.
Вече не наддава с бесните темпове от преди - за 2 седмици е качила 400 гр, но пък расте на височина и вече е 60см. 
Възникна ми пак едно притеснение, че обиколката на главата и е в долните граници обаче Sad

Мами, аз съм едноока Cry
Едното ми око така е отекло, че чак е затворено, а вчера ми беше само зачервено. Минах през личната лекарка , но бебета ревеше и тя само на прима виста ми изписа някакви капки - без да се разбере от какво е. Ако не се оправя трябва да намеря някой да гледа бебата и да ходя по подробно да ме изследват. Да не съм хванала на стари години някоя сенна хрема. Я тези който страдат да разкажат в какво се състой.

А иначе на мен много ми харесват на Памперс кърпичките с лавандула. Но може би трябва да се замисля за нещо на по прилична цена, така че ще следя с интерес.

# 130
Добро утро на всички.
Бройте ни и нас към скитниците в това време  1stroller Вчера бяхме навън доста време, че даже и на кафе седяхме доста време навън с татито.
За шишетата и ние ползваме на Авент, само дето е номер 2 и от него си пие вода, защото така го купихме и Стенли нямаше нищо против. За храна си бях купила на д-р Браун и давах Фризолак от номер 1, но когато ни казаха да даваме от това за повръщане минахме направо на номер 3, защото тази храна е като грис направо и не минава през другите биби. Сега и Аптамил АР давам от номер 3 и не се дави, защото е доста гъсто.

# 131
Добро утро майчета,
аз чакам беба да се събуди и да се понасяме на консултация, нямам търпение, тъй като я усещам вече доста тежка а и дрехите омаляли на дължина.
Cherepahova, относно обиколката на главата и аз имам подобни притеснения, тъй като на мойта бебка и е малка фонтанелата и затова не пие вигантол. Преди няколко дни я водих в Шейново заради пъпчиците и тогава питах , докторката ме успокои че това не е патология и нейния син се родил със фонтанела 1см. пък сега мъж 2метра. Мога да и вярвам че няма място за притеснение .
Искам да ви споделя че купих крем за лице на Мустела , хидратиращ и на бебка лицито стана копринено. Понеже досега не съм и мазала лицето с нищо и малко беше суха кожичката, много съм доволна. Струва 15лв. 30мл, но пък си заслужава, мисля че дълго ще се ползва. Simple Smile

Разходка на вятър не си позволявам да правя, колкото и да не ме свърта вкъщи Rolling Eyes Всъщност мойта количка няма никакви зимни притурки, и одеалцето постоянно и изритано....мойта мома противно на всички бебета не спи навън, както я изкарам така се ококорва newsm78

Днес е хубав ден за разходки Heart Eyes

# 132
  • София
Успех на консултацията, клио!
За кърпичките-аз съм ползвала доста видове. Отивам в супера и вземам най-евтините в момента. Досега сме ползвали над 5-6 вида евтинджийски и не сме имали проблеми.
За сенната хрема въпросът е много сложен. При мен се появи на 15-16 години.Аз имам алергия към доста тревни полени, домашен прах, библиотечен прах и много други. Основно се проявява с хрема, кихане /до 15 пъти един след друг/ и възпаление на очите. Изследванията се правят ноември-декември. По-сериозното лечение е за тревните полени.Бият се инжекции 3-4 години. Аз си ги бих 4 години, но ефектът беше само липсата на възпаление на очите и малко по-малко кихане.
Тази година, обаче, съм много зле.  Cry Явно имунитетът ми е доста слаб от раждането и бременността и пак съм в старото положение. Някой път едва си стоя на краката от кихане и подсмърчане, а очите ми са супер червени. Положението може да се облекчи с разни лекарства /като Кларитин например/, но се получава пристрастяване и организмът става още  по-чувствителен.

# 133
Нуни, ние ползваме Нивеа (те са ми в чантата на количката, когато се преобуваме в морската) и Памперс с лавандула в нас. Засега не мисля да ги сменям, защото му е чувствителна кожата и не ми се експерементира, а и на Памперс са около 3.50 72 бр., не е прекалено скъпо, а и ги ползваме сравнително рядко, тъй като всеки път като сменяме памперса, мием дупето Peace

Нашият юнак много шава и рита като спи, редовно се отвива, даже нощес го завих с 2 тънки одеалца, за да изрита само едното и така и стана, поне с 1 беше завит Peace Та някоя мама да е купувала лятно спално чувалче или там, както се наричат? newsm78 Ако може - споделете Hug

# 134
Аз съм пробвака тези Бейби крема, не са лопичн кърши за толкова малко пари, иначе сме на Бюбхен кърпички.
Много благодаря за поздравленията  bouquet
Аз за биби 1 давам

Общи условия

Активация на акаунт